HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Kes

Hallo ik ben Kes. Online iedere avond, op vrijdag de hele dag en in het weekend. Parganoste en medium. Ik ben heldervoelend, helderwetend, zeer intuïtief en hoogsensitief. Expert op het gebied van liefde, tweelingzielen en werk. Ik ben altijd bereid je te helpen, mee te denken, in te voelen op jouw situatie. Zit je ergens mee aarzel niet en vraag me gewoon. Niets is vreemd en alles is menselijk. Liefs Kes
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Kes

Ik kan je foto lezen of je aura lezen ook middels een foto, daarna heb ik twee pendels waarmee ik veel van je vragen kan beantwoorden. Ik heb een zeer sterke intuïtie en kan goed invoelen op situaties. Daarnaast ben ik hoogsensitief. Liefdesvragen, werkvragen ik denk graag met je mee. Veel ervaring met tweelingzielen en karmische relaties. Ik ben wel eerlijk en zal niet altijd zeggen wat je graag wilt horen. Maar samen met jou wil ik er wel voor zorgen dat je verder kunt..

Gaves: Allround, Coaching, Foto lezen, Pendel, Relatie coach
Talen: Nederlands, English

Recensies van klanten (12)

dank je wel Kes. Je bent een TOPPER je blijft me ondanks alles in me geloven en steunen. LY XXX
★★★★★ Anonieme gebruiker 18-05-2019
Bedankt voor je mooie consult
★★★★☆ Anonieme gebruiker 08-05-2019
Goed
★★★★★ Anonieme gebruiker 12-04-2019
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Kes om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten