HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Leylijnen

Leylijnen zijn de overblijfselen van een etherische energiematrix uit de tijd van Atlantis. Deze energiestromen omringden ooit de aarde, ze verbonden land en bewogen zich voort onder de zeeën. Velen weten dat deze lijnen echt bestaan maar ze hebben geen fysiek bewijs dat dit ondersteunt.

Via technieken kan er wel gelokaliseerd worden waar ze zich bevinden maar wetenschappelijk is dit niet te bewijzen.
Er zijn echter wel veel plaatsen op de wereld die bekend staan om hun bijzondere spirituele krachten.
Stonehenge is zo een plaats die velen bezoeken.

De matrix was een raster een stelsel van elektromagnetische frequenties dat tot stand werd gebracht door wereldwijde verbindingen.
Deze werden gemaakt door menselijke gedachtengolven, energie die door de aarde werd uitgezonden en kristallen.
Het stelsel was op een zeer intelligente wijze uitgedacht.
Eeuwenlang heeft dit stelsel bestaan in Atlantis en het ondersteunde de hogere vorm van bestaan op de planeet.
Het schitterende meesterwerk werd door de hogepriesters en priesteressen van Atlantis en de meester van de aarde gebouwd om een prachtige beschaving op te bouwen dit gezamenlijk met de Elohim en de Deva-rijken.

Het effect van dit raster was dat de mensen met aarde en hemel verbonden konden worden via de kracht van de geest, een wisselwerking tussen de hoogste menselijke gedachtevormen van liefde en Moeder Aarde.
Helaas kent men de geschiedenis van Atlantis en ook in zo een geciviliseerde beschaving kunnen de dingen zomaar veranderen als er verkeerde krachten aan de macht te komen en de val van Atlantis werd uiteindelijk een feit.
De Leylijnen zijn dus een overblijfsel vanuit de tijd van Atlantis en je kan ze op vele krachtplaatsen voelen.

Maar de zielen die Atlantis regeerden zijn geïncarneerd op de aarde en zij bouwen al enige tijd een nieuw raster matrix om de aarde heen.
Ditmaal om de aarde te helpen de 5e dimensie in te gaan.
Moeder aarde is bezig te ontwaken en komt in een staat van verhoogd bewustzijn.
En de aarde en haar bewoners zullen getuige zijn van een nieuwe tijd die de mens zal laten kennismaken met een geheel nieuw bewustzijn.
De orde van Melchisedek heeft de ontwikkeling sinds het begin der tijden begeleid en zal dit ook blijven doen. Op dit moment biedt de orde hulp aan iedereen die met hart en ziel wil luisteren naar de lessen die worden aangereikt. De lessen houden in dat men vrij kan komen van alle beperkingen en pijn, waardoor het niet langer een worsteling zal zijn om te groeien.

Dit is het Watermantijdperk waarin de grootse veranderingen al geruime tijd gaande zijn.
Alle geïncarneerden vanuit de tijd van Atlantis zijn al geruime tijd bezig om een nieuw elektromagnetisch rooster te bouwen.
De tijd is daar omdat de frequentie nu dezelfde overeenstemming heeft bereikt als in de tijd van Atlantis.

Er gaat geen nieuwe religie komen, het wordt gecreëerd om het menselijk potentieel te ontwikkelen door de hogere bewustzijnscentra te verbinden met de Christos-energie.
Het raster zal een web van licht en geconcentreerd menselijk bewustzijn creëren welke gebruik maken van de Universele Taal van het Licht om boodschappen door te geven.
De komende jaren zal de evolutie supersnel gaan.
Stel je open voor verandering en laat alles wat je niet meer wilt en of kunt gebruiken uit je systeem verdwijnen. Zo kun je zelf je gedachtenpatroon veranderen door je te focussen op je grote schoonmaak. Laat los en of maak plaats voor het licht wat door je heen gaat om je helemaal op te schonen.

Dat dit gepaard gaat met veel fysieke verschijnselen dat zijn we al gewend inmiddels. Neem op tijd je rust en laat je niet afleiden van je doel. We kunnen het contact met onszelf weer herstellen door te onderzoeken wat echt van belang is in ons leven.

Geniet van alles wat zich aandient en als het niet altijd is wat je hoopt weet dan dat alles een doel dient. We zijn onszelf aan het openen en dat is niet altijd even prettig. Geef jezelf de tijd en de ruimte om de verandering in te gaan.
Elke geboorte kost pijn maar uiteindelijk groeien we naar een mooi nieuw bewustzijn.

Hartegroet,
Elisa-Lis 

Datum: 09-06-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten