HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker
...

Medium Belle

All Round Medium zeer direct, zuiver en eerlijk. Heldervoelend, horend en wetend, indien nodig maak ik gebruik van Lenormand kaarten.
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Medium Belle

Al ben ik al jaren bezig met het paranormale en met het helpen van de mensen om mij heen,
Ik heb mij opengesteld en bekwaamd in het helpen van mensen `op afstand`.

Veelal werk ik op intuïtie en aanvoelen van emoties en energie, Ik werk het liefste aan de hand van een gerichte vraag zodat ik je ook een gericht antwoord kan geven. Met mijn Lenormand kaarten bied ik je een blik in de toekomst en terwijl ik ze leg verbind ik mij met jouw energie om je de juiste antwoorden te kunnen geven.

Je kan je met mij overal over praten, ik ben een zeer empathisch persoon en kan naast heel goed luisteren ook heel goed aanvoelen wat er speelt en wat er staat te gebeuren in de nabije en verdere toekomst.

Je kunt ook een foto sturen welke ik dan voor je kan lezen. Ook kan je mij raadplegen via een email consult.

Ben ik niet online kan je mij altijd een afspraak verzoek sturen.

Bel je me snel een keer, of start een fijne chat.

Lees ook eens mijn blog!Gaves: Allround, Coaching, Contact met gene zijde, Dieren fluisteraar, Foto lezen, Kaartleggen, Lenormand kaarten, Medium, Paragnost, Relatie coach, Tarot kaarten
Talen: Nederlands, English, Deutch

Beschikbaarheid:

Maandag: 9:00 - 24:00
Dinsdag: 9:00 - 24:00
Woensdag: 9:00 - 24:00
Donderdag: 9:00 - 24:00
Vrijdag: 9:00 - 24:00
Zaterdag: Wisselend
Zondag: Wisselend

Recensies van klanten (1)

Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Medium Belle om een recensie te kunnen schrijven!Blog van Medium Belle

Openstaan voor liefde? Dit zijn de 6 belangrijke handvatten

Het openstaan voor liefde is niet voor iedereen gemakkelijk. Vooral niet als je erg gekwetst ben door die persoon. Als we teleurgesteld raken, is de natuurlijke neiging om de liefde op te geven. Maar als we onszelf niet toestaan ​​om ons weer open te stellen voor liefde, kunnen we de goede dingen in het leven missen en kunnen we de kans missen om de liefde te vinden waar we echt naar streven. Hier zijn tien manieren om je te helpen weer open te staan ​​voor liefde.

Laat het hartzeer los
Zoals ze zeggen, je kunt de toekomst niet bereiken als je gefixeerd blijft op het verleden, dus laat alle gevoelens van wrok of pijn los en realiseer je dat je die ervaringen moest doormaken om te evolueren en te leren. In het begin zal het nog erg lastig zijn om die liefdesverdriet te vergeten, maar het hoeft niet de eerste gedachte te zijn die in je opkomt als je weer iemand ontmoet. De persoon die in het verleden je hart heeft gebroken, heeft je in het heden niets te bieden, dus waarom zou je hem je toekomst laten bepalen?

Vergeef anderen die jou pijn hebben gedaan
Wanneer iemand je pijn heeft gedaan zijn de emoties (en daarmee bedoel ik dus alles behalve blijen emoties) naar die persoon soms ondraaglijk. Hoe moeilijk dit ook is, maar de enige manier om dit te doorbreken is door die persoon te vergeven.

Onthoud dat jouw pijn koesteren hetzelfde is als jezelf keer op keer injecteren met gif en verwachten dat de ander lijdt. Pijn is alleen van invloed op de persoon die het voelt, en het zal een donkere wolk boven je hoofd houden totdat je die gevoelens hebt opgelost.Onderdeel van het loslaten van het verleden is het vergeven van degenen die je pijn hebben gedaan, dus bied persoonlijk, schriftelijk of gewoon in je hoofd je vergeving aan die mensen aan. Bedank ze voor wat je tijdens je relatie hebt geleerd en wens ze het beste in hun toekomst. Dan kun je jezelf eindelijk bevrijden van die emotionele ketens en je hart echt openen voor liefde.

Heb geen verwachtingen over toekomstige relaties
Het leven verloopt bijna nooit zoals verwacht, dus anticiperen op hoe het zich zal ontvouwen kan later tot grote teleurstellingen leiden. Geen enkele relatie zal ooit perfectie bieden, dus ga geen relaties aan met vooropgezette ideeën over hoe jouw partner op een bepaalde situatie zal reageren of hoe lang de relatie zal duren. Je kunt nooit iets helemaal voorspellen, van mensen tot het weer, tot hoe je leven er zelfs over 5 minuten uit zal zien.

Geniet gewoon van de rit en neem het leven zoals het komt in plaats van bepaalde situaties uit het leven te wensen of te eisen; onthoud dat het universum je altijd zal geven wat je nodig hebt, ook al verschilt dat van wat je op dat moment wilt.

Concentreer je eerst op het liefhebben van jezelf
De eigenlijke eerste stap om iemand aan te trekken die van je houdt, is door dat gevoel in jezelf aan te sterken. Hoe kun je van anderen verwachten dat ze van je houden als je niet eens zo over jezelf denkt? We geven allemaal een bepaalde vibratie af, en anderen worden ofwel aangetrokken of afgestoten door die energie op basis van hun eigen frequentie.

Dus om degenen met een hogere, meer liefdevolle vibratie aan te trekken, moet je die energie zelf afgeven. Je trekt aan wat je bent, dus houd hier rekening mee als je klaar bent om jezelf weer open te stellen voor liefde.

Vergelijk niet iedereen die je ontmoet met je exen
Als je een potentiële partner ontmoet, ben je misschien geneigd om hem figuurlijk naast je ex te plaatsen en elk aspect met elkaar te vergelijken. Dit zal er echter alleen toe leiden dat je ofwel bitterheid koestert over je relatie uit het verleden, of gelooft dat niemand je ooit kan bieden wat je ex deed. Beide manieren van denken zullen alleen maar tot wanhoop leiden, dus bespaar jezelf van onnodig verdriet door vergelijking helemaal te vermijden.

Elke persoon biedt iets unieks en waardevols aan de wereld, dus accepteer mensen gewoon zoals ze zijn zonder ze te hoeven inschatten en elk onderdeel van hen te bekritiseren. Je ex zal waarschijnlijk eigenschappen hebben die je in een toekomstige partner wenst, maar in plaats van je daarop te fixeren, focus je gewoon op de mogelijkheden die de toekomst in petto heeft. Wanneer je dit doet zal je uiteindelijk je weg vinden naar iemand die je verdient.

Ga weer openstaan voor liefde
Het is normaal (zelfs gezond) om een paar muren op te hebben staan, maar het helemaal afsluiten van je hart is nooit goed. Diep van binnen wil je namelijk zielsveel die liefde ontvangen, maar er een ander deel de overhand neemt over jouw gevoel. Het deel dat bang is om zich open te stellen en weer gekwetst gaat worden. Toch moet je proberen om dit gevoel los te laten. Doe je dit niet, zul je alleen maar spijt en ellende krijgen.

Het weer open kunnen staan voor liefde is een proces die je zelf moet bewandelen. In het begin zal het best zwaar zijn, maar als je dit volhoudt zul je uiteindelijk hier ook weer de vruchten van plukken. Je zult je lekkerder in je vel voelen en je zult merken dat ook de juiste persoon weer op je pad komt.

Wil jij af van negatieve gedachten? Doe de elastiek-truc!

Een slimme truc om je onderbewuste te manipuleren.
Ik vertel je eerst hoe je het moet doen.

Daarna leg ik je uit waarom het werkt!

Dat zijn gedachten en stemmetjes die je hoort als je iets doet of wilt gaan doen. Stemmetjes die zeggen dat je moet stoppen omdat het je toch niet lukt.
Stemmetjes die roepen dat je stom of dom bent om met iets te starten. Kortom, stemmetjes die je belemmeren. Die je tegenhouden!

Die gedachten en stemmetjes komen niet uit de lucht vallen. Het zijn de gedachten
en stemmetjes van belangrijke mensen uit je jeugd die ooit eens een mening over je hadden. En die gedachten ben je “onbewust” gaan geloven. Dat is onhandig want het zijn niet jouw gedachten. Dus je kunt ze beter niet hebben.

Dit moet je doen!
Schrijf op een papier elke negatieve gedachte die je hebt. Laat het als een waterval komen. Blijf schrijven tot er niets meer komt. Of je er 10 of 100 ontdekt, het is allemaal oké. Leg het papier op een speciaal plekje en vergeet het! Heb vervolgens altijd een elastiekje om je pols. Of in je tas of zak zodat je het snel om je pols kunt doen.

Zodra je een negatief stemmetje in je hoofd hoort, wéét je dat het om een negatieve gedachte gaat die je niet meer wilt hebben. Trek nu aan de binnenkant van je pols het elastiekje zover mogelijk van je pols af. Zeg nu hardop (dat kan ook hardop in gedachten!) de negatieve gedachte in ik-vorm. Bijvoorbeeld: “Ik ben dom!” En laat het elastiekje los. Het knalt tegen de binnenkant van je pols en geloof me, dat doet pijn! Herhaal dit nog 2 keer. Dat doet helemaal zeer.

Doe dit met elke belemmerende gedachte. Ook met de overtuigingen die je al hebt gehad. Elke negatieve gedachte, keer op keer!

Op een gegeven moment komen de stemmetjes niet meer! Misschien niet binnen één week, maar ze zullen stoppen!


Waarom werkt het?
Iedere cel in je lichaam beweegt tussen 2 uitersten. En dat zijn PIJN PLEZIER. Alles in je wil plezier (bv voeding) en weg van de pijn (bv honger). Je onderbewuste is de kapitein en zal er alles aan doen om je weg van de pijn te houden.

Met de elastiek-truc legt je onderbewuste de associatie, het verband, tussen de gedachte en de pijn. “Ik ben dom” en meteen de pijn. Je onderbewuste zal op een gegeven moment de gedachte “Ik ben dom” niet meer toelaten!

TIP Plezier! Je kunt de truc versterken door telkens na de Pijn, Plezier te pakken door het tegenovergestelde te zeggen “Ik ben slim”, en je pols een kus te geven. Je onderbewuste vervangt dan “Ik ben dom” in “Ik ben slim”!

LET OP! Als je huid te beurs wordt, pak dan je andere pols of de bovenkant!

Rouw verwerken? Verdriet een plekje geven? Doorlééf je verlies!

Wil jij jouw rouw verwerken? Wil jij jouw verlies een plekje geven? Eigenlijk wil je dat niet. Als je jouw verlies doorlééft dan kom je verder.

In deze blog lees je over dat je jouw verlies niet ‘verwerkt’. Dat je dat ‘ook geen plekje geeft’. Dat je dat waarschijnlijk ook niet echt wilt. Wat ik heb ervaren is dat, als je jouw verlies doorlééft, je dan verder komt. Anders, met meer diepgang, met de ander die je zo lief is heel dichtbij.

Als ik het maar een plekje geef, dan …
Hoe vaak hoor je het? Je moet het eerst verwerken en een plekje geven, dan kun je verder. Of zeg je dit tegen jezelf? ‘Ik heb geen zin om iets op te pakken. Dat kan ik nog niet, mijn verdriet is nog steeds zo zwaar. Als ik het maar eenmaal verwerkt heb, een plekje heb gegeven, dan kan ik weer doen wat ik moet en wat ik wil.’

Ik geloof dat je een verlies niet ‘verwerkt’ en het ook geen ‘plekje geeft’
Je verwerkt je verlies niet en je geeft het ook geen plekje. Het verlies dat je hebt geleden los je daar niet mee op. Je wilt het verlies ook niet oplossen. Je wilt het gevoel van verbondenheid niet kwijt. Je wilt de heftigheid van je emoties kwijt. Dat wel. Zeker als die emoties jou helemaal in de greep hebben en jij je radeloos voelt.

Een verlies verwerken vind ik zelf niet zo passen bij zo’n ingrijpend proces dat jou volledig verandert. Verwerken doe je in een productieproces. Daar vermaal je het, je maakt iets onherkenbaar, je lost het op, je vermengt iets met andere ingrediënten. Is dat wat je in een rouwproces doet?

Als je iets een plekje geeft, dan leg je iets weg. Je stopt het in een kast. Je doet de deur dicht, je ziet het niet meer. Je hebt iets opgeborgen. Het is uit het zicht. Het is weg en klaar.

Is dat wat je doet in een verliesproces?

Het gaat over doorléven van jouw verlies
Wat je doet is doorléven van je rouw, je verdriet en alles wat je voelt. Dat doe je diep van binnen. Dat gevoel komt naar buiten, dat is zo sterk, dat houd je niet tegen. Dat hoeft ook niet. Juist doordat je het uit, ervaar je het nog sterker. Schaam je niet voor je rouw. Iedereen krijgt daar vroeg of laat mee te maken. Het is een emotie die er is, omdat je een hart in je lijf hebt.

Je wilt de ander niet kwijt, je wilt niet van je verlies af. Je wilt de ander juist dichtbij. Dat is fysiek niet meer mogelijk. Daar zit de rouw. De diepe rouw van het gemis, dat je iemand niet meer kunt vasthouden, dat je daar niet meer mee kunt spreken, geen dingen meer samen mee kunt doen. Je mist de ander intens met heel je hart en ziel. Juist door het doorléven van jouw emoties en gevoelens voel jij je dichtbij de ander, die je verloren hebt en waar je van houdt.

In dat rouwen en doorléven ervaar je dus juist dat jij je diep verbonden voelt. Dat gevoel van diepe verbondenheid wil je niet kwijt. Dat wil je juist behouden. Dat geef je geen plekje, je koestert het juist. Dat houd je zo dichtbij als maar mogelijk is. Dat verwerk je niet tot iets dat onherkenbaar is. Je wilt het behouden als een rijke liefdevolle herinnering. Wat je wilt is dat de heftigheid van het rouwen een keer minder wordt, dat het je niet meer zo overvalt op vooral ongelegen momenten.

De weg er doorheen is de weg eruit, Door te rouwen verdiep jij jezelf.
Je doorlééft je verlies over wat er niet meer kan zijn en nooit meer zal komen. Die gevoelens zorgen ervoor dat jij verandert juist door het gemis. Zodat de rouw jou niet meer beheerst. Als het gevoel van rouw jou beheerst, dan heb je de angst dat je ook nog jezelf verliest. Dat wil je niet.

Doorléven is dat de rouw jou niet meer belemmert om te doen wat jij waardevol vindt. Dat de rouw jou niet meer overvalt en jij je weggeslagen voelt.

Wat ik je van harte toewens is dat je de weg door die pijn, het verdriet en alle emoties, dat je daar op jouw eigen manier doorheen gaat. Met de ander dichtbij, in je hart. Dan voel je uiteindelijk dat naast jouw intense gemis, jouw leven ook rijker wordt.

Door te rouwen verdiep jij jezelf, je leven wordt rijker, met meer diepgang. Je wordt een ander mens, met de ander in jouw hart. Je gaat door een dal, ja dat is heftig en zwaar en je komt er ook weer uit. Vertrouw daarop.

DOORBREEK JE BEPERKENDE PATRONEN

Geniet je van je leven? Heb je het gevoel dat je 100% jezelf durft te zijn en dat je alles wat in je leeft aan ideeën en emoties naar buiten durft te brengen? Malachiet is een must have edelsteen als je worstelt met emotionele geremdheid en terugkerende blokkades. Misschien herken je jezelf in onderstaande situaties:

- Je hebt negatieve gedachten over jezelf en je eigen prestaties
- Je weet dat je het anders zou kunnen of willen doen, maar je durft niet of je weet niet hoe
- Je valt ondanks je goede voornemens toch snel terug in vertrouwde (maar beperkende) patronen
- Je hebt het gevoel dat je altijd voor anderen klaar moeten staan en zelf niet mag genieten of ontspannen
- Je hebt de neiging om je te conformeren aan de wensen en verwachtingen van je man, vriendinnen, werkgever etc.
Al deze punten zijn kenmerken van beperkte vrijheid. Dit heeft niets te maken met fysieke gevangenschap, maar wel met het onbewust afstaan van je vrije wil en authenticiteit. Sommige mensen in je omgeving zijn wellicht erg dominant of hebben een krachtige uitstraling, waardoor jij gewend bent om je wat meer op de achtergrond op te stellen. Hierdoor kun je vergeten dat jij óók de baas bent, over jouw energie en leven!
Jij hebt de regie, op ieder moment. Jij bepaalt het verloop en de afloop. Je mag meedoen, en medeschepper zijn. Lavasteen (een combinatie van de elementen Aarde en Vuur) kan je helpen om dit in te zien en hier een actievere houding in aan te nemen om zo je vrije wil opnieuw te claimen.

BESCHERM JEZELF TEGEN NEGATIVITEIT

Ben jij soms ook erg gevoelig voor de sfeer in een ruimte of de energie van andere mensen? Labradoriet is een must have edelsteen als je erg gevoelig bent voor indrukken en emoties. Hieronder leggen ik uit waarom. Misschien herken je jezelf in onderstaande situaties:

- Je ziet je collega of kennis en je `weet` direct dat er iets helemaal mis is met haar zonder dat zij iets heeft gezegd
- Je loopt een kamer in en het voelt onveilig of je `weet` dat er ruzie is gemaakt
- Na een gesprek met iemand raak je de hele dag een onbestemd of verdrietig gevoel niet meer kwijt
- Je hebt het gevoel dat je altijd voor anderen klaar moeten staan en zelf niet mag genieten of ontspannen
- Je hebt moeite om je te concentreren op jezelf als je onder de mensen bent

Al deze punten zijn kenmerken van hoog sensitiviteit. Dit heeft niets te maken met overgevoelig zijn, maar met een verhoogd waarnemingsvermogen voor prikkels, indrukken en energie. Sommige mensen zijn erg opmerkzaam en gevoelig, en nemen hierdoor snel energie of emoties over van anderen. Dat kan nuttig zijn, want je bent daardoor heel erg goed in het aanvoelen en helpen van andere mensen. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je eigen persoonlijkheid en ontspanning wordt overschaduwd door de `energetische rommel` van de mensen om je heen, hoeveel je ook van ze houdt!

De edelsteen Labradoriet helpt je om een energetisch schild van positiviteit en kracht op te bouwen, dat negativiteit afketst en terugstuurt naar de afzender.
De steen reinigt je aura en versterkt je uitstraling, zodat je minder beïnvloedbaar bent. Labradoriet kan je helpen om energie die niet van jou is, snel weer los te laten.
Zo kun je midden in het leven staan, zonder dat de wereld je overweldigt.Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten