HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Je gezicht liegt niet

We zijn als mens heel goed in het spelen van een toneelstukje. Als jij jezelf niet goed genoeg kent, je eigen gedrag niet hebt geanalyseerd

je niet bewust bent van je eigen emoties, dan speel je al een toneelstukje. Je verraadt jezelf telkens weer, want het gezicht liegt niet. Krijg jij de dingen niet voor elkaar zoals jij zou willen? Is het leven zwaar en moeizaam? Dan is er werk aan de winkel. Eerlijk, oprecht en puur worden.

Om te zorgen dat je eerlijk, puur en oprecht wordt, en jouw spiegelbeeld is wie jij diep van binnen bent, zijn er een aantal stappen te zetten. Ik kan mij voorstellen dat jij nu denkt. Ik ben al echt, oprecht en puur. Dan zeg ik. Zeg jij alles? Durf jij in elke situatie jezelf te zijn en te laten zien? Vind je dat jij het leven leidt waarin jij je goed voelt of zijn er punten ter verbetering? Zolang jij niet helemaal je prachtige zelf bent, liegt je gezicht. En dat uit zich in ontevredenheid, het zoeken naar aandacht en bevestiging. Maar ook meningsverschillen met anderen, je niet op je plek voelen, afgunst.

Pas als je jezelf alles gunt, dan liegt je gezicht niet meer. Wil je hier meer over weten, wil je weten wat je er voor kunt doen om jouw leven een positieve boost te geven, wend je dan tot onze bel en chatlijn. Hier vind je de beste mediums en paragnosten, coaches en counselors die jou graag helpen bij je persoonlijke groei.

Om je alvast op weg te helpen hierbij een aantal punten van herkenning en verandering naar die prachtige jij.

Jezelf kennen
Cruciaal is dat je je bewust bent van jezelf. Vragen die je je daarvoor kunt stellen zijn: Wie ben ik, wat wil ik, wat is voor mij belangrijk in het leven. Wat heb ik nodig om mijn leven zo aangenaam en plezierig voor mijzelf te maken. Zorg ik op alle fronten goed voor mijzelf, lichamelijk, geestelijk en emotioneel. Leef ik vanuit mijn kracht, de liefde voor mijzelf. Of leef ik vanuit de angst en hoop ik maar dat anderen mij lief vinden? Zit ik in de juiste relatie? Stuur ik daarin voldoende bij. Geef ik misschien te weinig of juist te veel. Doe ik het werk waar ik bij van wordt, of doe ik het werk, omdat ik anders bang ben zonder geld te komen te zitten? Leef ik ontspannen, of maak ik mij altijd zorgen over van alles. Ben ik wellicht te perfectionistisch, wat mij voor de voeten loopt. Kan ik makkelijk loslaten, of heb ik daar moeite mee? Allemaal vragen om eens heel bewust bij stil te staan.

Analyseren van je eigen gedrag
Als je bewust stil gaat staan bij de vragen die ik hierboven heb neergezet, start je met het analyseren van je eigen gedrag. Dan kom je tot bepaalde conclusies. Dan kom je er wellicht achter, dat je beter voor jezelf zou moeten zorgen. Kom je erachter dat je misschien werk doet waar je geen voldoening uithaalt. Dat je in een relatie zit, die zijn langste tijd heeft gehad alles jullie zo doorgaan. Dat je in de relatie te veel toegeeft, en dus niet zegt wat je diep van binnen voelt. Dit kan best confronterend zijn, maar je komt nu op een punt van persoonlijke groei, want hoe kun je eerlijk en oprecht zijn, als je niet eerlijk en oprecht bent naar jezelf.

Zelf bewustwording
Door jezelf vragen te stellen en je gedrag te analyseren, kom je bij het punt aan van zelf bewustwording. Je wordt je bewust van jezelf, je gedragingen en die bewustwording is een enorme stap naar de prachtige jij, die rondloopt met een gezicht dat niet liegt. Nu mag je aan de slag met de veranderingen die jij voor jezelf wil gaan maken. Nu komt het er op aan, geen woorden, maar daden. Dat is best zwaar, want veranderen van gedrag is het moeilijkste in een mensenleven.

Je bent het waard toch! Je bent alles waard. En ben je zover door het lezen van dit blog dat jij woorden om wilt gaan zetten in daden? Dan staan er voor jou top mediums klaar jou te begeleiden hierin. Chat gerust met een top medium of top paragnost om jouw leven zo in te gaan richten dat jij jezelf recht in de spiegel kunt aankijken en anderen de ware jou zien. Liefdevolle groet Von
 

Datum: 09-01-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten