Al je vragen beantwoord
Al je vragen beantwoord
Al je vragen beantwoord

Leven in overeenstemming met de kosmische orde

Leven in overeenstemming met de kosmische orde

Het heeft nogal gestormd de laatste tijd, zowel in onszelf als in de natuur. Hoe je ernaar kijkt is weer iets anders….misschien voelde je je overdonderd door de intensiteit van alle gebeuren in en om je heen?

Het heeft nogal gestormd de laatste tijd, zowel in onszelf als in de natuur. Hoe je ernaar kijkt is weer iets anders….misschien voelde je je overdonderd door de intensiteit van alle gebeuren in en om je heen?

We moeten ons bewust worden dat dit alles deel uitmaakt van de verdere diepe opschoning zowel in onszelf als planetair, zodat we steeds verder en vaak sneller kunnen groeien.
Het blijft belangrijk je focus heel gericht te houden en je niet te laten afleiden door wat je aan de buitenkant bij anderen ‘ ziet ‘.

Maak een balans op en evalueer waar je nu op dit moment staat in de doelen die je wilt bereiken, waar je hart naar uit gaat, waar je passie zit, wat jij belangrijk vindt in je leven, staat jouw ladder ondertussen tegen jouw muur? Hou je toch nog teveel rekening met de verwachtingen van je omgeving, wil je dit veranderen zoja, welke stappen wil jij nu zetten om eindelijk trouw te worden aan jouw zielsroep?

Aartsengel Raguël wijst ons erop dat alles goed is zoals het nu is. Door de illusies heen kijken en beseffen dat achter alles een Kosmische Orde ligt.
Het is belangrijk om blind vertrouwen te hebben in het verloop van situaties waarin je nog niet kan zien hoe dit verder verloopt. De kosmos is achter de schermen aan het werk om het beste voor iedereen die met de situatie betrokken is, te bewerkstelligen.
Let op alle gedachten, overtuigingen, aannames die het resultaat mogelijks kunnen beïnvloeden op een niet- gewenste manier.
Geef ook aandacht aan de manier waarop je praat over de situatie, elk woord dat je uitspreekt, zowel in positieve als negatieve zin, wordt onmiddellijk opgepikt in het Universum.
Gedachten en woorden zijn energiefrequenties die onverwijld zorgen voor iets positief of negatief.
AE Raguël heeft een prachtige zachtblauwe energie en is de aartsengel die mensen begeleidt om hen op de ‘juiste’ manier te laten handelen.
Het bijhouden of dragen van een aquamarijn brengt je op één lijn met zijn wijze en vriendelijke energie.

Aartsengel Jophiël maakt ons erop attent dat je dromen sneller gemanifesteerd zullen worden dan jij denkt. Ga hier zorgzaam en liefdevol mee om en weet dat geduld heel belangrijk is.
We planten elke dag zaadjes vanuit onze gedachten…zoals we geduld opbrengen voor alles wat groeit in de natuur, is het ook goed je te realiseren dat elk zaadje ook kiemtijd nodig heeft om door de grond te breken en tot volledige bloei te komen.
Elk groeistapje kan je ook vreugde schenken als je bereid bent het mooie ervan te zien, het groeiproces op een vreugdevolle manier waar te nemen.
Wees geduldig en voel die dankbaarheid bij elk stapje dat je zet naar zelf-realisatie van jouw droom.
Heb vertrouwen in het hele groeiproces met een gevoel van liefde voor wat is in elk moment.

Aartsengel Jophiël is ons altijd behulpzaam om meer vreugde en liefde te ervaren in al-wat- is, met geduld, respect en vertrouwen.

Ze vraagt ons uitdrukkelijk om van binnenuit te genieten van elk moment, in plaats van je geluk aan één of ander toekomstig niet-afgelijnd met je zielsdoel op te hangen.

Elke keer je je gestresst, onzeker, ongeduldig voelt, kan je aanspraak maken op de hulp van Aartsengel Jophiël.

Ze helpt je je bewustzijn te verruimen en zorgt ervoor dat je fijngevoeliger wordt om de wonderen te herkennen van het gewone dagdagelijkse leven.

Aartsengel Raziël vraagt je om je Goddelijke Kracht te gebruiken en je alles wat bijdraagt tot vreugde te manifesteren.
Je bent een wijze, geleerde, magische en uitmuntende creator en nu is de tijd om je spirituele kracht en power op te roepen en je invloed uit te oefenen…op jouw leven! 2018 kan werkelijk jouw meesterjaar in opbouw worden! Numerologisch is 11 een meestergetal , waarvan de 2 staat voor het scheppen van evenwicht in onze mannelijke en vrouwelijke energie: kracht én kwetsbaarheid integreren in onszelf vormt de basis voor het aantrekken van gelijkwaardige (partner- ) relaties waarin veerkracht, balans en evenwicht de kenmerken zijn.

Je transformatie-proces mag je op een liefdevolle en daadkrachtige manier verder opnemen in het weten dat alles voor het hoogste goed dient en niemand schaadt.

Raziëls naam betekent ‘ Goddelijke Geheimen’ en deze aartsengel zal je helpen om inzicht te verkrijgen in esoterische spirituele ideeën om ze op een praktische aardse manier neer te zetten.

Roep zijn hulp in jouw ‘ alchemistische ‘ werk, zodat jij je ideeën kan omzetten in goud.

Uiteindelijk zal je datgene creëren wat voor jou is voorbestemd, wat in jouw zielsplan besloten werd voor incarnatie. Creëren vanuit het ego en het willen afdwingen of eisen wordt voor de komende periode moeilijker realiseerbaar. Gun jezelf de tijd om verbinding te maken met je zielsverlangen dat gebaseerd is op ‘ dienstbaarheid ‘ ongeacht op welke manier. Interessant is ook even je persoonlijke geboorte-horoscoop bij de hand te nemen en te kijken welke aspecten er mogelijks kunnen voor zorgen dat er ‘ vertraging ‘ aanwezig is in het concreet neerzetten van je zielsdoelen. Er speel veel meer mee dan velen veronderstellen. Inzicht geeft uitzicht en ook meer vertrouwen in jezelf, ook al vraagt het nog wel geduld van je. Rekening houdend met een aantal retrogrades ( waaronder Saturnus) en tot 15 april Mercurius, is het wijs om je niet van de wijs te laten brengen door oordelen van buitenaf.
Wil je hier graag een verhelderend consult rond/ een chatgesprek of een uitgebreid emailconsult? Voel je welkom. Formuleer ook bij een emailconsult je vragen helder en geef ook je geboortecoördinaten mee.

Warme groet
Mieke
www.miekecoigne.com
 

Medium Arlette
Beschikbaar
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Paragnost Shanti
Beschikbaar
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Waarzegster Marion
Beschikbaar
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Angie
Beschikbaar
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Bhartie
Beschikbaar
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Leontine
Ingesprek
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Anita
Ingesprek
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Linda
Ingesprek
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Betty
Offline
Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Martina
Offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Martina
Offline
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster