HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Medium Micha

Helderziend.Heldervoelend-Lenormandkaartlegging-Reiki- Blokkades opheffen. Gidsen geven me ook beelden en tekens
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenMakkelijk en snel!
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Medium Micha

Ik ben Kaartlegster Micha. Zit je met vragen dan zoek ik samen met mijn gidsen naar een oplossing en tevens gebruik ik ook de Lenormandkaarten. Zit je in een cirkel en je komt er niet uit dan kan ik je begeleiden samen met mijn gidsen dat je uit deze cirkel geraakt en terug op het juiste pad komt. Ook als je met vragen zit op het gebied van relatie financieel of zelfs vragen over je dieren wil ik heel graag met liefde beantwoorden.
Ik wens je heel veel licht en liefde toe en twijfel niet om contact met me te nemen.

Gaves: Allround, Coaching, Dieren fluisteraar, Foto lezen, Kaartleggen, Lenormand kaarten, Medium, Paragnost, Reiki, Relatie coach, Tarot kaarten, Waarzegger
Talen: Nederlands

Recensies van klanten (15)

Whaaw zij was echt goed :). Zij typt snel heeft alle vragen kunnen beantwoorden Echt een topper !!! Heb veel aan haar gehad geweldig ik kom voor haar zeker nog eens terug :).
★★★★★ Anonieme gebruiker 06-06-2019
Micha, je bent een schat. Je voelt me zo goed aan en zorgt ervoor dat ik weer vertrouwen krijg en kan doorgaan met mijn vermoeiende reis. xxx
★★★★★ Anonieme gebruiker 23-03-2019
wauw wauw wauw heeeeel fijn !!!
★★★★★ Anonieme gebruiker 05-03-2019
Steeds topgesprekken. Ik raad iedereen Micha aan. Ze heeft het steeds bij het juiste eind en is zeker heel lief en behulpzaam. Dus iedereen die de juiste weg wil vinden, bij Micha dus.
★★★★★ Anonieme gebruiker 15-01-2019
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Medium Micha om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten