Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Medische diagnose

Medische diagnose

Medische diagnose versus Gezondheidsadviezen. Heel vaak worden mediums gebeld voor gezondheidsredenen. Begrijpelijk enerzijds want mediums worden verondersteld ook te kunnen zien wanneer en of iemand ziek is, welke ziekte iemand onder de leden draagt tot welke ziekte iemand heeft en er bovenop of iemand overlijdt en ook wanneer.

Medische diagnose versus Gezondheidsadviezen. Heel vaak worden mediums gebeld voor gezondheidsredenen. Begrijpelijk enerzijds want mediums worden verondersteld ook te kunnen zien wanneer en of iemand ziek is, welke ziekte iemand onder de leden draagt tot welke ziekte iemand heeft en er bovenop of iemand overlijdt en ook wanneer.
Hetzelfde geldt voor dieren.
In eerste instantie wil ik duidelijk stellen dat mediums, paragnosten, uiteraard gespecialiseerde gezondheidstherapeuten wél de geschikte en correcte gezondheidsadviezen kunnen geven. Een advies volgen is niet verplicht en is de verantwoordelijkheid van een cliënt.

Een medische diagnose stellen zonder meer is trouwens strafbaar!
Gezondheidsadviezen gaan specifiek over het adviseren rond alternatieve voedingswijzen, het geven van informatie rond voedingspatronen, voeding in het algemeen , en omwille van de toenemende gevoeligheid van velen ook wel het informeren rond additieven, effecten van E-stoffen in voeding…enz. Het is ook onmogelijk strikt adviezen te geven rond diëten, omdat je als medium nooit de geneeskundige achtergrond kent van cliënten. Ik geef een eenvoudig voorbeeld: een cliënt is de laatste tijd flink ‘ gegroeid ‘ en maakt zich zorgen. Nochtans doet die persoon niets bijzonders, die persoon eet niet meer dan anders, drinkt niet, slaapt goed, en toch…de weegschaal wijst ruim 10 kg meer dan een half jaar geleden.
Ik kan alles uit de kast halen om die cliënt te helpen kijken om af te vallen, ik vraag altijd of er schildklierproblemen zijn, hormonaal reeds een onderzoek is geweest…vaak gebeurt het dat die cliënt ontkennend antwoord: er is nog geen arts geraadpleegd. Op eigen houtje doet die cliënt er alles aan om af te vallen, en het resultaat is…er komen zelfs nog wat kilootjes bij. Mijn belletje rinkelt in dit geval en ik ben hier heel straight in en sorry voor diegenen die dit flauw vinden of zelfs een teken zijn van onbekwaamheid – ik verzoek een cliënt met dit probleem vooraf een grondig onderzoek te laten uitvoeren door bevoegde artsen – die dan op hun beurt kunnen doorverwijzen. Wat ik wel kan aanvoelen zijn de plaatsen waar de energie niet stroomt via mijn lichaam. Ik voel dan zelf even via mijn lichaam het gebied waar toch naar gekeken dient te worden. Maar uitspraken van medische aard doen? Nooit! Zelfs het aangeven van een bepaald gebied laten nakijken bezorgt cliënten ook stress aan een telefoon, en je hebt er geen idee van hoe die cliënt met je informatie omgaat. De bedoeling is nooit een cliënt nog ongeruster te maken en zeker niet via een telefoon.
Ik geef een voorbeeld; een tijdje geleden had ik iemand aan de lijn die me vroeg of ze opnieuw zou kunnen stappen…Kunnen stappen, wat is het probleem? Ja, neen, ik kan al negen maanden niet stappen en ik heb nu een healer gevonden, kan jij zien of ik terug zal stappen?
Na negen maanden hopen op een mirakel, tja, waarom niet….alleen wordt de verantwoordelijkheid in de handen van een healer gelegd. Ik ben er niet verder op ingegaan, want deze persoon wou enkel ja of nee horen.

Verbaasd dat het werk van mediums, healers zo vaak in twijfel worden getrokken door zich te positioneren als genezers, als alles-kunners en alles- wetenden?
Voor elk métier, en ook voor ons werk, zijn er ethische en deontologische afspraken en als die afspraken met de voeten worden betreden krijg je problemen…misschien niet onmiddellijk, maar dat ze er komen…ga maar even terug naar de tijd waar mensen beloftes werden gedaan te genezen.

Wil de één of andere healer of medium graag uitpakken met het kleine ego, is niet mijn zaak, maar het maakt wel het werk van anderen die correct hun werk willen doen, soms wél moeilijker.
Hetzelfde gebeurt wel eens met een dier….kan je eens kijken, mijn hond heeft geen eetlust meer, hij is nogal loom en als ik hem roep beweegt hij amper, reageert hij zwakjes. Als ik vraag hoelang die situatie zo is, komt het antwoord er hortend en stotend uit…’ een paar dagen al ‘. Heeft je hond koorts, drinkt hij voldoende, hoe is zijn vacht…. ‘ Nja, dat weet ik niet ‘. Dus, als ik het goed aanvoel, is er nog geen dierenarts geraadpleegd?
‘ Neen…ik dacht dat jij het wel zou zien ‘.
‘ Wil je ajb eens liever nu nog, vandaag, de dierenarts raadplegen en als er lichamelijk niets aan de hand is, wil ik verder kijken wat ik voor jou en je hond kan betekenen. ‘ Ja, ik ben ook gediplomeerd energetisch dierentherapeute en – healer , en gespecialiseerd in stervens- en rouwbegeleiding voor dieren, je kan je dus ook voorstellen dat dieren me heel dierbaar zijn…en ik een paar keer moet slikken als ik dit soort verhalen hoor. Dieren kunnen niets vragen, dan enkel via hun lichaam aangeven dat er iets schort. Jawel, dieren communiceren met ons natuurlijk…maar hoeveel mensen communiceren met hun dieren? Zo, kan dit? Dat is toch gek, want ze antwoorden toch niet?
Doe het toch maar eens, je zal ook verbaasd zijn dat je dier je écht begrijpt en met wat oefening en geduld dit echt lukt! Misschien zal jouw dier nog meer verbaasd zijn dat je plotseling met hem begint te praten….

Dus voor mens en dier…laat het medisch diagnosticeren over aan de artsen, er is zoveel keuze, antroposofische artsen, artsen die werken vanuit de chinese geneeskunde, Ayurveda ….
Ik vind het voor mezelf heel belangrijk die duidelijkheid te blijven geven, ik doe geen voorspellingen die gerelateerd zijn aan medische diagnoses, ik doe geen voorspellingen of iemand nog lang leeft en iedereen mag hierover een mening of een oordeel hebben. Ik doe het niet, heb het nog nooit willen doen en tot zolang ik met mensen werk verander ik mijn standpunt niet. Temeer…ik heb zelf in een ziekenhuis gewerkt terwijl ik ook in het onderwijs stond, en heb genoeg gezien wat er langs de beide kanten mis kon gaan. Nuchter en ontnuchterd, langs de beide kanten. Gebruik dus ajb je gezond verstand bij deze: wat niet goed voelt, is meestal een teken iets niet te doen. Onderzoek vanwaar jouw verwarring en angst vandaan komt en doe het juiste voor jezelf.
Ik vind het heel jammer dat mensen soms gemakkelijk hun verantwoordelijkheid liever in onze schoenen schuiven en als we ons distantiëren van één of andere medische uitspraak of belofte dat het allemaal wel goed komt, te horen krijgen dat we een groot ego hebben.
Je kan iedereen om de oren slaan met dit soort uitspraken om zelf uit de wind te blijven en eigen aandeel niet te willen zien.
Ik dacht dat een groot ego hebben net ontstaat vanuit het pretenderen alles beter te weten en alles te kunnen overzien…ik dacht dat , als je zo eerlijk bent als spar-communicatiepartner je grenzen aan te geven , net een teken is van te weten wat kan en niet kan en hier ook naar te handelen. Als iemand twijfelt aan keuzes maken, wel of niet, help ik verstandig en wijs om te gaan met de te nemen keuzes, alleen – de keuze die iemand maakt is niet mijn verantwoordelijkheid.

Als ik ziek ben en voel dat mijn lichaam met vertelt dat ik een arts dien te consulteren, doe ik dat. En dat is verstandig, vind ik. Mijn gezondheid is mijn basis en die leg ik liever in handen van medisch geschoolden, zonder meer. Wat dan de oorzaak is, dàt onderzoek doe ik samen met diegenen die dieper en verder kijken wat mijn lichaam me vertelt op metafysisch niveau, om dan toe te werken naar optimale genezing.
Samenwerking met artsen, gezondheidstherapeuten is waar ik volledig voor ga, het is niet of/ of maar en/ en en ondanks dat er vaak ook dingen fout lopen in de medische wereld, worden ook blunders en fouten gemaakt aan de andere kant.
Het kind met het badwater weggooien kan wel eens tot nare gevolgen leiden.
Hartelijk

Mieke Moon Box 45 voor meer info klik hier.
www.miekecoigne.com
 

Medium Daniël
Beschikbaar
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Paragnost Shanti
Beschikbaar
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Diana
Beschikbaar
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
Beschikbaar
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek. Bekend van TV

Oryn
In gesprek
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
In gesprek
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Christel
In gesprek
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Medium Olivia
Afwezig
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Layla-Ki
Afwezig
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Afwezig
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Spiritueel coach Sky
Afwezig
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Afwezig
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Afwezig
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching