HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Kristallen Bol

‘ Mijn vrouw vraagt me wanneer ik eindelijk eens een serieuze job vindt…tja, zeg, ik heb geen glazen bol hé ‘ … Een uitspraak die we meestal nogal schertsend horen…ik heb geen glazen bol en toch….de magie van een glazen bol oftewel een kristallen bol is niet zomaar uit de lucht gegrepen.

‘ Mijn vrouw vraagt me wanneer ik eindelijk eens een serieuze job vindt…tja, zeg, ik heb geen glazen bol hé ‘ …
Een uitspraak die we meestal nogal schertsend horen…ik heb geen glazen bol en toch….de magie van een glazen bol oftewel een kristallen bol is niet zomaar uit de lucht gegrepen.
Een kristallen bol is de spiegel die de universele visie mogelijk maakt en bij goed gebruik ervan is deze een wonderlijk hulpmiddel om helder te zien! Echt!
Door hun ronde vorm lossen tijd en ruimte erin op, de krachten en energieën kunnen erin wentelen, dansen én zich openbaren. Door de kristallen structuur is de bol een heel goede ontvanger van de energie van het universum en maakt hij de toegang mogelijk tot het veld waarin alle informatie ligt opgeslagen. Hij vergroot bovendien het concentratievermogen en vermeerdert de energie in de ruimte waarin hij zich bevindt.
Alles wat aan informatie en kennis wordt verlangd, kan met de kristallen bol worden opgeroepen, voor zover deze ook bijdraagt voor het allerhoogste goed én als de informatie die verlangd wordt relevant is. Met de kristallen bol kunnen we ons bewustzijn projecteren in de ruimte waarin hij staat en oproepen wat zich daar afspeelt. Op die manier dient deze als een soort visiofoon, een telefoon met een beeldscherm waarop de geestelijke visie te zien is.
De gave van helder-zien heeft elke mens in zich; het vergt oefening op dit potentieel te activeren. Dit heb ik al vaker in blogs geschreven…helderzien is niet enkel voorbestemd voor een select groepje uitverkorenen….het gaat meer over de keuzes en de interesses die iemand oprecht maakt en heeft in het verder ontwikkelen van deze gaven. Er heerst nog heel wat discussie rond: het is een gave en niet iedereen heeft die gave. Net zoals alle andere gaven…iedereen heeft een zekere aanleg voor muziek, en afhankelijk of iemand die gave cultiveert, kan die persoon een aardig stukje muziek leren spelen, of een mooie zangstem ontwikkelen; niet iedereen wordt een opera-zanger net zoals er ook heel wat mensen zijn die helderziende gaven hebben en er niets actiefs naar buiten toe mee doen.
Als we met de kristallen bol als hulpmiddel willen werken, zullen we heel wat verschillende vormen van waarnemen leren kennen…hier maken we een onderscheid tussen wensdenken, fantasie, illusie, hallucinaties, droomelementen….die opgewekt kunnen worden door pijn, drugs, alcohol, medicijnen, ziekte en het echte geestelijke schouwen.
Zij alleen ontplooit zich zonder opzet uit de universele geest en brengt ons wat voor ons bewustzijn van belang is – hetzij voor onszelf, voor anderen, hetzij in een hogere orde vanuit het verleden, het heden en de toekomst.
Om helder te zien in ruimte en tijd dienen we heel gedisciplineerd te zijn en scherp te leren waarnemen, héél véél te oefenen en door te zetten. Dit is een bijzondere manier om het zevende zintuig te ontwikkelen, met name het ‘ schouwen ‘ aan gene zijde van tijd en ruimte.
Het belangrijkste doel om te schouwen met een kristallen bol is net zoals bij alle andere werkwijzen – in afstemming en afgelijnd met het Goddelijke, hierbij de hoogste leiding vragend.
Kristallen bollen hebben iets magisch…ik heb iets met magie uit een lang vervlogen tijd, een heel verre diepe her-innering…waarvoor ik geen moment angst heb gevoeld, alsof het heel ‘ normaal ‘ is. Ik geloof dat we al zo veel levens hebben gehad, dat we zowat bijna alles zijn geweest wat we ons maar kunnen indenken- van oermens tot koningin. Het is maar wat je je nu precies in dit leven herinnert en verder mee kan…zo dit de bedoeling is.
Een volgende keer schrijf ik iets over de bezem, want ja, die staat ook aan mijn voordeur. Mijn heks ,Melanie, heeft het niet overleefd doordat ons boefje Caspertje, voortdurend in gevecht ging met haar….terwijl ik een ganse dag op school les gaf.
Herken jij dat ook…je voelt je heel sterk aangetrokken tot rituelen, magische voorwerpen…en je voelt ook wel dat het niet zomaar nieuwsgierigheid is, maar deel uitmaakt van je verleden….welkom. Wie weet wat we nog voor elkaar kunnen betekenen. O juist…ondanks mijn heel diepe liefde voor het werken met onze engelen…leeft er ergens ook een wit heksje in mij. Kortom het leven kan echt magisch zijn, als we ons maar richten naar het allerhoogste doel.
Liefs
Medium Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com
 

Datum: 11-12-'17

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten