HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Medium Miranda

Welkom lieve mensen! Ik ben paragnost van geboorte, helder -ziend, -wetend, -horend en life coach. Bekend in Benelux. Sterke gespecialiseerd in relaties, liefde, kinderen, werk/business. Stemt direct op iemand/situatie af door middel van een voornaam. Perfect in het aanvoelen over relaties! Werkt altijd samen met gidsen tijdens de consultaties. Voor alle vragen kunt u bij mij terecht. +25j ervaring!
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Medium Miranda

Welkom lieve mensen, Ik ben Miranda.

Paragnoste van geboorte, herder -ziend, -wetend, -horend en life coach. Sterke gespecialiseerd in relaties, liefde, kinderen, werk/bedrijven, twijfels, spiritualiteit, enz. Werkt direct met gidsen. Stemt direct op iemand/situatie op door middel van een voornaam. Perfect in het aanvoelen over relaties! Meertalig.
Ik ben sterke gespecialiseerd in relaties, liefde, toekomstprognose, life coach, kinderen, werk/bedrijven, blokkades, twijfels/onzekerheden, enz... Alle antwoorden krijg ik direct tijdens het consult door mijn gidsen contact.

Ik werk op een eerlijke en oprechte manier met kracht van de moeder natuur. Als nodig gebruik ik de Lenormandkaarten. Door de jaren heb ik al veel mensen geholpen een betere zinvol leven te kunnen genieten. Met al je vragen kunt u bij mij terecht.
Ik ben gecertificeerd Relatie Therapeute met veel ervaring en deskundig op dit vak. Ik coach mensen al jaren op alle niveaus, ook kunt bij mij terecht met vragen over bedrijven/zaak en geen vraag is voor mij te gek.

Als coach en met behulp van mijn sterke mediumiteit, kan ik u verder helpen met alle u vragen iov uw toekomst, twijfels/onzekerheden, spirituele ontwikkeling, liefde, relaties... Daarenboven ben ik met veel geduld en liefde ook een uitstekend luisterend oor voor u.

U kunt ook een foto opsturen. Daarvan krijg ik direct gedetailleerde informatie over de persoon waar u over hebt Ik kan door middel van een voornaam, direct verbinding maken met een persoon/situatie waar u over hebt.

Via direct contact met mijn gidsen krijg ik hele specifieke antwoorden en gedetailleerde informatie door over deze persoon/situatie. Voor alle vragen kunt u bij mij terecht.

Ik help je veder in leven met veel liefde en licht.

Ik geef consulten in het Nederlands, Engels en Portugees.

Tot gauw, Medium Miranda.

Gaves: Allround, Coaching, Foto lezen, Kaartleggen, Lenormand kaarten, Medium, Paragnost, Relatie coach, Waarzegger
Talen: Nederlands, English, Español

Recensies van klanten (0)

Helaas geen recensies gevonden! Wellicht is deze consulent recent toegevoegd aan de website.

Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Medium Miranda om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten