HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Je bent nu precies waar je moet zijn

Als dat eens waar zou zijn, dat je precies nu bent waar je moet zijn, wat zou dat een rust geven zeg. Dan hoef je helemaal niets meer, dan is alles goed. Dan is alles er zoals je het zou willen hebben.

Het is er al, want wat er nu is, is precies wat er kan en mag zijn. Dat is helemaal niet waar, ik wil nog dit en nog zoveel meer. Ik wil een ander huis, ik wil nog meer geld en ik moet nog van alles. Dat kan jij makkelijk zeggen, maar zoals het er nu is, maakt mij echt helemaal niet blij hoor. Ik heb geen baan, waar moet ik van leven. Ik heb geen partner, die wil ik.

Je bent precies waar je moet zijn.... Echt waar, zolang als jij zelf vindt dat het niet klopt, ja dan ben je niet precies waar je moet zijn. Maar dan ben je er ook nooit, want als datgene waar je naar op zoek bent, verlangt, wilt, er is, dan heb je direct iets nieuws bedacht. Acuut zeggen jouw gedachten, nu is die man er wel, maar wat nu!

Ik wil deze man, maar hij laat niet zien dat die hard genoeg voor mij loopt. Ik heb nu wel die baan, maar heb genoegen moeten nemen met een lager salaris. Zie je wel, het is er nooit, wat ik wil.

Wat wil je dan? Hoe ziet dat er uit, heb je enig idee? Jazeker wel, ik wil een fijne relatie, ik wil een mooi huis, ik wil kinderen, ik wil....

Wat ga je daar voor doen dan, hoe ga je daar komen? Welke stappen ga je zetten, om dat alles wat je wilt te verwezenlijken? Daar ben ik elke dag heel druk mee bezig, ik doe er alles voor hoor, maar het lijkt wel of het niet mag, net of iets mij tegenwerkt. Telkens als ik denk, ja het is er, verdwijnt het weer.

Als ik een extraatje verdien, ligt er direct op de deurmat een rekening, weg extraatje. En als ik een leuke man tegenkom en denk van, ja dit is hem, weg is die. Het is helemaal niet goed nu, ik ben nu helemaal niet precies waar ik moet zijn.

Het is de mens zelf die constant op zoek is, nooit tevreden is en altijd de dingen anders wilt. Als je dingen anders wilt, alles wilt krijgen zoals je het hebben wilt, dan ben jij de verandering en ik zal je een geheim verklappen, de verandering is heel simpel.

Te gaan zien dat waar je nu bent, precies is waar je nu moet zijn. Dat gaan zien, daar tevreden mee zijn, dat uitstralen, dat principe begrijpen, daarmee zeg je, alles is goed, alles mag er zijn. Ik hoef niet meer, als dat er komt, dan mag dat. Ik laat het toe, als het goed is voor mijzelf, anders mag het mijn pad voorbij gaan. Je zoekt niet meer, je begrijpt dat alles wat er nu is, helemaal de bedoeling is.

Mediums en Paragnosten begrijpen dit al en kunnen je het heel goed uitleggen, zodat ook jij anders gaat kijken naar het leven zelf. Dat ook jij veel meer rust in je leven gaat vinden dat je nu leidt. Door het te begrijpen, ga je je uit je eigen lijden verlossen. Ik kan mij voorstellen dat je nu denkt. Ok, en dan, hoe ga ik dan zorgen dat ik voldoende geld krijg, of eindelijk die leuke partner tegenkom.

Ook daar hebben mediums en paragnosten een antwoord op. In feite hoeft de mens zelf niet heel veel te doen voor een fijn en aangenaam leven. Meegaan met de flow van het leven, dan wordt er heel goed voor je gezorgd. Als je dat doet en vanuit de rust solliciteert op functies waar jij je hart bij hebt liggen, dan komt die functie er. Dan komt die leuke partner er, die loop je dan als vanzelf tegen het lijf. En ook dan tevreden zijn met wat er is, ontvouwt de rest zich vanzelf.

Medium Von
 

Datum: 12-05-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten