HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker
...

Medium Dely

ik voel me bevoorrecht en heel dankbaar boodschappen en inzichten te mogen geven voor uzelf en van uw overleden dierbaren.
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Medium Dely

Medium Dely

Hallo mijn naam is Dely.
Ik heb de eer en het voorrecht mensen te mogen helpen, inzichten en boodschappen te geven doormiddel van mijn gaven.
Als kind wist ik dat ik anders was als andere en wist ik vaak dingen wat ik als jong meisje eigenlijk niet kon weten.
Na mijn puberteit kwam ik erachter dat ik over een aantal paranormale gaven beschikte
namelijk: helderhorend, heldervoelend, helderwetend en helderziend.
Toen ik een jaar of 21 was, ben ik begonnen met lenormand kaarten dit was niet echt het geen waar ik me echt goed bij voelde, dus ben ik verder gaan zoeken. ( ja het is eigenlijk gewoon zoeken waar je je goed bij voelt).
Na een aantal jaren ben ik in aanraking gekomen met Kundalini Reiki, dit is een hele mooie vorm van energie om bijvoorbeeld banden mee te versterken, pijn te verzachten en helingsprocessen te versnellen.
Daar heb ik alle 3 de inwijdingen van mogen ontvangen dat ik me zelfs Kundalini Reiki Master mag noemen.
Dit is echt heel mooi maar toch miste ik iets dat ene magische gevoel was er niet helemaal.
Uiteindelijk ben ik me meer gaan verdiepen in de Engelen.
Vooral de Aartsengelen en het universum, hun energie, hun krachten en hun liefde.
Samen met hun ben ik nu de persoon van vandaag. Toen voelde ik dat magische gevoel, dat gevoel van liefde over brengen, andere te helpen andere de inzichten te geven.
Maar vooral boodschappen te mogen overbrengen.
Zij hebben mij bewust gemaakt van overledenen, geleerd hoe echt naar ze te luisteren.
Ik was al bevoorrecht om van kinds af aan overleden te mogen zien, voelen en soms ook wel ruiken, maar dat is zeer beperkt. Ook overleden dieren zie ik vaak vooral langs de weg of dat ze oversteken. Soms kan dit dan ook hilarische momenten opleveren voor mijn mede passagiers.
Het mogen lezen van foto’s van levende en overledenen mensen en dieren is ook een zeer mooi en magisch gegeven. Het geeft mensen vaak dat ene stukje wat ze nodig hebben juist op dat moment. Het stukje zekerheid, het stukje bevestiging, het stukje tastbare van een bijvoorbeeld overledenen die we allemaal zo erg missen.
Ik ben zo ontzettend blij en dankbaar om voor andere iets te kunnen en mogen betekenen, van het overbrengen van liefde, tot het geven van boodschappen en inzichten in hun leven. Dat stukje onzekerheid weg te halen. Zodat ze verder kunnen en mogen groeien als persoon maar ook als mens in hun mooie en unieke leven.


Ik heb van u nodig:
Een foto van de persoon of het dier waar het om gaat.
Natuurlijk hoop ik dat ik u samen met mijn collega’s kan helpen en zie u met veel liefde, kracht, licht terug op deze mooie liefdevolle zielenchat.

Heel veel liefs en positieve energie.
Medium Dely


Gaves: Allround, Coaching, Contact met gene zijde, Dieren fluisteraar, Foto lezen, Kaartleggen, Medium, Pendel, Reiki, Relatie coach, Spiritueel huizen reinigen, Waarzegger
Talen: Nederlands, English

Beschikbaarheid:

Maandag: Stel e-mailconsult in
Dinsdag: Stel e-mailconsult in
Woensdag: Stel e-mailconsult in
Donderdag: Stel e-mailconsult in
Vrijdag: Stel e-mailconsult in
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar

(21)

Heel fijn gesprek gehad met Dely. Alles werd bevestigd. Hele lieve vrouw. Zeker een aanrader!
★★★★★ Anonieme gebruiker 23-05-2022
Medium Dely, 1 woord geweldig Als je twijfelt niet doen ze is een topper ,ik hoef niets te zeggen alles komt door tot gauw weer x
★★★★★ Anonieme gebruiker 12-01-2022
Lieve Dely voelt dingen heel goed aan. Dank u voor uw tijd en moeite tot spreeks!
★★★★★ Anonieme gebruiker 25-11-2021
Bijna 7 maand geleden heeft ze voorspelt hoe een situatie zou gaan verlopen. En alles is ook gebeurd zoals gezegd. Daarom dat ik ook zeker haar voorspelling geloof na een tweede contact!
★★★★★ Anonieme gebruiker 18-01-2021


 


Blog van Medium Dely

communicatie

De sleutel om succes te boeken binnen een relatie is communicatie. Dit geldt uiteraard voor alle soorten relaties, werk, vriendschap, familie, liefdes.

Maak alles bespreekbaar, houd alles bespreekbaar. Luister naar elkaar, laat de ander uit spreken. Probeer dingen niet aanvallend te zeggen maar op een andere toon, met andere woorden.

Van elke actie komt een reactie.....

Wordt je bewust om te communiceren, zie de ander niet als vanzelfsprekend, zie de dingen die ervoor je gedaan worden niet als vanzelfsprekend hoe klein deze ook zijn.

inzicht:

Het is arrogant om te denken dat jij weet wat het beste voor de ander is!

Het goed durven hanteren van het mes der waarheid geeft een schone wond die beter kan genezen.

Wil ik nog langer levendigheid inruilen voor aangepast gedrag? ( kortom loop niet op je tenen, wees jezelf!)

Ik ben niet verantwoordelijk voor het verdriet en de boosheid van anderen!

Ik mag gewoon mezelf zijn en er op vertrouwen dat dat goed genoeg is.

Zorg ik nu goed voor mijzelf? ik zeg alleen maar ja als ik mij er werkelijk mee kan verbinden.

tot slot.
Waar laat ik mij, in het gedrag dat ik vertoon, nog bepalen door honger naar waardering van anderen?

positief

Lieve mensen,

Geniet van vooral deze positieve tijd, de lichtjes overal het inkopen voor de feestdagen. het samen zijn. Ga ook eens de natuur in. Kijk hoe mooi de bomen nu zijn vol kleuren. Kijk naar alle kleine dingen. En vergeet hoe eenzaam je je soms ook voelt je bent nooit echt alleen. Er is altijd een luisterend oor voor jou waar dan ook. heel veel liefde, hulp, licht en kracht.

Boodschap van de dag

De boodschap van de dag is vandaag:
Doe het nu
stel het niet langer uit. wees moedig. luister naar je intuitie, want dat is de leidende stem van je ziel!

laat de twijfels en onzekerheid achter je doe datgene wat je graag wilt ga ervoor!! Als je het vanuit je hart doet en handelt zal het ten alle tijden slagen.
Heel veel liefde, hulp, licht en kracht.
Medium Dely


Boodschap van de dag: SOULMATES

Boodschap van de dag: Soulmates

Zielsverwanten zijn belangrijke mensen die je levenslessen leren. Het kunnen vrienden zijn, geliefden of familieleden.
Ken jij jou soulmate al zo ja wie dan?


Kaart van de dag!

Tijd:
het Universum helpt je. Let op synchronische gebeurtenissen om je heen. Tijd en geduld zijn vaak 2 hele belangrijke dingen in het leven. Waar we allemaal moeite mee lijken te hebben. Onthoud daarbij dat alles gebeurt met en voor een reden maar daarnaast ook dat het soms even duurt voor de tijd er rijp voor is.
Heel veel liefde, hulp, licht en kracht.
Medium Dely

Boodschap van de dag.

Vandaag heb ik voor jullie een speciale algemene boodschap, Misschien herken je er iets in misschien ook niet. Mijn ervaring daarmee is dat de mensen die er iets mee kunnen of het moeten lezen en dan ook lezen en andere mensen niet. Het kan natuurlijk ook zijn dat het je niet meteen iets zegt maar dat je na een paar dagen pas weet waarmee het te maken heeft.

Thuis:
Het is tijd om thuis iets te renoveren of te veranderen. of misschien zelfs wel om te verhuizen!

Liefde, hulp, licht en kracht,
Medium Dely


verwezenlijk je dromen.

Zit je soms ook vol met ideeën, maar twijfel je wat je er mee moet doen. Uiteindelijk zeg ik gewoon doen. Je zult ook je doel en je droom achterna gaan als de tijd er klaar voor is. Meestal heb je dan al meer inzichten gekregen over hoe het eruit moet zien of hoe je het gaat doen om je doel te bereiken. Twijfel ook niet aan jezelf of je het wel kunt, Je kunt het! Waar een wil is, is ook een weg. Liefs Medium Dely


Echte liefde.

Vaak denken we dat we echte liefde hebben gevonden maar dan blijkt later dat dat niet waar was. Veel mensen doen zich anders voor, leuker voor dan dat ze eigenlijk zijn. In de zin van dat ze opeens alles leuk vinden dat ze met hun nieuwe liefde mee gaan omdat ze bang zijn verkeerd over te komen of hun nieuwe geliefde te verliezen, ook zitten we dan op een ` roze wolk` die ervoor zorgt dat we blind zijn voor de anders fouten. Meestal overkomt dit de mensen die heel mee gaand zijn dus die zich laten leiden door een dominanter iemand. Gedurende dat de relatie duurt komen we steeds meer tegen niet alleen de inperfectie van de ander maar ook onszelf, als we niet onszelf zijn en of kunnen zijn. Kortom het is heel belangrijk dat je je niet veranderd hoe je bent, wat je denkt, waar je voor staat, je hoeft het ook niet altijd met iemand eens te zijn. Net zo goed dat echte liefde niet te koop is. Je kunt iemands liefde dat hij of zij van je houdt niet kopen met materieel, al denken sommige daar anders over. Je weet pas als je je echte liefde is als je die persoon gevonden hebt. Soms ken je hem of haar ook al maar denkt op dat moment nog niet dat dit jouw levenspartner is, dit kan te maken hebben met een aantal dingen. Maar als je kunt zijn wie je bent, dus jezelf zijn, als je elkaar aanvult als yin en yang, als je goed kunt praten met elkaar over alles en dat kan soms ook wat moeizamer gaan dan de andere keer. Als je ieder zijn eigen leven naast het leven samen kunt laten leiden, dan bedoel ieder zijn eigen hobby`s bijvoorbeeld. Als de tijd die jullie samen zijn veel langer voelt als dat het echt is, als je alles voor iemand over hebt dan kun je zeggen dat je je echte liefde gevonden hebt. Echte liefde kun je ook aantrekken en op je pad laten komen. Hoe... dat kan ik je allemaal uitleggen en leren. Heel veel liefde, hulp, licht en kracht Medium Dely

Mensen die je begrijpen

Soms hebben we een speciale band met bepaalde mensen, deze groep mensen lijken je echt te begrijpen. Het kan ook zijn dat je ze nog niet bent tegen gekomen maar in de meeste gevallen wel. Dit hoeft ook niet perse 1 iemand te zijn. Deze groep mensen daar heb je een spirituele band mee en zitten op hetzelfde energie niveau als jij. Deze groep mensen noemen we dan ook zielsverwanten. Je zult dan ook je hele leven te maken krijgen met zielsverwanten en of nieuwe zielsverwanten. Maar ook met mensen die net alsof doen dat ze een zielsverwant zijn. Deze mensen lopen op hun tenen en kopiëren vooral de dingen en het gedrag van anderen waarom is natuurlijk een hele goede vraag. Ik denk dat dit te maken heeft dat ze hun eigen fouten niet onder ogen durven te komen en dat ze er niet echt van willen leren. Maar dat moet je juist wel doen op die manier kun je dan ook alleen maar groeien en groeien je hele leven lang. Daarnaast is niemand perfect, dat hoeft ook niet want dan zou het wel een hele saaie wereld worden. Je kunt je zielsverwant ook aantrekken, door de engelen te vragen hem (weer) op je pad te brengen. Soms raak je een zielsverwant ook even kwijt of staat alles op een laag pitje, dit heeft dan te maken dat 1 of beide nog dingen moeten leren, voor de tijd rijp is dat jullie weer bij elkaar komen. Alles gebeurt met een reden hoe moeilijk het soms ook lijkt te zijn. Heel veel liefde, hulp, licht en kracht. Medium DelyEen moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten