Mediums en paragnosten
Mediums en paragnosten

Leven in een levendig lichaam

Leven in een levendig lichaam… na een bijzonder aangenaam en interessant consult met een yoga-docente, voelde ik me geïnspireerd een blogje te schrijven rond ‘ leven in een lichaam met de focus op ons hartcentrum.

Leven in een levendig lichaam… na een bijzonder aangenaam en interessant consult met een yoga-docente, voelde ik me geïnspireerd een blogje te schrijven rond ‘ leven in een lichaam met de focus op ons hartcentrum.
Ons hartcentrum is het anker voor onze ziel.
Dat we nu in een energetische verschuiving beland zijn met name van de zonnevlecht waarin macht, controle het centrum was van waaruit geleefd werd naar het leven vanuit het hart is mooi om te voelen.

Prachtig gebeuren waarin de mens ervaart en gewaarwordt dat het niet langer over macht en controle gaat als overheersende vissentijdperk-waarden, zeker voor de mens die zich bewust wordt dat het leven vanuit deze energie niet langer goed aanvoelt.

Voor velen gaat die verschuiving gepaard met het ervaren en lijfelijk voelen van oude pijn, verdriet, oud leed dat als het ware ‘ plots ‘ aan de oppervlakte komt.

Als emotioneel lichaamstherapeute weet ik hoe een gepantserd lichaam en verstarde geest voelt. Ik zeg wel eens dat ons lichaam een ‘ bevroren ‘ geschiedenis in zich draagt en begint vaak al heel snel in de eerste jaren van onze opvoeding: zit stil, hou je mond, gedraag je fatsoenlijk enz…

Naast mijn eerdere cognitief georiënteerde opleidingen heb ik de opleiding emotioneel lichaamswerk als bijzonder intensief ervaren. Ik stond vaker met mijn valiesje klaar om naar huis te gaan en te stoppen.
Totaal binnenste buiten gekeerd worden…’je moet wel een masochist zijn om zo diep en zo ver te gaan ‘ heb ik meer dan eens gehoord. En inderdaad, het bleek wél overduidelijk te zijn dat ik een masochistische karakterstructuur had en iedereen kan zich in één van de vijf structuren herkennen. We hebben van alle structuren iets in ons, alleen valt er overwegend één bijzonder op, naarmate dat je met emotioneel lichaamswerk bezig bent. Het zijn géén labels, ze helpen wel verder om de diepere lagen die ons soms belemmeren om een vrij en gezond leven te kunnen leiden.

En toch…het heeft me als mens, als vrouw, als moeder, als partner veel dichter bij mezelf gebracht. Lichaamswerk is in spiritueel werk geen luxe maar een bijzondere verrijking geweest voor mezelf en ik geloof dat mensen die geen verbinding voelen met hun fysieke lichaam veel baat kunnen hebben met lichaamswerk waarvan E.L.W. er ééntje van is.

Het heeft me veel meer aarding in mijn spirituele ontwikkeling gegeven…geen spiritualiteit zonder gronding, want dit was jaren voorheen ook een soort van ‘ veilige vlucht ‘….tot ik me realiseerde dat ik de dimensie van mijn aarding miste. Mijn hoofd zal vol met kennis, alleen merkte ik meer en meer op dat ik iets miste…het werd dus wel een zoektocht , terwijl net al die informatie naar me toekwam, recht in de brievenbus.

Mijn manier om mijn hart te voelen was musiceren, ik schreef mezelf op 11 jaar in voor notenleer, het jaar nadien startte ik met pianolessen tot ik mijn einddiploma behaalde, heb ik een aantal jaren dwarsfluit gespeeld, toneelschool gevolgd, maar zodra ik terug in de voor mij onveilige wereld stapte, sloot ik mijn hart. Ik liep dus zelf rond met een gepantserd hart en had regelmatig last van hartritme stoornissen.

Het is dus heel moeilijk je te verbinden met jezelf als je hart op slot zit en nog moeilijker je te verbinden met iemand anders. Stel je even voor, je trekt iemand aan die eveneens zijn hart op slot heeft gezet en toch denk je of hoop je dat de ander je hart zal helpen te openen, wat vaak niet gebeurt. Stel je dus twee mensen voor die van elkaar verwachten/hopen dat hun harten worden geopend en dat de liefde er wel zal voor zorgen…en het gebeurt niet? De weg van ons hoofd naar ons hart is in werkelijkheid voor velen geen gemakkelijke weg.

Het risico van je hart te openen houdt in dat je hart heel kwetsbaar voelt en je letterlijk hartkrampen kan voelen….maar is er in liefde een andere weg dan je hart openen? Ik kan maar eerlijk schrijven dat ik zelf ervaren heb dat er geen andere weg is, wil je je waarachtig vanuit je hart helemaal verbinden vanuit kwetsbaarheid met de ander.

Dit is nu het proces dat bij zoveel mensen aan de gang is…ik hoor bij de meeste gesprekken die over relaties gaan en de relatie tot zichzelf: mijn hart gaat als een gek tekeer– ik voel geen contact met mijn hart en/ of het hart van de ander – ik kan me niet openstellen ( lees: mijn hart is al zo vaak ‘ gebroken, ik wil heel graag een partner, maar….ik kan niemand meer toelaten ).

Eerlijk….we zijn in ons leven minstens 1 keer gekwetst en hoe cruciaal het is op welke leeftijd die allereerste kwetsuur is ontstaan, het is soms genoeg om levenslang de angst bij te houden nog maar eens gekwetst te worden. En de enige plek waarin die kwetsuur leeft is het hart.
De motor van alle leven, de motor waar gevoelens, diepe hartsgevoelens al dan niet toegelaten worden.

Ik hoor vaak van cliënten ‘ Ja Mieke, ik wil echt heel graag opnieuw iemand toelaten, maar ik ben zo bang, wie zegt me niet dat ik niet opnieuw gekwetst zal worden. ‘
Ik kan jou niet garanderen, beloven dat je niet meer gekwetst zal worden. Waar mensen samen zijn, samen leven, samen werken, kunnen we ons gekwetst voelen, geraakt voelen en die gekwetstheid zijn meestal nog oude wonden die nog niet helemaal geheald zijn. Durven we dit eerlijk aan de ander communiceren? Of zijn we bang om onszelf te laten zien? Zijn we bang voor wat iemand van ons denkt als we vanuit ons hart communiceren? Houdt het ooit op…komt er een dag waarin we ons niet meer gekwetst kunnen voelen? Ik weet het antwoord niet en ik stel mezelf niet dit soort vragen…ik hou er enkel geen controle meer op, omdat het pantser dat ik ook ooit zelf had opgebouwd, heb losgelaten. Dat betekent niet dat ik mezelf met iedereen op hartsniveau verbind; als ik aanvoel dat de verbinding niet goed voelt voor mezelf bijvoorbeeld, zonder iemand te veroordelen want dit gaat enkel over wat ik voel, hou ik een gezonde afstand en dat is anders dan mijn hart afsluiten. Ik bouw enkel geen muur meer om mijn hart zodat mijn harts-energie kan blijven stromen, zelfs als ik gezonde afstand hou van iemand.

Ben je bereid ook te kijken en te voelen waar precies nog oude pijn leeft en wat heb je nodig om die pijn eindelijk te verwerken en los te laten? ‘

Heel vaak wordt in nieuwe relaties, keer op keer, oude pijn geprojecteerd op de partner, oude pijn, het verleden…
Veel mensen weten mentaal vanwaar de pijn komt…maar het verwerken van pijn via het denken als een mentaal proces, werkt niet.
Je kan erover denken tot je een ons weegt….die pijn zit in je energetisch lichaam…en vraagt inderdaad meer energetisch therapeut werk.
Je kan healen wat je wil….je kan vertellen wat je wil….het resultaat is helaas niet blijvend, tot grote ontgoocheling van de cliënt.

Je kan heel veel zachte hartsmeditaties doen die zeker een gevoel van verlichting geven, je kan ook de heel mooie en bijzonder bevrijdende meditaties van Osho doen en zeker als je dit in groep doet, voel je de energie al helemaal stromen.

In emotioneel lichaamswerk leren cliënten terug de verbinding te maken met hun lichaam, met alle bijbehorende emoties…alle verstarde lichaamssegmenten worden geraakt en aangeraakt om een liefdevolle zorgzame manier.

Wanneer je eenmaal hebt onderkend waar je hartcentrum door een pantser wordt geblokkeerd, kun je voor jezelf de beslissing nemen dat niet- geen angst, geen pijn, geen boosheid, de prijs waard is die jij ervoor betaalt. Zowel gekwetstheid als boosheid kan een vitale gezondmakende manier zijn op weg naar heling, maar het is ook de volledige consequente bereidheid om deze gevoelens te erkennen, om ze dan kunnen los te laten, op een dieper energetisch niveau.
Emoties helemaal doorleven bevordert het leven in een levendig gezond lichaam.

Aan de lijn geef ik soms wel eens wat informatie mee rond wat emotioneel lichaamswerk voor mannen en vrouwen en koppels die vastzitten in hun relatie kan doen…ze willen echt heel graag, alleen, ze weten soms niet ‘hoe’. Ik ben hier ook heel eerlijk in: een reading zal dit probleem nooit oplossen. Het is dan ook aan ons, als medium, mensen de beste krachtigste adviezen mee te geven, in de hoop dat ze er echt iets mee doen. Niet om mij of mijn collega’s een plezier te doen, maar om zichzelf terug te vinden en de verbinding waar ze zo hard naar verlangen, daadwerkelijk toe te kunnen laten in het hart. Omdat het hart de frequentie is waarop we nu afgestemd zijn.

Een heel eenvoudige hart-opener is de achteroverboog ( uit de bio-energetica)
Nooit overdrijven in de oefening (en ) naar de grenzen van je lichaam luisteren en de oefening geleidelijk aan opbouwen.
Kn. lichtjes gebogen ( nooit op slot zetten) voeten lichtjes naar binnen met de dikke tenen naar elkaar wijzend.
Lichte vuisten maken en op de onderrug plaatsen.
Je buigt de voorkant van je lichaam heel zachtjes naar achter, je ademt zachtjes met open mond.
Je blijft rustig met open mond ademen…het kan gebeuren dat je benen beginnen trillen….ga er nog even in door, net iets over de grens, waar je eerder zou willen stoppen.
Je voelt je harts-energie langzaam maar zeker weer stromen…je hartje gaat terug open…welke beelden er ook mogen komen, laat de beelden, laat de gevoelens komen.
Adem er naartoe…snijd nooit je adem af, want zet je jezelf op slot.
Ademen is leven….doe deze oefening elke dag een paar minuten heel bewust, met aandacht voor alles wat je voelt.
Je zal merken dat je je pantser , dat je ooit gediend heeft om niet meer gekwetst te worden ( wat een illusie is natuurlijk) loslaat, en je de eerste stappen zet naar een volledig vervulder leven in de relatie met jezelf én de ander.

Wil je hier graag over praten of chatten? Voel je welkom.
Liefs
Mieke
www.miekecoigne.com
 

 Hope
Boxnummer: 000471
Hope
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Medium Angie
Boxnummer: 000178
Medium Angie
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Clarisa
Boxnummer: 000193
Clarisa
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Victoria
Boxnummer: 000361
Victoria
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Willem
Boxnummer: 000207
Willem
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Linda
Boxnummer: 000306
Linda
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Lou
Boxnummer: 000247
Lou
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Henk Jan
Boxnummer: 000302
Henk Jan
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Delayha Nyari
Boxnummer: 000241
Delayha Nyari
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Merel
Boxnummer: 000291
Merel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Ingrid
Boxnummer: 000277
Ingrid
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Medium Yvonne
Boxnummer: 000173
Medium Yvonne
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Natasja
Boxnummer: 000251
Natasja
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Super Psychic
Boxnummer: 000243
Super Psychic
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Amrita
Boxnummer: 000340
Amrita
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mandy
Boxnummer: 000218
Mandy
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Cher
Boxnummer: 000286
Cher
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Bob
Boxnummer: 000238
Bob
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Manuela
Boxnummer: 000530
Manuela
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Angelique
Boxnummer: 000303
Angelique
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Casandra
Boxnummer: 000192
Casandra
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Valentino
Boxnummer: 000329
Valentino
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Cassandra
Boxnummer: 000172
Cassandra
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Angel Mary
Boxnummer: 000220
Angel Mary
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben Ben
Boxnummer: 000227
Ben Ben
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Christel
Boxnummer: 000150
Christel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Medium Arlette
Boxnummer: 000161
Medium Arlette
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Yvonne
Boxnummer: 000292
Yvonne
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Relationship Expert
Boxnummer: 000242
Relationship Expert
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Test Box
Boxnummer: 000203
Test Box
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Truthful Insights
Boxnummer: 000244
Truthful Insights
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Paragnost Marco
Boxnummer: 000199
Paragnost Marco
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Paragnost en Healer Kim
Boxnummer: 000248
Paragnost en Healer Kim
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Jo An
Boxnummer: 000176
Jo An
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Quin
Boxnummer: 000321
Quin
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Angel
Boxnummer: 000140
Angel
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Medium Layla (2)
Boxnummer: 000182
Medium Layla (2)
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Spiritueel coach Sky
Boxnummer: 000181
Spiritueel coach Sky
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Baya
Boxnummer: 000322
Baya
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Medium Florance
Boxnummer: 000228
Medium Florance
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance