Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Meditatie met de 7 stralen van de Aartsengelen

Meditatie met de 7 stralen van de Aartsengelen

Zoek een rustige plek waar je je ongestoord kan verbinden met de Aartsengelen van de Stralen. Ontspan je door een paar keer rustig in- en uit te ademen. Je kan het best zitten zodat je voor deze meditatie niet in slaap valt.

Zoek een rustige plek waar je je ongestoord kan verbinden met de Aartsengelen van de Stralen. Ontspan je door een paar keer rustig in- en uit te ademen. Je kan het best zitten zodat je voor deze meditatie niet in slaap valt.

Focus om te beginnen op je ademhaling. Adem een paar keer in door je neus en uit door je mond. Laat alle gedachten die naar boven komen er zijn, zie maar dat het gedachten zijn en ga zo verder tot je voelt dat je aandacht niet meer alle kanten uitgaat. Je voelt je verbonden met je ademhaling, je voelt je één met jezelf.

Stel je voor dat er hele sterke dikke wortels uit je voetzolen groeien en heel diep doordringen op de plek waar je zit. Bij elke ademhaling reiken de wortels dieper en dieper in de aarde tot je voelt dat je stevig verankerd bent. Je voelt de energie langs de wortels je hele lichaam vullen. Neem rustig je tijd om te ervaren, te voelen. Je zakt dieper en dieper de aarde in. Je voelt je helemaal in rust, in vrede en één.

Vraag AE Michäel je fysieke lichaam en je aura te vullen met zijn prachtige Blauwe Straal en stel je voor dat de Blauwe Straal via je kruin naar binnen komt, in je lichaam verspreid wordt en je aura vervult. Vraag AE Michaël je te vullen met moed , kracht en dapperheid. Vraag Hem alle negatieve verbindingen in de vorm van gedachten, emoties, personen van je weg te halen. Bedank AE Michaël en stem je af op AE Jofiël

Laat de Gele Straal van AE Jofiël door je kruin stromen zodat je geest wordt gevuld met de wijsheid en de kennis en vraag Hem je kennis en wijsheid te laten groeien zodat je ook anderen kan helpen. Stel je open voor Zijn energie en de woorden die bij je binnenkomen. Neem even je tijd om de Gele Straal te laten inwerken. Bedank AE Jofiël en stem je af op de Roze Straal van AE Chamuël. Stel je voor dat Chamuël via je hart je fysieke lichaam verbinding maakt. Je mag Chamuël vragen je te helpen je hart open te stellen, de kracht te vinden te vergeven , je hart te vullen met de energie van mededogen en compassie en liefde voor jezelf. Laat AE Chamuël het werk doen en blijf zolang je dit nodig hebt in verbinding met deze prachtige harts-energie. Bedank Hem en stem je af op de Witte Straal van AE Gabriël.

Laat de Witte Straal van Harmonie en Zuiverheid van AE Gabriël naar binnen komen via je kruinchakra en laat je fysieke lichaam en je aura vullen met deze prachtige Witte Straal. Je mag Hem om inzichten vragen die betrekking hebben op je leer-en levenslessen en je te helpen blokkades los te laten. Als je ervaart weinig vreugde te ervaren in je leven, mag je Hem ook vragen meer ruimte te scheppen voor vreugde, plezier, creativiteit. Sta open om Zijn boodschappen te ontvangen. Neem de tijd die je nodig hebt om de Witte Straal te laten inwerken. Bedank AE Gabriël en stem je af op de helende genezende Groene Straal van AE Rafaël.

Stel je voor dat de Groene Straal van Overvloed, Genezing en Healing door je kruin in je lichaam komt. Als je ziek bent, je vermoeid voelt, vraag dan of Hij jou met Zijn Groene Straal heelt. Luister en voel welke boodschappen jij van AE Rafaël mag ontvangen en neem rustig je tijd hiervoor. Bedank Hem en stem je af op de Gouden Straal van AE Uriël.

Vraag aan AE Uriël je geest , je aura en je hele wezen te vullen met Zijn Gouden Straal van Sereniteit en Vrede en vraag Hem om hulp voor jezelf en anderen die een moeilijke periode doormaken. Sta open voor Zijn liefde- en vredevolle energie en blijf even rustig in verbinding. Bedank Hem en focus op de Violette Straal van Zadkiël. Stel je voor dat Zijn Straal door je kruin naar binnenkomt en zich door je fysieke lichaam verspreidt en je hele wezen en aura vult. Als je negatieve gedachten hebt, vraag Hem op deze gedachten te transformeren naar vreugdevolle gedachten. Vraag Hem je kwaliteit van je leven te vullen met liefde en blijdschap, ongeacht wat de oorzaak is van de negatieve gedachten. Bedank AE Zadkiël voor de inzichten en boodschappen die je mag ontvangen.

Je hebt nu de energie en de kracht van de Aartsengelen en hun Stralen in je hele wezen en je aura.

Neem rustig de tijd om rustig in het hier en nu te komen, voel hoe je spirituele energie doorheen je lichaam naar je kruin opstijgt en stel je voor dat de energie naar de kosmos stroomt. Stel je voor dat de opening in je hoofd, waardoor de energie van je lichaam naar binnen kwam, dichtgaat . De aarde-energie zakt langzaam via de wortels terug in de grond. Word je gewaar van je ademhaling, je lichaam, het contact met de plek waar je de meditatie hebt gedaan. Beweeg zachtjes je lichaam en open je ogen. Misschien wil je nog enkele ogenblikken in jouw meditatie ruimte verblijven. Drink een glaasje water en doe geen grote inspanningen na deze meditatie. Even nog in je stille ruimte bij jezelf blijven of een zacht muziekje aanzetten.
Je kan deze meditatie zo vaak herhalen als je er zelf voor voelt.

Warme hartegroet
Mieke
www.miekecoigne.com
 

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Waarzegster Marion
Beschikbaar
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56

Anita
In gesprek
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
In gesprek
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Spiritueel coach Sky
In gesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
In gesprek
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Afwezig
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Afwezig
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Layla-Ki
Afwezig
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Layla (2)
Afwezig
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Martina
Afwezig
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
Afwezig
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching