HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Jezelf in de weg zitten

Ik heb nergens zin in, al bij de gedachte alleen al dat ik iets moet gaan doen, nee geen zin. Laat mij maar, elke ochtend mijn bed uit,

ik wil het niet, maar ik moet wel. En al die mensen die de hele dag aan mijn hoofd zeuren, ik ben het beu. Ik hoef en wil niets meer. Laat mij maar. Nee, ik ga vanavond niet mee en kan me niet schelen ook. De dagen gaan zo voorbij en aan je voorbij. Je zit jezelf in de weg, het in de gaten hebben, nog niet.

Ons gedrag is kortaf
We reageren naar anderen kortaf en kriegelig. Alles is je teveel en kost moeite. Je komt niet van de bank, het huishouden versloft en laat niemand bij je in de buurt komen, die krijgt een snauw en als ze doordrammen, de volle laag. Je voelt je ook niet lekker, hoofdpijn, moe, lamlendig, je wilt je bed in, maar dat doe je niet. Je hoofd zit vol tegenstrijdigheden en je lijf heeft er last van. Alle energie om iets te ondernemen is weg.

Het overkomt ons allemaal
Ieder mens overkomt het, dat die zichzelf in de weg zit. Het hoort bij het leven. Een echte aanleiding is er vaak niet voor. We gaan ons dan anders gedragen. De mensen om ons heen hebben het vaak eerder in de gaten, maar zeggen je niet dat je jezelf in de weg zit. Omdat jij als een kort lontje reageert, krijg je eenzelfde reactie terug. Dat heeft dan weer zijn uitwerking op jou en zo blijft de cirkel in stand. Net zo lang, totdat jij zo baalt van je eigen gedrag, dat je langzaam aan weer terugkomt in je oude gedrag. En dan doen we net alsof er niets aan de hand is geweest.

Waarom zitten we onszelf af en toe in de weg?
Hier is een logische verklaring voor. We zijn mens en kunnen af en toe de balans even kwijtraken. Dan kan alles ons even te veel zijn geworden. Of we hebben te veel hooi op ons vork genomen. Of we hebben een zware moeilijke periode achter de rug. Dan zegt het lijf en geest. We gaan even een pas op de plaats doen, dat hebben we nodig om te herstellen. Wat doet de mens, die gaat tegenwerken en zichzelf in de weg zitten. Zich niet er van bewust dat het lijf en zijn geest dit even nodig hebben en er aan toe te geven.

Bewust zijn
Als je je er bewust van zou zijn wat je overkomt, dan geef je er aan toe, dan accepteer je de situatie. Dan geef je jezelf de ruimte en de tijd om juist dan jezelf niet in de weg te zitten. Dan weet je doordat je er bewust van bent, dat je nu even juist heel goed voor jezelf moet en mag zorgen. Zo is de mens best een gek wezen, die zolang hij zichzelf niet goed kent, in zichzelf altijd tegenstrijdigheden zal blijven ervaren en precies andersom zal reageren dan dat hij zou moeten doen.

Je lijf spreekt
Als je in een periode zit dat jezelf in de weg zit, dan geeft je lijf hier signalen voor af. Hoofdpijn, vermoeidheid zijn signalen waar je naar zou moeten luisteren. Kortaf reageren naar een ander, is een signaal waar je iets mee moet. We staan als mens steeds verder verwijderd van onszelf en kennen onszelf niet goed meer. We zijn niet meer een met de natuur. Terwijl het juist zo ongelooflijk natuurlijk is als we juist diegene waar we ons hele leven mee moeten omgaan, wel zouden kennen en alle liefde geven die we in ons hebben. In een periode dat we onszelf in de weg zitten, voelen we ons ver verwijderd van de liefde en ontnemen we onszelf nog meer de liefde.

Leer jezelf kennen
Jezelf kennen en herkennen als er iets mis is, dat zou heel fijn zijn. Je kunt het leren, tenminste als je met jezelf een fijne relatie wilt hebben. Chat hiervoor, om dit te leren gerust eens met een medium of paragnost op www.mediumsenparagnosten.nl. Zij hebben direct door waar het aan schort, geven je hiervoor antwoorden, waardoor het is ontstaan. Ze zullen je ook geruststellen dat het normaal is, dat een mens zichzelf in de weg zit. Een hele geruststelling. Mediums en paragnosten geven je ook inzichten om te leren luisteren naar de signalen die je lijf en geest aan je afgeven.

Door dit alles te weten en te begrijpen zullen volgende periode van jezelf in de weg zitten, veel korter zijn en geef je er aan toe, dan moet je even niets meer, dan ontmoet je jezelf en dat heeft het medium op www.mediumsenparagnosten.nl jou geleerd.

Liefdevolle groet, Von mediumsenparagnosten.nl
 

Datum: 08-02-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten