HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Medium Chantal

Helderziend voelend en wetend medium . Ik help u graag op weg door het geven van inzicht op al u vragen . Zodat u weer verder kan op u levens pad.
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Medium Chantal

Tijdens een consult werk ik met de naam en geboortedatum die u mij heeft door gegeven . Door mij volledig te concentreren op uw naam en geboortedatum wordt het voor mij mogelijk contact te leggen met uw energie en gidsen. Deze energie en gidsen geven mij inzicht door op vragen en problemen die op dat moment in uw leven spelen. Geen vraag is te gek , inzicht kan gaan over u relatie , werk , geluk , financieel, familie problemen of gewoon om een inzicht te geven op het pad wat u nu beloopt . Ook is het mogelijk om een foto toe te sturen .

Gaves: Allround, Coaching, Contact met gene zijde, Foto lezen, Medium, Spiritueel huizen reinigen
Talen: Nederlands, English

Recensies van klanten (1)

Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Medium Chantal om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten