HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Je wordt in de maling genomen als je te goed bent van vertrouwen

Als we in ons leven telkens mensen blijven tegenkomen, die in onze ogen misbruik van ons maken, kan het zomaar zijn dat je zelf te goed van vertrouwen bent. We kijken in eerste instantie altijd naar de ander. Dat die ander iets doet, wat jouw vertrouwen schaadt, is uiteraard verschrikkelijk. Maar heb je je afgevraagd waarom het je blijft overkomen?

Je kunt hierdoor het geloof in de mensheid kwijtraken. Het kan zover gaan dat je je minder gaat mengen onder anderen, omdat je telkens weer mensen tegenkomt die niet te vertrouwen zijn. Telkenmale worden geconfronteerd met mensen die jij niet kunt vertrouwen, maakt je verdrietig, onzeker en je vraag je af, waarom overkomt mij dit elke keer weer.

Zolang je naar de ander blijft kijken, daar boos en verdrietig om blijft, kijk je niet helemaal goed. Jezelf afvragen waarom het jou elke keer weer overkomt, is een hele goede vraag. Die vraag moet je niet de lucht ingooien en dan maar hopen dat er ooit een antwoord komt. Je moet het antwoord er op gaan geven. Jij vertrouwt ze immers niet, ontbreekt er dan misschien zelfvertrouwen!

Nu vinden we dat zelf erg moeilijk, omdat we kijken naar de situatie dat het altijd een ander betreft, en is het een heel slim idee om een medium of paragnost te consulteren van Paragnost Eddie. Deze consulent kan jou het antwoord geven op de vraag, waarom het jou altijd overkomt.

Als je te goed bent van vertrouwen, dan heb je te weinig zelfvertrouwen en een tikkeltje naïef, en je komt iemand tegen, dan geloof je de woorden van de ander. Maar woorden zijn maar woorden. Achter de woorden zit altijd een bepaalde boodschap. Als je alleen naar de woorden luistert en die gelooft, kun je bedrogen uitkomen.

De woorden die een ander uitspreekt hoeven namelijk niet altijd de waarheid te zijn. Je zult dus zelf minder naïef moeten worden en anders moeten gaan leren luisteren naar de woorden van de ander. Hiervoor heb je je intuïtie nodig.

Je intuïtie weet of woorden die je hoort op waarheid berusten ja of nee. Tezamen, je oren die de woorden horen en je intuïtie kun je de boodschap op een juiste manier interpreteren. Dan weet je of je waarheid hoort ja of nee. Als je twijfelt aan de woorden van een ander, geef dat aan, neem niet alles voor zoete koek aan.

Hiermee los je uiteraard nog niet op dat mensen je vertrouwen schaden. Je hebt immers zelf geen invloed op hoe een ander in het leven staat en wel of geen waarheid spreekt. Zal je vertellen. Je hebt daar wel invloed op.

Ons brein registreert alles. Ook het brein van de ander. Die weten van elkaar of jij zo slim bent om in leugens te trappen of niet. Net of het brein van de ander daar een neus voor heeft. Je laat het zien en voelen aan de ander met de energie die je uitstraalt. Daarmee zeg je letterlijk, pak mij maar hoor, ik geloof alles wat je zegt.

Met andere woorden, wil jij dat anderen je niet meer voorliegen, wil jij dat anderen jou de waarheid gaan vertellen, zul je zelf twee dingen moeten doen. Er voor zorgen dat je stevige energie uitstraalt, daarmee laat je zien, mij maak je niets wijs, ik laat mij niet gebruiken. En leren te horen met je intuïtie.

Dat pakket samen gaat er voor zorgen dat je niet meer in de maling wordt genomen door anderen, je bent niet meer naïef en te goed van vertrouwen. Behoefte hierover te praten, omdat je ook graag steviger in je schoenen wilt staan? Bel dan gerust eens met een medium of paragnost van Paragnost Eddie.

Medium Claire
 

Datum: 04-07-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten