Mediums en paragnosten
Mediums en paragnosten

Medische diagnose

Medische diagnose versus Gezondheidsadviezen. Heel vaak worden mediums gebeld voor gezondheidsredenen. Begrijpelijk enerzijds want mediums worden verondersteld ook te kunnen zien wanneer en of iemand ziek is, welke ziekte iemand onder de leden draagt tot welke ziekte iemand heeft en er bovenop of iemand overlijdt en ook wanneer.

Medische diagnose versus Gezondheidsadviezen. Heel vaak worden mediums gebeld voor gezondheidsredenen. Begrijpelijk enerzijds want mediums worden verondersteld ook te kunnen zien wanneer en of iemand ziek is, welke ziekte iemand onder de leden draagt tot welke ziekte iemand heeft en er bovenop of iemand overlijdt en ook wanneer.
Hetzelfde geldt voor dieren.
In eerste instantie wil ik duidelijk stellen dat mediums, paragnosten, uiteraard gespecialiseerde gezondheidstherapeuten wél de geschikte en correcte gezondheidsadviezen kunnen geven. Een advies volgen is niet verplicht en is de verantwoordelijkheid van een cliënt.

Een medische diagnose stellen zonder meer is trouwens strafbaar!
Gezondheidsadviezen gaan specifiek over het adviseren rond alternatieve voedingswijzen, het geven van informatie rond voedingspatronen, voeding in het algemeen , en omwille van de toenemende gevoeligheid van velen ook wel het informeren rond additieven, effecten van E-stoffen in voeding…enz. Het is ook onmogelijk strikt adviezen te geven rond diëten, omdat je als medium nooit de geneeskundige achtergrond kent van cliënten. Ik geef een eenvoudig voorbeeld: een cliënt is de laatste tijd flink ‘ gegroeid ‘ en maakt zich zorgen. Nochtans doet die persoon niets bijzonders, die persoon eet niet meer dan anders, drinkt niet, slaapt goed, en toch…de weegschaal wijst ruim 10 kg meer dan een half jaar geleden.
Ik kan alles uit de kast halen om die cliënt te helpen kijken om af te vallen, ik vraag altijd of er schildklierproblemen zijn, hormonaal reeds een onderzoek is geweest…vaak gebeurt het dat die cliënt ontkennend antwoord: er is nog geen arts geraadpleegd. Op eigen houtje doet die cliënt er alles aan om af te vallen, en het resultaat is…er komen zelfs nog wat kilootjes bij. Mijn belletje rinkelt in dit geval en ik ben hier heel straight in en sorry voor diegenen die dit flauw vinden of zelfs een teken zijn van onbekwaamheid – ik verzoek een cliënt met dit probleem vooraf een grondig onderzoek te laten uitvoeren door bevoegde artsen – die dan op hun beurt kunnen doorverwijzen. Wat ik wel kan aanvoelen zijn de plaatsen waar de energie niet stroomt via mijn lichaam. Ik voel dan zelf even via mijn lichaam het gebied waar toch naar gekeken dient te worden. Maar uitspraken van medische aard doen? Nooit! Zelfs het aangeven van een bepaald gebied laten nakijken bezorgt cliënten ook stress aan een telefoon, en je hebt er geen idee van hoe die cliënt met je informatie omgaat. De bedoeling is nooit een cliënt nog ongeruster te maken en zeker niet via een telefoon.
Ik geef een voorbeeld; een tijdje geleden had ik iemand aan de lijn die me vroeg of ze opnieuw zou kunnen stappen…Kunnen stappen, wat is het probleem? Ja, neen, ik kan al negen maanden niet stappen en ik heb nu een healer gevonden, kan jij zien of ik terug zal stappen?
Na negen maanden hopen op een mirakel, tja, waarom niet….alleen wordt de verantwoordelijkheid in de handen van een healer gelegd. Ik ben er niet verder op ingegaan, want deze persoon wou enkel ja of nee horen.

Verbaasd dat het werk van mediums, healers zo vaak in twijfel worden getrokken door zich te positioneren als genezers, als alles-kunners en alles- wetenden?
Voor elk métier, en ook voor ons werk, zijn er ethische en deontologische afspraken en als die afspraken met de voeten worden betreden krijg je problemen…misschien niet onmiddellijk, maar dat ze er komen…ga maar even terug naar de tijd waar mensen beloftes werden gedaan te genezen.

Wil de één of andere healer of medium graag uitpakken met het kleine ego, is niet mijn zaak, maar het maakt wel het werk van anderen die correct hun werk willen doen, soms wél moeilijker.
Hetzelfde gebeurt wel eens met een dier….kan je eens kijken, mijn hond heeft geen eetlust meer, hij is nogal loom en als ik hem roep beweegt hij amper, reageert hij zwakjes. Als ik vraag hoelang die situatie zo is, komt het antwoord er hortend en stotend uit…’ een paar dagen al ‘. Heeft je hond koorts, drinkt hij voldoende, hoe is zijn vacht…. ‘ Nja, dat weet ik niet ‘. Dus, als ik het goed aanvoel, is er nog geen dierenarts geraadpleegd?
‘ Neen…ik dacht dat jij het wel zou zien ‘.
‘ Wil je ajb eens liever nu nog, vandaag, de dierenarts raadplegen en als er lichamelijk niets aan de hand is, wil ik verder kijken wat ik voor jou en je hond kan betekenen. ‘ Ja, ik ben ook gediplomeerd energetisch dierentherapeute en – healer , en gespecialiseerd in stervens- en rouwbegeleiding voor dieren, je kan je dus ook voorstellen dat dieren me heel dierbaar zijn…en ik een paar keer moet slikken als ik dit soort verhalen hoor. Dieren kunnen niets vragen, dan enkel via hun lichaam aangeven dat er iets schort. Jawel, dieren communiceren met ons natuurlijk…maar hoeveel mensen communiceren met hun dieren? Zo, kan dit? Dat is toch gek, want ze antwoorden toch niet?
Doe het toch maar eens, je zal ook verbaasd zijn dat je dier je écht begrijpt en met wat oefening en geduld dit echt lukt! Misschien zal jouw dier nog meer verbaasd zijn dat je plotseling met hem begint te praten….

Dus voor mens en dier…laat het medisch diagnosticeren over aan de artsen, er is zoveel keuze, antroposofische artsen, artsen die werken vanuit de chinese geneeskunde, Ayurveda ….
Ik vind het voor mezelf heel belangrijk die duidelijkheid te blijven geven, ik doe geen voorspellingen die gerelateerd zijn aan medische diagnoses, ik doe geen voorspellingen of iemand nog lang leeft en iedereen mag hierover een mening of een oordeel hebben. Ik doe het niet, heb het nog nooit willen doen en tot zolang ik met mensen werk verander ik mijn standpunt niet. Temeer…ik heb zelf in een ziekenhuis gewerkt terwijl ik ook in het onderwijs stond, en heb genoeg gezien wat er langs de beide kanten mis kon gaan. Nuchter en ontnuchterd, langs de beide kanten. Gebruik dus ajb je gezond verstand bij deze: wat niet goed voelt, is meestal een teken iets niet te doen. Onderzoek vanwaar jouw verwarring en angst vandaan komt en doe het juiste voor jezelf.
Ik vind het heel jammer dat mensen soms gemakkelijk hun verantwoordelijkheid liever in onze schoenen schuiven en als we ons distantiëren van één of andere medische uitspraak of belofte dat het allemaal wel goed komt, te horen krijgen dat we een groot ego hebben.
Je kan iedereen om de oren slaan met dit soort uitspraken om zelf uit de wind te blijven en eigen aandeel niet te willen zien.
Ik dacht dat een groot ego hebben net ontstaat vanuit het pretenderen alles beter te weten en alles te kunnen overzien…ik dacht dat , als je zo eerlijk bent als spar-communicatiepartner je grenzen aan te geven , net een teken is van te weten wat kan en niet kan en hier ook naar te handelen. Als iemand twijfelt aan keuzes maken, wel of niet, help ik verstandig en wijs om te gaan met de te nemen keuzes, alleen – de keuze die iemand maakt is niet mijn verantwoordelijkheid.

Als ik ziek ben en voel dat mijn lichaam met vertelt dat ik een arts dien te consulteren, doe ik dat. En dat is verstandig, vind ik. Mijn gezondheid is mijn basis en die leg ik liever in handen van medisch geschoolden, zonder meer. Wat dan de oorzaak is, dàt onderzoek doe ik samen met diegenen die dieper en verder kijken wat mijn lichaam me vertelt op metafysisch niveau, om dan toe te werken naar optimale genezing.
Samenwerking met artsen, gezondheidstherapeuten is waar ik volledig voor ga, het is niet of/ of maar en/ en en ondanks dat er vaak ook dingen fout lopen in de medische wereld, worden ook blunders en fouten gemaakt aan de andere kant.
Het kind met het badwater weggooien kan wel eens tot nare gevolgen leiden.
Hartelijk

Mieke Moon Box 45 voor meer info klik hier.
www.miekecoigne.com
 

Truthful Insights
Boxnummer: 000244
Truthful Insights
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Angel Mary
Boxnummer: 000220
Angel Mary
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Layla (2)
Boxnummer: 000182
Medium Layla (2)
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Angelique
Boxnummer: 000303
Angelique
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Victoria
Boxnummer: 000361
Victoria
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Medium Yvonne
Boxnummer: 000173
Medium Yvonne
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Ben Ben
Boxnummer: 000227
Ben Ben
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Relationship Expert
Boxnummer: 000242
Relationship Expert
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Christel
Boxnummer: 000150
Christel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Super Psychic
Boxnummer: 000243
Super Psychic
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Delayha Nyari
Boxnummer: 000241
Delayha Nyari
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mandy
Boxnummer: 000218
Mandy
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Baya
Boxnummer: 000322
Baya
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Spiritueel coach Sky
Boxnummer: 000181
Spiritueel coach Sky
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Manuela
Boxnummer: 000530
Manuela
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Casandra
Boxnummer: 000192
Casandra
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Quin
Boxnummer: 000321
Quin
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Lou
Boxnummer: 000247
Lou
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Medium Florance
Boxnummer: 000228
Medium Florance
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Ingrid
Boxnummer: 000277
Ingrid
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Henk Jan
Boxnummer: 000302
Henk Jan
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Merel
Boxnummer: 000291
Merel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
 Hope
Boxnummer: 000471
Hope
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Yvonne
Boxnummer: 000292
Yvonne
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Willem
Boxnummer: 000207
Willem
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Amrita
Boxnummer: 000340
Amrita
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Test Box
Boxnummer: 000203
Test Box
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Cher
Boxnummer: 000286
Cher
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Jo An
Boxnummer: 000176
Jo An
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Medium Arlette
Boxnummer: 000161
Medium Arlette
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Paragnost en Healer Kim
Boxnummer: 000248
Paragnost en Healer Kim
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Medium Angie
Boxnummer: 000178
Medium Angie
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Linda
Boxnummer: 000306
Linda
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Angel
Boxnummer: 000140
Angel
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Marco
Boxnummer: 000199
Paragnost Marco
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Cassandra
Boxnummer: 000172
Cassandra
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Valentino
Boxnummer: 000329
Valentino
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Bob
Boxnummer: 000238
Bob
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Natasja
Boxnummer: 000251
Natasja
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Clarisa
Boxnummer: 000193
Clarisa
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.