HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Investeren in zelfzorg, geeft levenskwaliteit

Moeilijk, moeilijk, hoor ik als medium een cliënt verzuchten. Dat begrijpen mediums heel goed, dat diegenen die contact zoeken met de spirituele wereld veranderingen heel moeilijk vinden.

Nu is de verandering doorvoeren aan de ene kant nog helemaal niet zo moeilijk. In plaats van linksaf, rechtsaf gaan, dat kan iedereen. Wat zo moeilijk is, is je los te maken van hoe je het altijd hebt gedaan en waarom je het altijd zo hebt gedaan. Dat is moeilijk.

Want zoals een mens iets doet, die doet dat met een reden. Daar zit een bepaalde logica en gedachtegang achter, vaak ingegeven zoals het vroeger thuis ook werd gedaan. Dus doe je het hetzelfde, je hebt het immers zo vaak gezien, dat je het hebt overgenomen en denkt dat het zo hoort en het beste is.

Maar wat als het voor jou niet werkt die methode. Dat de manier waarop je het nu doet, jou geen fijn en plezierig leven geeft. Dan moet je eerst maar moeten zien dat je het ook anders kunt gaan doen. Dat is op zich al een hele moeilijke stap. Dan zul je daarna het moeten gaan begrijpen en gaan inzien en dan het ook nog gaan toepassen.

En waarom zou ik eigenlijk zelf veranderen? Het ligt toch niet aan mij. Ik ben goed, ik doe niemand kwaad, ik sta klaar voor iedereen. Ik ben toch niet diegene die nooit op tijd betaalt. Ik ben toch niet degene die zich niet aan de afspraken houdt! Dat is die ander toch.

Als medium deze cliënten er van overtuigen, hun eigen overtuigingen los te laten, vraagt veel overredingskracht. Het plompverloren vertellen, je moet het zus en zo doen, heeft geen zin. De cliënt moet wakker geschud worden en laten de mediums en paragnosten van Mediumsenparagnosten daar heel goed in zijn. Zoek ze dus vooral op, als jij wilt gaan investeren in zelfzorg en daar levenskwaliteit uit wilt gaan halen.

Want hoe je het wendt of keert, uiteindelijk ben je het altijd zelf die goed voor zichzelf moet zorgen. Ook al leven we in een land waar heel veel vangnetten zijn, jij zult het zelf moeten doen, wil je kwaliteit van leven hebben. En dit vergeten we nogal eens in het pamperland waarin we wonen.

Want voor alles kunnen we wel ergens aankloppen, dan hoeven we zelf niet ergens over na te denken of moeite voor te doen. Vaak denken we te snel dat er wel voor ons wordt gezorgd, maar je zult, wil jij een leven hebben waarbij je zelf dingen bepaalt, moeten werken aan zelfzorg. Doe je dat niet, heb je een stuk minder kwaliteit van leven.

Deze aanpak, investeren in zelfzorg, daar wordt het tijd voor. We gaan naar een andere tijd toe, waarin van ieder individueel persoon meer gaat worden gevraagd. Overigens wie wil er nou dat een ander zich met jouw leven bemoeit! Daar gaan toch je haren van overeind staan!

Kom van die bank af, die stoel als je kwaliteit van leven wilt hebben. Pak je kansen en start met zelfzorg. Wees die verandering voor jezelf, zodat je het gevoel hebt, ik leef en ik heb geleefd. Ik heb me niet afhankelijk opgesteld van anderen. Dat geeft alleen maar ellende en een gevoel van ronddraaien in een cirkel waar je niet uitkomt.

Chat of bel eens met een medium of paragnost en laat die je wakker schudden, laat die je een spiegel voorhouden. Zodat jij aan de slag gaat met de goals in je leven en je het leven gaat leiden waarbij jij de omstandigheden naar je eigen hand gaat zetten in plaats van andersom.

Medium Von
 

Datum: 12-07-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten