HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker
...

Lynn

Als topmedium, ervaringsdeskundige in liefdesrelaties, angsten, eenzaamheid, onzekerheid, oververmoeidheid, slapeloosheid, verlies, psychische problemen, relationele problemen. Bied je graag een luisterend oor en begeleiding Wil je een toekomstvoorspelling? Die geef ik je.
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Lynn

Mijn jarenlange ervaring als medium, mag ik mijzelf een topmedium noemen. Al zoveel mijn gaven, als helderziend, wetend en voelend mogen helpen.

Ook jou kan ik iets voor betekenen. Ik doe graag een toekomstvoorspelling voor je. Of je ex nog weer terug komt. Of je met de man die je hebt ontmoet oud gaat worden.

Maar bied je daarnaast ook graag inzichten om in de toekomst anders met liefde om te gaan. Vaak schort het daaraan. Je doet zo je best, en het wil maar niet lukken. Waar ligt het toch aan, verzucht je. Ik geef je het antwoord en ook hoe je de toekomst qua liefde voor het eerst eens zonnig in kan gaan zien.

Geen enkele vraag is mij vreemd. Het kan over liefde zijn, relaties, kinderen, geld, verhuizing, overspannenheid, een burn out. Ik ben van alle markten thuis.

Durf de stap te wagen om met mij een keer een consult in te plannen. Je gaat met een gerust hart en vol overtuiging dan weer je toekomst tegemoet.

Gaves: Allround, Coaching, Contact met gene zijde, Foto lezen, Kaartleggen, Lenormand kaarten, Medium, Pendel, Relatie coach
Talen: Nederlands, English

(5)

Dank je wel . Was super gesprek !
★★★★★ Anonieme gebruiker 20-02-2022
Lynn, heel verhelderen gesprek gehad, dankjewel!
★★★★★ Anonieme gebruiker 29-12-2021
Wijs
★★★★★ Anonieme gebruiker 06-06-2021
Dankjewel!!!
★★★★★ Anonieme gebruiker 16-11-2020
Blog van Lynn

Luisterconsulent

Wat is er niet mooier dan klaar te staan voor de medemens. Die het in het leven zwaar en moeilijk heeft. Die het allemaal niet meer ziet zitten en hulp kan inroepen van een Luisterconsulent op www.luisterconsulenten.nl.
Je verhaal kunnen delen, je problemen waar je in het leven tegen aanloopt tegen iemand aan kunnen houden. Die je weer moed geeft. Die je oplossingen aanreikt voor jouw specifieke problemen.
Zoek me gerust op,op de chat, ik help je graag.Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten