HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Is het verstandig meerdere Top mediums te raadplegen.

Is het verstandig meerdere Top mediums te raadplegen. Als we contact zoeken met een medium, willen we zo wie zo een top medium aan de telefoon hebben, of op de chat. Maar hoe weet je nu of een medium echt een top medium is en hoe vind je ze?

Is het verstandig meerdere Top mediums te raadplegen. Als we contact zoeken met een medium, willen we zo wie zo een top medium aan de telefoon hebben, of op de chat. Maar hoe weet je nu of een medium echt een top medium is en hoe vind je ze?

Welnu op de website www.mediumsenparagnosten.nl kun je je hart ophalen. Hier vind je namelijk alleen maar top mediums, top paragnosten, top astrologen en top kaartlegsters. Als je namelijk niet tot de top behoort, kom je gewoonweg niet op deze website als medium of paragnost aan het werk. Voor jou nu een hele geruststelling. Maar ja, voor welk top medium ga jij kiezen. En is het verstandig meerdere top mediums te bellen met dezelfde vragen?

Elk medium heeft zijn eigen specialiteiten
Om je op weg te helpen bij je keuze welk top medium of top paragnost je zou kunnen raadplegen op www.mediumsenparagnosten.nl adviseer ik je eerst goed te kijken naar de specialiteiten die bij de box staan van de top consulenten op deze internationale spirituele hulplijn. Aan de hand van de specialiteiten, als toekomst voorspellen, of geven van healings, zuivere kaartlegster, of gaven als helderziend, helderwetend, heldervoelend, kom je al een heel eind.

Want als jij graag wilt weten hoe je toekomst er uit gaat zien, kies dan voor een top medium die dat ook bij zijn box vermeld heeft staan. Heb je meer behoefte aan een healing, dan is de keuze voor de top mediums die hierin gespecialiseerd zijn, uiteraard het beste.

Verschillende antwoorden door diverse top mediums
Omdat elk medium zijn specialiteiten heeft, zal elk medium ook op haar eigen wijze jouw brandende vragen beantwoorden en ik kan mij voorstellen, dat dat soms voor jou verwarrend kan zijn. En dat je je afvraagt, nadat je een top medium hebt geraadpleegd en daar best heel tevreden over bent en het je heeft gerustgesteld, zal ik nu nog een ander top medium bellen. Je twijfelt of je nog een ander medium, of paragnost zou raadplegen.

Jij maakt zelf de keuze
Jij maakt de keuze en als je de behoefte voelt nog een top medium te raadplegen, waarom niet. Weten is meten. Maar dan kan het zomaar zijn dat de twee mediums in jouw ogen elkaar tegenspreken. De vraag is, is dat werkelijk zo. Want vaak zien beide mediums wel hetzelfde antwoord, maar geven je op een andere manier advies en inzichten, noem het maar tekst en uitleg dat je je bij het ene antwoord zelf een stuk beter kan voelen, dan bij het andere antwoord.

Volg je gevoel als je belt of chat met een top medium
Voel goed bij elk gesprek dat je met een top medium voert. Het antwoord van het medium dat goed voelt, is voor jou het sein dat je daarop kunt vertrouwen. Voelt een antwoord minder goed, dan wil dat niet zeggen, dat het antwoord onjuist is. Jij voelt je er gewoon minder goed bij.

Bel gerust meerdere mediums
Bel dus gerust meerdere mediums en haal het beste uit elk hun antwoorden. Want elk top medium heeft het beste met jou voor en geeft je iets mee waar jij iets mee kunt. Zo kom je ook vanzelf terecht bij een medium, die jou zo goed aanvoelt, dat je deze meerdere keren wilt gaan bellen. En dan niet eens zozeer meer, omdat je wilt weten waar je leven naartoe gaat. Je belt vaker, omdat je bij jezelf een verandering voelt ten goede. Je wordt krachtiger, je hebt veel minder druk in je hoofd. Je voelt de zonnige kant van het leven weer.

Het leven is niet zwart wit, het leven heeft kleur en die moet jij zelf maken en top mediums bieden jou de handvatten hiervoor. Liefdevolle groet, Von
 

Datum: 11-01-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten