HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker
...

Matleena

Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenMakkelijk en snel!
email consultNu niet beschikbaar
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Matleena

Specialisatie:

Ik kan voor je pendelen en kaartleggingen voor je doen met de tarot en cartomantie. Voor vragen die je hebt over liefde, relaties of werk zal ik een uitgebreide kaartlegging voor je doen. U kunt bij mij ook terecht voor astrologie en numerologie.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?

Liefde, relaties, werk, wonen, narcisme begeleiding... wat uit je hoofd komt. Geen vraag klinkt stom voor mij, stel ze gerust. Door een consult met mij aan te gaan, zullen we zeker een oplossing vinden voor je problemen.

Wat heb ik van je nodig?

Je naam, geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd (mits je geen geboortetijd hebt, geen nood) is al voldoende voor een astrologie lezing. Voor cartomantie kaartleggingen vraag ik alleen je geboortedatum. Als je wilt dat ik de energie van een ander leest, vertel mij ook wat van die persoon. Voor de LBGTIAQ+ gemeenschap, vergeet niet je voornaamwoord aan mij te vertellen. Tot snel in de chat of op de bel. Knuffel.


Gaves: Astrologie, Coaching, Kaartleggen, Pendel, Relatie coach, Tarot kaarten, Waarzegger
Talen: Nederlands, English

(2)

Dank u wel lieve Matleena
★★★★★ Anonieme gebruiker 31-08-2022
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten