Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Je darmen zijn het centrum van je lichaam

Je darmen zijn zoveel meer dan het kneden van voedsel en zorgen dat bouwstoffen in je bloedbaan komen en je voorziet van energie. Je darmen daar gebeurt het allemaal. Je weerstand begint in je darmen. Je energie komt uit je darmen. Als jij niet goed zorgt voor je darmen, kun je doodziek worden.

Het hoeft geen betoog dat gezond eten vele malen beter is dan junkfood. Af en toe je er eens aan vergrijpen, lekker doen. Elke dag, weet dat je dan jezelf letterlijk ziek aan het eten bent. Je darmen zullen hun best voor je blijven doen, maar het houdt een keer op.

Als we de darmen nader bekijken dan zien we biljoenen bacteriën die allemaal een functie hebben. En dat niet alleen, weet je dat je darmen een lijntje hebben met je brein. Dat ze de hele dag met elkaar communiceren. Dat de darmen ook wel je tweede brein worden genoemd. Dat dit brein ongeveer zo groot is als het brein van een kat en precies hetzelfde kan als het brein in je hoofd. Dat het zelfs zo is dat een depressie in de darmen kan ontstaan. Zeker nu je weet dat het een brein bezit.

Een groot deel van ons immuunsysteem huist in de darmen. Als we iets binnenkrijgen wat niet goed voor ons is, door het eten van bedorven voedsel of een onbekend voorwerp, gaan de darmen direct aan de slag om dit te elimineren. Is je weerstand slecht, snap je dat het immuunsysteem niet krachtig genoeg is aan te vallen, het verzwakt nog meer.

De darmen hebben een eigen ecosysteem, waarin bacteriën, microben, virussen constant met elkaar in gevecht zijn. Sommige bacteriën hebben nog nooit het daglicht gezien, als ze dat zouden zien, gaan ze acuut dood. Maar in onze darmen hebben we ze heel hard nodig.

Hoe kunnen de darmen nu voor een depressie zorgen? Zoals je nu weet beschik je over 2 breinen, die met elkaar communiceren. Hoe gaat dat in zijn werk. Het brein in het hoofd heeft geconstateerd dat je veel hebt gegeten en dat het er voor de darmen niet al te best uitziet. Die bereid het brein in de darmen alvast voor.

Dat eten kan obstipatie veroorzaken, daar is het brein in het hoofd niet mee gebaat en raakt verstopt, net zoals de darmen dat zijn. Even heel simpel uitgelegd kan zo ook een depressie ontstaan. Door te zorgen dat je veel vezels eet, veel groente, wat overigens voor je hele lijf veel beter is, zal een depressie niet zo snel om de hoek komen kijken.

Je leest ook wel eens dat voedsel je kan helpen je immuunsysteem een boost te geven. Dat sommige soorten groenten je weerstand verhogen. En nu je dit allemaal weet, begrijp je ook waarom het zo ongelooflijk belangrijk is dat je goed kijkt wat je allemaal naar binnen stopt of propt.

De verleidingen zijn heel groot. Je snapt eigenlijk niet dat supermarkten zo vol kunnen liggen met zoveel troep. En ja daar kom ik dan als medium weer bij om de bocht. Dan is een optelsom snel gemaakt. De kosten voor de gezondheidszorg rijzen de pan uit. Veel mensen kampen met een depressie. Er zijn regels voor drank, er zijn regels voor veel verslavingen. Maar eten, jezelf volproppen met alles wat niet goed voor je is, dat kan schijnbaar allemaal wel.

Het is de welvaartsstaat waarin wij leven en gelukkig dat het er is. Het is de mens zelf die verstandig genoeg moet zijn en zijn eigen verantwoordelijkheid er in moet pakken. Iedereen weet dat gezondheid onbetaalbaar is, er naar handelen, op gebied van eten, werk, relaties, grenzen stellen, zich uiten. Er dient nog heel veel te gebeuren daarin.

Medium Von

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.