Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Investeren in je relatie

Investeren in je relatie

Het snelle tempo van het leven van vandaag, geeft velen van ons het gevoel dat er een tekort aan tijd is. We worden begraven onder afspraken en deadlines en er zijn nooit genoeg uren in een dag

Het snelle tempo van het leven van vandaag, geeft velen van ons het gevoel dat er een tekort aan tijd is. We worden begraven onder afspraken en deadlines en er zijn nooit genoeg uren in een dag. We hebben maar weinig tijd om gewoon een relatie met elkaar te hebben, waarin we echt aanwezig zijn en niet afgeleid worden door andere zaken.

Evalueren hoe je je tijd spendeert aan je relatie? Hoeveel tijd spendeer je aan vrienden, familie en je relatie? Velen van ons zijn geneigd naar relaties te kijken alsof ze een onderneming runnen, een zaak, een taak, een project, of kinderen opvoeden. We kunnen smachten naar meer tijd samen, alleen om bij elkaar te zijn, maar een gevoel voor plicht lijkt ons telkens weg te roepen. Feestje hier, uitje daar, een niet te missen evenement en o ja, we moeten ook wekelijks op familie-bezoek, verdorie , ik heb ook net nog een cursus ingepland….en éénmaal thuisgekomen, ploffen we doodmoe op de bank, ah nog even zappen of er nog wat op televisie is en voor we goed en wel geïnstalleerd zijn, liggen we te snurken en slepen we onszelf naar boven om daar verder bij te komen van alle uitjes , ditjes en datjes. Een beetje cynisch voorgesteld, maar helaas voor heel wat koppels de trieste realiteit. Triest? Sommigen leven nu eenmaal meer met de buitenwereld en de uitjes…tot meestal één van de twee moppert door gebrek aan quality-time.

Het is logisch dat als je iets graag wilt je er je best voor wilt doen. Dit is net zo waar voor een relatie als het is voor een zaak of iets anders op jouw lijst van dingen die je moet doen. Als jij er niet genoeg tijd en energie in steekt, is het duidelijk dat dingen uit elkaar vallen door traagheid.

Wat zijn de eerste tekenen van vervlakking en vervreemding in een relatie….juist: op het moment dat je een relatie vanzelfsprekend vindt en als je aandacht meer uitgaat naar de buitenwereld. Sommigen worden op tijd wakker en ander worden wakker als één van de partners met de valies aan de voordeur staat om te vertrekken.

Als cliënten me vragen of de relatie blijft duren , wetende dat er heel weinig in de relatie wordt geïnvesteerd, dan kan ik er op verschillende manieren naar kijken. Jullie blijven bij elkaar voor het comfort, voor de kinderen, de familie, de vrienden en leven als huisgenoten naast elkaar of jullie zorgen ervoor dat jullie opnieuw tijd en ruimte maken voor elkaar, door regelmatig fijne dingen te doen, te praten met elkaar, af te stemmen op elkaars behoeften, zonder daarom je eigenheid uit het oog te verliezen
Een relatie is net als een tuin. Je moet je er actief voor zorgen als je voortdurend positieve energie wilt oogsten. Als je het als vanzelfsprekend neemt, en het niet voedt of water geeft, zal je oogst dood gaan. Je voedt je relatie met je ware aanwezigheid. Van tijd tot tijd, geef je het water met tranen of gedeelde gevoelens. Het heeft zulke vochtigheid nodig en het heeft ook de warmte van de zonneschijn nodig die in je had.

We moeten ons eigenlijk heel regelmatig herinneren dat iedere betekenisvolle relatie vraagt om samen tijd door te brengen en niet zomaar tijd voor activiteiten die doelgericht zijn. Je zult deze speciale tijd moeten indelen, maar je hoeft het niet vooruit te plannen. Je kunt gewoonweg zeggen dat je een wandeling wil gaan maken of een weekendje weg wilt samen.

Wees tijdens deze tijd met je partner beschikbaar om eerlijk contact te maken. Wat deze tijd zo speciaal maakt is dat je echt jezelf deelt en dat je de positieve kwaliteiten in jezelf naar buiten brengt, kwaliteiten zoals medeleven, geduld, plezier, vrede, begrip, respect en echte zorg. Kwaliteiten zoals luisteren vanuit je hart en spreken vanuit de hart.

Als je te druk bent met het volbrengen van dingen, kun je falen in het voeden van deze kwaliteiten in je relatie, die dan kunnen opdrogen en verdorren. Soms proberen mensen te ontsnappen aan activiteiten om iets te vermijden. Als dit gebeurt bij jou, kan de kaart Tijd zijn verschenen om je aan te moedigen om vast te houden. Het kan belangrijk zijn om tijd vrij te maken om met je partner samen te zijn en om je gevoelens te ontdekken en te delen en uit te zoeken wat er echt aan de hand is. Het gevaar in ontsnappen aan een relatie is dat het kan eindigen in het verliezen van de hele relatie.

Jij en je partner groeien samen in jullie tuin . Je kunt stoppen met wieden, of je kunt positieve energie, vreugde, en vervulling oogsten. De tijd die je samen doorbrengt zal het verschil maken.

Wie nog steeds zegt: ‘ Ik heb geen tijd ‘ krijgt vroeg of laat te kampen met vervreemding en vervlakking , om van gelukkig zijn dan maar te zwijgen. Dus, ik kan nooit beloven of een relatie duurzaam is, laat staan tot het einde der dagen, want dit, beste lezer, dat hebben wij zelf in eigen handen en is onze verantwoordelijkheid.

Warme groet
Mieke
www.miekecoigne.com
 

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56

Paragnost Shanti
In gesprek
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Waarzegster Marion
In gesprek
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Spiritueel coach Sky
In gesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Clarisa
In gesprek
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Afwezig
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Afwezig
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Layla-Ki
Afwezig
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Layla (2)
Afwezig
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Martina
Afwezig
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
Afwezig
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching