HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Is jouw partner voor jou een open boek?

Als medium spreek je heel veel mensen en bijna alle vragen hebben te maken met liefde en relaties. Gelukkig zijn we er voor deze mensen als medium, werkzaam op de betere spirituele hulplijnen. Wat wel opvalt is dat maar weinig mensen hun partner echt kennen. Dat ze van de ander weet wat die beweegt, belangrijk vindt in het leven.

Hoe de ander doet, denkt, zijn passies zijn. Maar vooral het weten hoe de ander echt in elkaar steekt. Wat zijn nukken zijn, om welke reden de ander zich kan terugtrekken uit het contact. Of waar de ander zich juist meer verbonden zou kunnen gaan voelen.

Hier is wel een reden voor, we willen graag een partner, de vraag is om welke reden. Is deze er, zijn we blij, we voelen liefde voor de ander, de ander voor jou, dan zit het allemaal wel goed. Hier kwamen we vroeger mee weg, tegenwoordig niet meer. De huidige tijd vraagt op gebied van de liefde en het op de juiste manier in stand houden van een relatie iets anders van ons, iets extra's.

Dat extra's is elkaar door en door te leren kennen. Zodat je voor elkaar een open boek wordt. Dat je weet of je partner bijvoorbeeld een ochtendmens is, of een avond mens. Dat als je partner een bepaalde taak moet uitvoeren, daar zenuwachtig of angstig voor kan zijn. Dat je van je partner weet dat als die een stressvolle dag achter de rug heeft, die eerst een uurtje tijd voor zichzelf nodig heeft. En zo zijn er nog veel meer dingen die je van elkaar dient te weten, om de relatie op een fijne manier in stand te kunnen houden.

Zo schrik je niet als je partner zich even terugtrekt, of misschien een keer niets zegt als die thuiskomt. Je weet dat van elkaar, je bent een open boek voor elkaar. Wel zo fijn, want het valt mij op als medium dat heel veel mensen direct de telefoon pakken om aan en medium of paragnost te gaan vragen, of hun partner nog wel van ze houdt. Wat er aan de hand is, sommigen in paniek.

Het zegt iets over jou, dat je wilt dat alles moet blijven zoals het is, daar ben je bekend mee, daar kun je mee omgaan. Maar oh wee als er iets verandert, dan ben je van slag. Je hebt dit dan vast en zeker ook bij andere dingen.

Wel is het goed om dan contact te zoeken met een medium of paragnost. Die zal je geruststellen, die kan zien waar de ander mee worstelt op dat moment. Als jij dat weet, dan kun je met een gerust hart je partner de tijd geven. Maar mediums van Mediums en Paragnosten kunnen je ook meegeven dat het tijd wordt elkaar echt door en door te gaan leren kennen. Daar helpen ze je bij, met inzichten voor mee te geven.

Hoe kun je er zelf mee aan de slag om voor elkaar een open boek te zijn, zodat je alle ins en out van elkaar leert kennen? Dagelijks gesprekken voeren samen, dat werkt echt. Er de tijd voor nemen. Naar elkaar dingen durven aangeven en uitspreken.

Haal voorbeelden aan die op de dag zijn gebeurt. Zeg bijvoorbeeld, je moet mij in de octend niet te vroeg wakker maken, dan ben ik echt chagrijnig. Of, ik heb het nodig om eerst een paar keer de wekker te laten gaan, dan stap ik uit bed. Het lijken hele simpele dingen, maar toch, als je ze van elkaar weet, ontstaan er geen meningsverschillen.

Zo geldt dat voor heel veel dingen. Ben jij gek op de Hollandse pot en je partner niet en je zet met veel enthousiasme het elke avond op tafel, waarbij je er van uit gaat dat je partner er blij mee is, dan kan die ander op een gegeven moment het zijn neus uithangen. Ook weer iets heel simpels, maar maak het bespreekbaar.

Zo word je voor elkaar een fijn open boek, waar je met elkaar rekening kunt houden, maar ook samen kunt groeien en niet in paniek raakt als je partner ineens ander gedrag gaat vertonen.

Medium Von
Mediumsenparagnosten
 

Datum: 05-09-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten