HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacaturesWord affiliate en verdien geld!

Je diepe binnenste geeft de antwoorden

Op zoek naar antwoorden, we zoeken ze altijd door onszelf vragen te stellen in ons hoofd, ook wel malen en piekeren genoemd. Als we het niet weten, beginnen we daar uit een soort van automatisme mee.

Velen komen er zelf niet uit en zoeken spirituele ondersteuning. Heel slim, die weten de antwoorden. Een medium of paragnost kan de antwoorden wel geven. Hoe kan het dat een spirituele hulpverlener wel de antwoorden, waar jij zelf niet opkomt, kan weten? Ze kennen je niet eens en aan de hand van een naam en leeftijd, voelen ze in en daar gaan ze. Het verhaal zoals ze het schetsen, klopt als een bus. Hoe kan dat toch!

Mediums en paragnosten maken gebruik van hun zesde zintuig, die jij overigens ook bezit, maar nog niet naar hebt leren luisteren. Want jij bent nog op zoek naar de antwoorden met je verstand, je brein is druk bezig. Maar al wat er niet gebeurt, is dat jij de oplossing aangereikt krijgt.

Er rest je niets anders hulptroepen in te schakelen en aan een medium of paragnost je vragen voor te leggen. Dan krijg je tenminste de antwoorden en heb je weer rust. Tenminste, als je je hoofd in bedwang kunt houden dat het niet weer aan de loop gaat. Om die reden start je een chat met een spiritueel consulent en de vragen worden voortvarend beantwoord. Je staat er van te kijken hoe helder de spiritueel consulent je uitlegt, wat er speelt, waarom het zo is geworden en welke oplossing voor handen ligt. Wat jij zelf daar aan bij dient en kan dragen.

Dat laatste, is het lastigste geef je aan, dat is moeilijk. Want het geraadpleegde medium geeft je aan te stoppen met nadenken, je gedachten te sturen naar compleet andere onderwerpen, naar jezelf. Ja, en dan, wat doe ik dan, chat je verder met de consulent.

Dan stel je aan jezelf vragen, als wie ben ik, wat wil ik, waar sta ik voor, wat geeft mij geluk. Wat geeft mij energie. Je geeft aan daar nog nooit over nagedacht te hebben. Ja, je weet inmiddels wel heel goed wat je nooit meer wilt. Nooit meer een relatie met een narcistische man.

Maar wat je wel wilt, tja, geen idee en wat je gelukkig maakt, weet je eigenlijk ook niet. Dan wordt het tijd, geeft het medium aan daar eens mee aan de slag te gaan. Je zult zien dat je dan naar binnen gaat keren.

Naar binnen keren, wat bedoel je daarmee. Luisteren naar je buikgevoel, dat heb je genegeerd. Je hebt je hoofd te veel de macht gegeven. Niet zo gek, er wordt ook heel veel aandacht aan besteed, om je hoofd bij alles te gebruiken.

Maar we hebben in ons een prachtig communicatiekanaal dat ons alle antwoorden geeft. Zodra je merkt dat je hoofd het antwoord niet kan geven, stop dan met er over na te denken en mee bezig te zijn. Je hoofd kan dan simpelweg het antwoord niet geven.

En dan is je buikgevoel de redder in de nood. Als je die de kans geeft een paar dagen, dan sta je op een ochtend op en weet je het. Zo werkt dus dat buikgevoel. Ik snap je helemaal, ik zie waar ik de mist inga, ik wil alles beredeneren met mijn hoofd en geef zo mijn buikgevoel totaal geen kans zich te laten horen.

Dank voor je fijne uitleg, ik ga aan de slag om voortaan de antwoorden uit mijn diepe binnenste te halen.

Medium Yvonne
 

Datum: 18-10-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten