HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacaturesWord affiliate en verdien geld!
...

Kamilla

Hallo lieve mensen, Ik ben Kamilla Ik neem graag de tijd om voor je te zijn en ben ik graag een luisterend oor als je ergens mee zit. Geen enkele vraag is te gek en dus kan altijd bij mijn terecht.
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Kamilla

Hallo allemaal wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel. Ik ben relatie Coach-Therapeut-Intuïtief gesprekspartner- Advies kinderen en pubers - lichtwerker- healer, Als u het even allemaal niet ziet op het moment en even dat ene zetje nodig heb om door te gaan ben ik er voor je.
Dit kan op allerlei vlaktes zijn. Op liefdes gebied kan ik uw goede inzichten geven dit doe ik met behulp met mijn engelen kaarten.
Ook voor algemene advies sta ik u graag bij.
Dit kan zijn bij: Relatie problemen-Geestelijke mishandeling Hier voor kunt u ook bij mij terecht.Gaves: Afstandshealing, Astrologie, Coaching, Lenormand kaarten, Relatie coach, Spiritueel huizen reinigen, Wicca
Talen: Nederlands

Recensies van klanten (1)

Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Kamilla om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten