HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Inge

Dag lief, mooi mens. Ik ben Inge. Heldervoelend, spiritueel begeleider, feelgoodcoach en healer. Ik wil ook graag gewoon een luisterend oor voor je zijn.
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Inge

Meerdere jaren ben ik spiritueel actief. Sinds 5 jaar heb ik een eigen praktijk spiritueel begeleider, feelgoodcoach en reconnection healer. Ik help je heel graag indien het even tegenzit of wanneer je op gelijk welk vlak vastloopt. Soms kan een andere kijk op iets of net dat antwoord dat je niet verwacht, je de nodige inzichten geven
Ik ben altijd eerlijk, dus `k ga je zeker niet naar de mond praten en dan kan het ook wel eens zijn dat je niet te horen krijgt wat je graag zou willen horen, maar dat geeft dan meestal de meeste inzichten, een verhelderende blik.
Ik wil ook gewoon een luisterend oor voor je zijn, dat kan soms enorm opluchten en je kan niet altijd met alles bij iedereen terecht, dus wees welkom dan.
Ik lees je hier graag en wil je dan met veel Liefde verder helpen.
Warme hartegroet, IngeGaves: Afstandshealing, Allround, Coaching, Foto lezen, Pendel, Relatie coach, Waarzegger
Talen: Nederlands

Recensies van klanten (1)

Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Inge om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten