HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Kick out die stress

Kick out die stress. Een hot item, stress, waar je kijkt, leest, het woord stress wordt wel ergens genoemd. Wat we ons niet realiseren is dat stress juist heel fijn is om te hebben. Het zet je aan tot activiteit. Het zorgt er voor dat je je doelen realiseert.

Kick out die stress. Een hot item, stress, waar je kijkt, leest, het woord stress wordt wel ergens genoemd. Wat we ons niet realiseren is dat stress juist heel fijn is om te hebben. Het zet je aan tot activiteit. Het zorgt er voor dat je je doelen realiseert. Het zorgt er voor dat je leeft. Alleen, te veel stress is niet goed, maar ook te weinig stress niet.

Balans. Balans in alles wat je doet. Daar naar kijken, daar mee aan de slag gaan, dan ben jij zelf de stabiele factor in je eigen leven. Je kent de uitdrukking toch wel! Laat je niet gek maken. Hiermee wordt alles gezegd. Je laat je gek maken, je laat je gestrest maken. En door wie? Door jezelf.

Als jij jezelf er bewust van bent dat jijzelf degene bent die de druk in jezelf aan het opvoeren bent, heb je ook alle recht om de druk weer naar een normaal en rustig niveau te krijgen. Niemand die aan jou vraagt, ga jij eens even lekker gestrest lopen doen. Sterker nog, die ander is daar helemaal niet mee bezig. Jawel, hoor ik je nu zeggen. Mijn baas wil toch dat ik aan het einde van de dag alles heb weggewerkt! Dus dat doe ik en dat levert mij stress op. Ik ben het dus niet, het is mijn baas.

Nee, zeg ik dan, jij bent het, want jij laat het toe. Ja maar, moet ik dan het niet doen? Mijn baas gaan tegenspreken? En mijn baan kwijtraken? Ja en nee.

Ik kan je dit principe van op een juiste manier in het leven staan, heel haarfijn uitleggen. Chat dan eens met mij op de website www.mediumsenparagnosten.nl. Je vindt mij onder de naam Von, ik werk als medium en stress counselor en kan jou helpen die stress uit je lijf te halen. Zo kick je als vanzelf die burn out uit je lijf. Dan leer je hoe jij de stress in je lijf kunt voelen, op welke signalen je moet letten, als je aan de verkeerde kant van de balans zit. Dan leer je hoe je zelf kunt bijsturen. Hoe jij in gesprek kunt gaan met je baas, om die te laten zien dat de workload te groot is op een volwassen en realistische manier. Daar staat jouw baas heus voor open, die is ook een mens. Maar jouw baas heeft niets aan iemand die achter zijn rug om met andere collega's negatief over hem gaat praten. Die wil medewerkers die stevig in hun schoenen staan, die tegengas durven geven.

Kick dus die stress uit je lijf door eens te chatten met een van de top consulenten van www.mediumsenparagnosten.nl, want naast mij zijn er op deze chatwebsite nog veel meer kanjers gespecialiseerd in jouw situatie waarin jij je nu bevindt, want je ben niet de enige.

Stress kan ook voortkomen uit een relatie die niet goed loopt en dan kun je je richten tot een medium, of paragnost, een astroloog die jou je heden, maar ook je verleden en toekomst kan schetsen. Die kan tijdens de chat jou tips en adviezen geven hoe of je de stress uit je relatie kunt halen. De website www.mediumsenparagnosten.nl biedt jou legio mogelijkheden om stress in welke situatie dan ook, buiten de deur te houden en voor jezelf dat leven te creëren wat jij voor ogen hebt.

Ben je dus benieuwd naar je toekomst? Ben je nieuwsgierig of diegene die je nu al zo lang leuk vindt, jouw kant op gaat komen, want in gedachten sta je er mee op en ga je er mee naar bed, en ook dat levert stress op, chat dan gewoon eens met een kanjer op www.mediumsenparagnosten.nl daar zijn ze van alle markten thuis en zul jij na een fijne chat, je weer rustig voelen en is de stress uit je lijf gevloeid.

Kick out die stress, laat stress jou niet in de macht hebben. Kies voor de juiste ondersteuning. Vanuit je eigen vertrouwde omgeving, je hoeft er de deur niet voor uit, kun jij elke dag contact hebben met een consulent van jouw keuze op www.mediumsenparagnosten.nl Ze staan voor je klaar om samen met jou je stress de baas te worden. Lieve groet medium Von mediumsenparagnosten.nl
 

Datum: 07-12-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten