Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Kristallen reinigen en laden

Kristallen reinigen en laden. Kristallen reinigen is belangrijk om oude energieën op te schonen. Wanneer je een kristal reinigt is een persoonlijke beslissing, net als de keuze hoe lang je kristallen gereinigd moeten worden.

Kristallen reinigen en laden. Kristallen reinigen is belangrijk om oude energieën op te schonen. Wanneer je een kristal reinigt is een persoonlijke beslissing, net als de keuze hoe lang je kristallen gereinigd moeten worden. Je zult zeker weten wanneer dit een goed moment is wanneer de werking van een kristal lijkt af te nemen of wanneer de energie vermoeid voelt.

Er zijn verschillende manieren om kristallen te zuiveren; je kunt kristallen in zout water leggen of in een natuurlijke waterbron of je kunt ze ook in de aarde begraven. Je kunt ze eveneens in het volle zonlicht of maanlicht leggen en kunt de prana gebruiken door de intentie vast te houden dat je het kristal wilt reinigen. Let wel op dat sommige stenen waaronder seleniet, woestijnroos oplossen wanneer je ze in water ligt. Amethist en fluoriet verbleken wanneer je ze in direct zonlicht plaatst. Kijk dus eerst even na welke stenen je niet in aanraking met water of zonlicht moet brengen.

Om je kristallen te laden en te programmeren, is het belangrijk kristalheldere intenties in te brengen. Stel jezelf dus de vraag of je aan informatie wilt komen, helende vibraties wilt ontvangen of geven, of je met geascendeerde meesters in verbinding wilt komen.
Kristallen richten, versterken en versnellen energiepatronen en ze combineren de kracht van je wensen met hun individuele gaven om je in het manifestatieproces te ondersteunen.

Wanneer je je intenties helder hebt, kun je met de stenen communiceren door te mediteren en daarbij het doel en de toepassing van de gewenste heling voor ogen te houden. Wanneer je je doel duidelijk formuleert, zullen er mineraalwonderen plaatsvinden wanneer de kristallen deze intentie in hun essentie en wezen opnemen. Het programmeren kan naar behoefte veranderd en bijgesteld worden.

Je kan je kristallen nieuwe energie geven en opladen door hen in het zon- of maanlicht te leggen ( op een paar uitzonderingen na, zoals hierboven werd aangegeven).

Warme hartegroet
Mieke
www.miekecoigne.com
 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.