Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Leven in overeenstemming met de kosmische orde

Het heeft nogal gestormd de laatste tijd, zowel in onszelf als in de natuur. Hoe je ernaar kijkt is weer iets anders….misschien voelde je je overdonderd door de intensiteit van alle gebeuren in en om je heen?

Het heeft nogal gestormd de laatste tijd, zowel in onszelf als in de natuur. Hoe je ernaar kijkt is weer iets anders….misschien voelde je je overdonderd door de intensiteit van alle gebeuren in en om je heen?

We moeten ons bewust worden dat dit alles deel uitmaakt van de verdere diepe opschoning zowel in onszelf als planetair, zodat we steeds verder en vaak sneller kunnen groeien.
Het blijft belangrijk je focus heel gericht te houden en je niet te laten afleiden door wat je aan de buitenkant bij anderen ‘ ziet ‘.

Maak een balans op en evalueer waar je nu op dit moment staat in de doelen die je wilt bereiken, waar je hart naar uit gaat, waar je passie zit, wat jij belangrijk vindt in je leven, staat jouw ladder ondertussen tegen jouw muur? Hou je toch nog teveel rekening met de verwachtingen van je omgeving, wil je dit veranderen zoja, welke stappen wil jij nu zetten om eindelijk trouw te worden aan jouw zielsroep?

Aartsengel Raguël wijst ons erop dat alles goed is zoals het nu is. Door de illusies heen kijken en beseffen dat achter alles een Kosmische Orde ligt.
Het is belangrijk om blind vertrouwen te hebben in het verloop van situaties waarin je nog niet kan zien hoe dit verder verloopt. De kosmos is achter de schermen aan het werk om het beste voor iedereen die met de situatie betrokken is, te bewerkstelligen.
Let op alle gedachten, overtuigingen, aannames die het resultaat mogelijks kunnen beïnvloeden op een niet- gewenste manier.
Geef ook aandacht aan de manier waarop je praat over de situatie, elk woord dat je uitspreekt, zowel in positieve als negatieve zin, wordt onmiddellijk opgepikt in het Universum.
Gedachten en woorden zijn energiefrequenties die onverwijld zorgen voor iets positief of negatief.
AE Raguël heeft een prachtige zachtblauwe energie en is de aartsengel die mensen begeleidt om hen op de ‘juiste’ manier te laten handelen.
Het bijhouden of dragen van een aquamarijn brengt je op één lijn met zijn wijze en vriendelijke energie.

Aartsengel Jophiël maakt ons erop attent dat je dromen sneller gemanifesteerd zullen worden dan jij denkt. Ga hier zorgzaam en liefdevol mee om en weet dat geduld heel belangrijk is.
We planten elke dag zaadjes vanuit onze gedachten…zoals we geduld opbrengen voor alles wat groeit in de natuur, is het ook goed je te realiseren dat elk zaadje ook kiemtijd nodig heeft om door de grond te breken en tot volledige bloei te komen.
Elk groeistapje kan je ook vreugde schenken als je bereid bent het mooie ervan te zien, het groeiproces op een vreugdevolle manier waar te nemen.
Wees geduldig en voel die dankbaarheid bij elk stapje dat je zet naar zelf-realisatie van jouw droom.
Heb vertrouwen in het hele groeiproces met een gevoel van liefde voor wat is in elk moment.

Aartsengel Jophiël is ons altijd behulpzaam om meer vreugde en liefde te ervaren in al-wat- is, met geduld, respect en vertrouwen.

Ze vraagt ons uitdrukkelijk om van binnenuit te genieten van elk moment, in plaats van je geluk aan één of ander toekomstig niet-afgelijnd met je zielsdoel op te hangen.

Elke keer je je gestresst, onzeker, ongeduldig voelt, kan je aanspraak maken op de hulp van Aartsengel Jophiël.

Ze helpt je je bewustzijn te verruimen en zorgt ervoor dat je fijngevoeliger wordt om de wonderen te herkennen van het gewone dagdagelijkse leven.

Aartsengel Raziël vraagt je om je Goddelijke Kracht te gebruiken en je alles wat bijdraagt tot vreugde te manifesteren.
Je bent een wijze, geleerde, magische en uitmuntende creator en nu is de tijd om je spirituele kracht en power op te roepen en je invloed uit te oefenen…op jouw leven! 2018 kan werkelijk jouw meesterjaar in opbouw worden! Numerologisch is 11 een meestergetal , waarvan de 2 staat voor het scheppen van evenwicht in onze mannelijke en vrouwelijke energie: kracht én kwetsbaarheid integreren in onszelf vormt de basis voor het aantrekken van gelijkwaardige (partner- ) relaties waarin veerkracht, balans en evenwicht de kenmerken zijn.

Je transformatie-proces mag je op een liefdevolle en daadkrachtige manier verder opnemen in het weten dat alles voor het hoogste goed dient en niemand schaadt.

Raziëls naam betekent ‘ Goddelijke Geheimen’ en deze aartsengel zal je helpen om inzicht te verkrijgen in esoterische spirituele ideeën om ze op een praktische aardse manier neer te zetten.

Roep zijn hulp in jouw ‘ alchemistische ‘ werk, zodat jij je ideeën kan omzetten in goud.

Uiteindelijk zal je datgene creëren wat voor jou is voorbestemd, wat in jouw zielsplan besloten werd voor incarnatie. Creëren vanuit het ego en het willen afdwingen of eisen wordt voor de komende periode moeilijker realiseerbaar. Gun jezelf de tijd om verbinding te maken met je zielsverlangen dat gebaseerd is op ‘ dienstbaarheid ‘ ongeacht op welke manier. Interessant is ook even je persoonlijke geboorte-horoscoop bij de hand te nemen en te kijken welke aspecten er mogelijks kunnen voor zorgen dat er ‘ vertraging ‘ aanwezig is in het concreet neerzetten van je zielsdoelen. Er speel veel meer mee dan velen veronderstellen. Inzicht geeft uitzicht en ook meer vertrouwen in jezelf, ook al vraagt het nog wel geduld van je. Rekening houdend met een aantal retrogrades ( waaronder Saturnus) en tot 15 april Mercurius, is het wijs om je niet van de wijs te laten brengen door oordelen van buitenaf.
Wil je hier graag een verhelderend consult rond/ een chatgesprek of een uitgebreid emailconsult? Voel je welkom. Formuleer ook bij een emailconsult je vragen helder en geef ook je geboortecoördinaten mee.

Warme groet
Mieke
www.miekecoigne.com
 

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.