HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Kristallen reinigen en laden

Kristallen reinigen en laden. Kristallen reinigen is belangrijk om oude energieën op te schonen. Wanneer je een kristal reinigt is een persoonlijke beslissing, net als de keuze hoe lang je kristallen gereinigd moeten worden.

Kristallen reinigen en laden. Kristallen reinigen is belangrijk om oude energieën op te schonen. Wanneer je een kristal reinigt is een persoonlijke beslissing, net als de keuze hoe lang je kristallen gereinigd moeten worden. Je zult zeker weten wanneer dit een goed moment is wanneer de werking van een kristal lijkt af te nemen of wanneer de energie vermoeid voelt.

Er zijn verschillende manieren om kristallen te zuiveren; je kunt kristallen in zout water leggen of in een natuurlijke waterbron of je kunt ze ook in de aarde begraven. Je kunt ze eveneens in het volle zonlicht of maanlicht leggen en kunt de prana gebruiken door de intentie vast te houden dat je het kristal wilt reinigen. Let wel op dat sommige stenen waaronder seleniet, woestijnroos oplossen wanneer je ze in water ligt. Amethist en fluoriet verbleken wanneer je ze in direct zonlicht plaatst. Kijk dus eerst even na welke stenen je niet in aanraking met water of zonlicht moet brengen.

Om je kristallen te laden en te programmeren, is het belangrijk kristalheldere intenties in te brengen. Stel jezelf dus de vraag of je aan informatie wilt komen, helende vibraties wilt ontvangen of geven, of je met geascendeerde meesters in verbinding wilt komen.
Kristallen richten, versterken en versnellen energiepatronen en ze combineren de kracht van je wensen met hun individuele gaven om je in het manifestatieproces te ondersteunen.

Wanneer je je intenties helder hebt, kun je met de stenen communiceren door te mediteren en daarbij het doel en de toepassing van de gewenste heling voor ogen te houden. Wanneer je je doel duidelijk formuleert, zullen er mineraalwonderen plaatsvinden wanneer de kristallen deze intentie in hun essentie en wezen opnemen. Het programmeren kan naar behoefte veranderd en bijgesteld worden.

Je kan je kristallen nieuwe energie geven en opladen door hen in het zon- of maanlicht te leggen ( op een paar uitzonderingen na, zoals hierboven werd aangegeven).

Warme hartegroet
Mieke
www.miekecoigne.com
 

Datum: 02-01-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten