HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacaturesWord affiliate en verdien geld!

Laat je in liefde je geliefde los ja of nee

Hoe simpel de liefde in feite is, hoe ingewikkeld we het soms zelf kunnen maken. Het leren kennen van je partner, het is spannend, mooi, zenuwslopend en toch, op een gegeven moment kiezen beiden voor elkaar. Ze besluiten samen verder te gaan en de meesten gaan er vanuit voor het leven.

Nu leven we vele malen langer dan vroeger, worden er andere voorwaarden gesteld aan een liefdesrelatie en zijn er nog maar weinig die samen de eindstreep halen. Geen schande, want of je, zoals vroeger zo'n 40 jaar samen was of nu zomaar 70 jaar, dat is bijna twee keer zoveel. En we worden steeds ouder waardoor het voor de eeuwigheid bij elkaar blijven, zomaar een hele kluif kan worden.

We zullen er mee moeten leven en door er anders naar te kijken, win je al heel veel. Het kan namelijk ook zomaar zijn dat jij uitgekeken raakt op de ander, maar daar staan we vaak niet bij stil. En dan, wat doe je dan? Je hoort verhalen dat je iemand tegenkomt, terwijl je al 20 jaar samen bent en die ander iets in je losmaakt. En je weer vleugels geeft. Als de ander vrij is, wat doe je dan? Als de ander niet vrij is, dat kan ook, net zoals jij gebonden, wordt het dilemma groter.

Als je terwijl je in een relatie zit, gevoelens krijgt voor een ander, betekent dat iets. Het betekent dat het vuur in de huidige relatie niet meer volop brandt. Je gaan focussen op je nieuwe geliefde, daar doe je iedereen mee te kort en handel je tegen je eigen geweten in. Diegene met wie je al jaren lief en leed deelt, heeft recht op de waarheid. We hebben hier moeite mee, en dat komt, omdat je iets niet zomaar achterlaat. Er is iets opgebouwd, je weet wat je hebt nu, al zal niet alles meer koek en ei zijn Het nieuwe lonkt, maar is nog heel erg onzeker. Er is in ieder geval iets bij je in gang gezet.

Als medium zijnde, word je dan ook wel eens geconsulteerd wat het beste is om te doen? Een medium kan op deze vraag geen antwoord geven. Wel kan een medium je vertellen hoe de toekomst er voor je uit gaat zien, als deze de toekomst kan voorspellen en kan je inzichten geven in waar je nu staat en wat het beste is om aan stappen te gaan zetten.

Eens en vooral, liefde vraagt altijd om eerlijkheid en de waarheid. Dat je er zelf niet uitkomt, heeft ook te maken dat je nu iets aan het doen bent, waar je zelf ook niet blij mee bent. Maar je bent verliefd en je voelt je weer meetellen en al die aandacht, heerlijk. Maar om daarop je huidige partner te verlaten, is te kort door de bocht.

Vaak komt diegene waar je verliefd op bent niet zomaar op je pad. Dat is een boodschapper, die iets in jou wakker komt schudden. Die de boel door elkaar husselt en je gezapige leven flink door elkaar schudt. Je wakker maakt en je leven op zijn grondvesten laat schudden. Het zet je voor een onmogelijk, bijna niet op te lossen, dilemma. Wat ga je doen?

Je huidige geliefde in liefde loslaten, en verder met de nieuwe vlam. Of laat je de nieuwe vlam voor wat het is en blijf je in de veilige haven? Hier is niet zomaar het juiste antwoord op te vinden. Maar er is wel een manier om er uit te komen en dat vraagt iets van jou.

Het vraagt om bewustwording en heel eerlijk zijn. Eerst naar jezelf en dan naar de anderen. De antwoorden weet je diep van binnen vaak allang, maar er naar te handelen en ze uit te voeren, daar kunnen we heel lang, soms zelf jaren tegenaan hikken. Deze cliënten bezoeken je vaker op Mediums en Paragnosten, omdat ze er met zichzelf echt niet uitkomen.

Als medium kun je er met een helikopterview naar kijken en een medium gaat altijd van één principe uit. Handel naar eer en geweten. Wat er nu is, dat kan niet meer bevallen, maar dan heeft de huidige partner wel recht op de waarheid. We vinden dat vaak heel moeilijk en eigenlijk zegt dat al heel veel. Deze 2 geliefden kennen elkaar nog niet, al wonen ze al 20 jaar samen. Ze hebben nog niet goed begrepen wat liefde betekent tussen twee mensen. Dan gaat een nieuwe relatie ook niet lukken en zul je eerst aan de slag moeten met wat er nu is. Bij twijfel, niets weggooien, maar wel de waarheid op tafel gaan leggen. Dan kan het zomaar zijn dat in de huidige relatie een tsunami plaatsvindt, die twee kanten op kan gaan. De doorbraak zorgt er voor dat ze elkaar weer vinden, of juist niet. Maar dan heb je wel het antwoord waar je naar op zoek bent.

Of het met de nieuwe vlam iets gaat worden, schuif je in de tussentijd naar achteren. Anders kun je niet zuiver naar de huidige relatie kijken en dat verdient diegene met wie je al zo lang samen bent. Pas als de kaarten zijn geschud en je voor jezelf weet welke richting je uitgaat, of in liefde loslaten of verder gaan. Is daarna de boodschapper, zijnde de nieuwe vlam in beeld. Om ook in liefde los te laten of een eventuele nieuwe start mee te maken. Wat pittig zal zijn, want er wacht namelijk ook een rouwproces en dat moet je niet onderschatten.

Vragen hierover? Stel ze gerust aan een van de topconsulenten van Mediums en Paragnosten.

Medium Von
 

Datum: 23-10-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten