HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Krachtige stappen zetten of maar doorgaan?

Leven vanuit je kracht, wat is dat eigenlijk en waarom zou ik leven vanuit mijn kracht? Wat krijg ik daarvoor terug! Een heleboel, je krijgt jezelf er voor terug en het leven wat jij voor ogen hebt. Maar ik leef al vanuit mijn kracht. Wat ik doe, doe ik en ik werk zo hard mogelijk om alles voor elkaar te krijgen. Ik zou niet weten wat ik anders zou moeten doen?

Verwar jij kracht niet met sterk, zoals de meesten doen. Ik moet sterk zijn, ik moet doorgaan, ik heb geen keuze. Het leven vraagt hierom. Ik heb geleerd niet te zeuren en te klagen, de schouders er onder te zetten. Ook al voel ik mij belabberd en beroerd, ik trek er op uit, meld mij niet ziek. En de kinderen kan ik toch ook niet aan hun lot overlaten. En wat denk je van het huis, dat moet toch ook elke dag schoon en opgeruimd, het eten op tafel.

Ik heb mijn kracht nodig om dit vol te houden. Je bent sterk, daarmee houd je het vol, maar alles wat je doet, gebruik je daarbij ook je kracht? Zet je elke stap die je zet met liefde? Jazeker, met liefde voor je partner, je kinderen, je familie, je vrienden en vriendinnen en niet te vergeten, je werk. Jazeker, elke stap daar zit ook liefde in. Ik hoor zeker dat er in jouw stappen die je allemaal zet, kracht in zit, met name voor anderen.

Zet je ook veel stappen waarbij je denkt, heb ik geen tijd voor, liever niet, moet dat nou, zou wel nu iets anders willen doen. Het is dat het nodig is, maar anders. Verzucht je bij de stappen die je zet niet regelmatig in jezelf? Ja natuurlijk, maar doen we dat niet allemaal? Dat klopt en is ook heel menselijk.

En als ik je nu als medium vraag, hoeveel stappen zet jij op een dag voor jezelf? Nou, als ik daar goed over nadenk, niet zo heel veel. Die stappen schieten er regelmatig bij in. Neem niet echt de tijd voor mijzelf, dat gun ik mijzelf niet. Nu komen we bij de kracht stappen. Dat zijn stappen die je voor jezelf zet, vanuit de liefde voor jezelf. Nu zijn het bijna allemaal stappen die je zet voor anderen, omdat jij die voor anderen graag wilt zetten. En soms veranderen in moeten.

Kracht stappen zijn de stappen die jij voor jezelf zet op een dag. Dat je in jezelf gelooft, op jezelf vertrouwt, de tijd neemt voor jezelf. Waarmee je naar jezelf aangeeft, dit heb ik nodig, Rustig gaat zitten om een broodje te eten en niet al rijdend in de auto naar de volgende klus. Ik heb dit nodig, dan laat ik ook liefde aan mijzelf zien. Dan toon ik mijn kracht, dan luister ik naar mijn lijf, die zegt, hé ik heb ook liefde nodig! Geef mij wat kracht.

Dan leef je niet om alleen maar sterk te zijn en door te gaan. Je leeft ook voor jezelf. Gun jezelf het leven ook. Waardoor je tegelijkertijd het leven al anders gaat benaderen. Je vliegt niet meer van hot naar her, je doet geen dingen meer die je liever niet wilt. Je leeft het leven vanuit jezelf, vanuit jouw eigen waarden en normen.

Dat betekent ook dat datgene wat je doet op een dag voor anderen, gemeend is, en geen ondertoon kent. Je waakt er voor jezelf te kort te doen en dat is leven vanuit de kracht. Je doet elke stap die je zet, met plezier en voor jezelf. Zo zet je elke dag kracht stappen. Zet je die niet, merk je negatieve gedachten bij jezelf. Merk je dat je je irriteert aan anderen. Merk je dat je moe wordt, energie te kort komt.

Als je dat bij jezelf opmerkt, is er werk aan de winkel, en is een gesprek met een spiritueel consulent op zijn plaats. Het is heel mooi dat je het bij jezelf constateert en aangezien je niet anders gewend bent, dan doorgaan, is het nu tijd jezelf ander gedrag aan te gaan leren. Alleen dit proces te starten, is een hele kluif. Samen met een medium of paragnost maak je het jezelf een stuk makkelijker. Je vindt ze op Mediumsenparagnosten, maak bespreekbaar waar je tegen aanloopt en hoor hoe jij aan de slag kan, om oude patronen te doorbreken en nieuwe aan te leren. Waarbij jij voortaan kracht stappen gaat zetten in plaats van doorgaan stappen.

Medium Von
 

Datum: 27-10-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten