HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Liefde voor jezelf is niet bezig met wat er nog niet is

Zolang jij bezig bent met je toekomst, wat je wilt, wie je wilt, hoe je het wilt, liefde te geven in de vorm van klaarstaan, iedereen helpen, oftewel verzorgen, heb je onvoldoende begrepen wat liefde is. Let wel, helpen en klaarstaan is goed, de manier waarop je het doet, is belangrijk.

Allemaal hebben we toekomstvragen, je zelf af en toe afvragen waar iets heen gaat, of iets wat er nu is blijft, is heel menselijk. Vooruitkijken, iets willen bereiken in de toekomst, hebben we ook. Daar leven we ook voor, doelen bereiken, trots zijn op wat je hebt bereikt.

Het is de vraag hoe of je de weg naar die toekomst bewandeld. Doe je dat vanuit de liefde voor jezelf, omdat je heel goed begrijpt hoe belangrijk of jij zelf bent en je echt van je eigen leven iets wilt maken. Of bewandel je de weg er naartoe, met zuchten en kreunen, het is dat het moet en hoop je op de verlossing, dat een ander voor je klaarstaat.

En wat is het wat je wilt in de toekomst, is dat iets waar jij zelf grip op hebt, of is het iets waar je totaal geen invloed op hebt. Heb je er grip op, kun je iets doen. Heb je er geen invloed op, kun je niets doen. Maar we willen als mens iets doen. Dan werken we ergens naartoe, zijn we er mee bezig. Dan hebben we het gevoel dat het komt, dat leidt ons af van de gedachten, de vrees dat het er nooit van zal gaan komen.

Dat hoor ik als medium ook vaak terug, ik doe wel gewoon alles hoor, ben wel bezig, maar, hoor ik dan als medium. Als dat echt zo was, we kennen onszelf onvoldoende, had je geen behoefte een medium te spreken, zeg ik dan wel eens gekscherend. En dan valt er vaak een kwartje. Wat niet wegneemt dat je me altijd mag bellen of met mij mag chatten hoor. Ik wilde je even wakker schudden, dat we een bewuste en een onderbewuste hebben. Dat we ons bewuste moeten gebruiken om de dingen te doen. Als we bezig zijn, hebben we afleiding en we denken dan dat we niet bezig zijn met iets wat we willen.

Nou reken maar, dat ben je wel. Als je dat beseft, vraag je dan echt heel oprecht eens af. Waar ben ik onbewust allemaal wel niet mee bezig? Wat wil ik allemaal wat er nog niet is. Schrijf dat maar eens op. Dan zie je dat er heel veel dingen zijn die je graag wilt. En al dat willen ben je mee bezig. Dat zweeft in je rond.

En wat in je rondzwerft aan rommel, wat er nog niet is, maar je wel wilt, haalt je weg bij eigenliefde. En dat uit zich in een ontevreden gevoel, elke dag weer is het niet goed. Ongelukkig zijn, want de rommel die je wilt, zolang die er niet is, heb je geen idee wat geluk is. Je zoekt het nog steeds op de verkeerde plek. Pas als je heel bewust alles wat je wilt, loslaat, dan gaat er iets stromen. De blokkades van de wilrommel, zeg maar, die verdwijnt. De wil is het ego, en zal je altijd de negatieve en verkeerde kant op sturen. Je weghalen bij dat tevreden gevoel van, ik ben, alles wat er nu is is goed. Ik heb wel een aantal dingen staan die ik in mijn toekomst zou willen verwezenlijken, maar het is niet zo dat ik mijn zinnen er compleet op heb gezet om het te willen.

Als het de bedoeling is, komt het er, als het niet de bedoeling is, dan niet. Ik leef, ik geniet, ik ben tevreden met wat er nu is. Dat is liefde voor jezelf voelen. Je zelf niet gek maken met wat je zo hoog nodig wilt. Je bent er achter dat je dan elke dag onvoldoende tevreden bent en niet ziet wat voor moois er al is.

Het blijft een hele lastige materie en toch moeten we er op een gegeven moment allemaal aan geloven. Des te eerder je er mee start, des te eerder ben je je er van bewust. Dus pak die telefoon of start een chat met een medium of paragnost, die jou het haarfijn kan uitleggen, waardoor jij het steeds beter gaat begrijpen en kunt gaan toepassen.

Medium Yvonne
 

Datum: 25-11-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten