HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Kes

Ik ben Kes.In de avond en in het weekend aanwezig. Ik kan invoelen op je situatie,Stel rustig al je vragen. Ik lees aura`s en foto`s en kan pendelen op je vragen. Specialist op liefde (o.a.tweelingzielen), werk en allerlei relaties. Ik bied altijd een luisterend oor, maar zal misschien niet altijd het antwoord geven dat je wilt horen. Niets is vreemd alles is menselijk. Liefs Kes
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Kes

Dag lieverds. Ik ben Kes. Al heel lang bezig met spiritualiteit. Ik kan je foto lezen. Ik kan je aura lezen. Ik kan invoelen op jouw specifieke situatie. Ik heb ruime ervaring op het gebied van tweelingzielen, relaties en coaching/mediation. Ik pendel voor je en kan heel soms een boodschap doorkrijgen van gene zijde.. Ik ben heel eerlijk en zal je daarom niet altijd het antwoord geven wat je wilt horen. Mijn intenties zijn echter altijd zuiver.. Tot snel, liefs Kes

Gaves: Foto lezen, Medium, Paragnost, Pendel, Relatie coach
Talen: Nederlands, English, Deutch

Recensies van klanten (9)

Voelt duidelijk na een gesprek met Kes
★★★★★ Anonieme gebruiker 09-10-2019
Dankjewel lieverd.. je hebt me wat meer duidelijkheid gegeven in de situatie. Mooie woorden heel veel liefs S. Xxx
★★★★★ Anonieme gebruiker 20-09-2019
Heel goed! xx
★★★★★ Anonieme gebruiker 18-09-2019
Heerlijk gesprek en veel antwoorden van Kes. Gaf vrij weinig informatie aan haar. Goed hoor!
★★★★★ Anonieme gebruiker 18-09-2019
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Kes om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Blog van Kes

Energie

Iedereen is energie. Alles is energie. Je voelt het vaak in een kamer met meubelen, zelfs als je in het donker loopt, voel je vaak waar iets staat. Dit is ook met mensen. Ieder mens heeft zijn eigen energie. Sommigen voelen goed bij jou, anderen niet. Wat ik heb geleerd in de laatste jaren is dat wanneer iemand zijn energie niet goed voelt voor jou, dat dit ook vaak zo is. Dit betekent absoluut niet dat je te maken hebt met een slecht mens, welnee. Alleen jullie energiestromen zijn ongelijk, afwijkend of tegengesteld. Wat voor mij heel belangrijk is en wat ik graag met jullie wil delen, vraag je af in een contact: Zie je mij? Hoor je mij? En interesseer je je echt voor wat ik zeg. Iedereen heeft zijn eigen levenspad. Dit is niet persé spiritueel. Iedereen betekent iets in deze wereld. Of je er nu je doel van gemaakt hebt om moeder te zijn, te schilderen, te coachen, op een chatlijn te werken, dat maakt niet uit. Als het jouw doel is en het maakt jou gelukkig is het jouw energie die een ander zal voelen en verblijden.
Liefs KesEen moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten