HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Mediums en Paragnosten

Het medium is een spirituele paranormaal persoon met bovennatuurlijke gaven en een helder bewustzijn. Het is in staat contact te maken met het bovennatuurlijke.

Het medium stelt zichzelf beschikbaar als kanaal en kan zodoende contact maken met overledenen. Dat kan soms zelfs zo zijn dat het medium alle gewoonten zoals een eigen manier van spreken overneemt van de overleden persoon. Het kan om zeer specifieke informatie gaan. Het medium is soms dan ook zelf afwezig en weet niet altijd wat er tijdens een sessie gezegd wordt. Het medium kan ook helder-voelend helderziend, helderhorend en of ruikend maar ook helder-wetend zijn. In de meeste gevallen is het een combinatie van meerdere dingen die het medium verfijnd beheerst. Het medium is in staat te gaan naar verleden, toekomst maar ook zaken die zich nu afspelen kan het medium feilloos waarnemen. Soms is er even tijd nodig om in de energie te geraken en daarom is geduld en respect wel een vereiste.

Immers is het medium niet degene die het zelf in handen heeft maar afhankelijk van de overledene en of geesten uit het bovennatuurlijke rijk. Soms komen er ook gidsen een kijkje nemen of bescherming bieden.
Een medium en een paragnost verschillen in deze van elkaar dat een medium net dit meer kan zoals het contact maken met overledenen. Toch kan een medium prima een paragnost zijn, andersom is dat uitgesloten. Het is daarom voor een beller goed dit verschil helder voor ogen te houden en zich bewust te zijn wie de beste consulent is naar aanleiding van de vraag. Hiermee is de kwaliteit van een consult al wat meer gewaarborgd.

Mediums hebben soms wat aanvullende informatie nodig. Dit is niet om jou als beller zelf de antwoorden te ont frutselen maar om in de energie te raken van de overledenen. Mensen als Derek Ogilvie en bijvoorbeeld Char zijn medium. Mediums worden soms als oplichters afgeschilderd maar dat wordt meestal gedaan door cynische mensen. Het is wel zaak om een met kwaliteit gewaarborgde bellijn te kiezen zoals Mediums en paragnosten.nl, waar consulenten u heel serieus nemen.
Als het wat moeilijk gaat voor een medium kan bijvoorbeeld een edelsteen als bergkristal of rozenkwarts helpen, maar ook andere edelstenen zijn en werken prima. Meestal weet het medium dit zelf al wel en zijn ze in het huis van het medium al in meer of mindere mate aanwezig. Hoe meer je je als beller openstelt en vertrouwen toont in het medium hoe meer het medium op zijn gemak zal zijn. Ook het insturen van een foto kan soms helpen. Een foto is dan het hulpmiddel voor het medium om de energie van de persoon waar de vraag over gaat op te roepen.

Soms, wanneer mensen pas overleden zijn is het nog niet goed mogelijk of niet helemaal helder om contact te leggen. Dat kan te maken hebben met de tijd van het overgaan naar de hogere dimensies of met het herstellen. Want evenveel als een lichaam moet herstellen na een ziekte moet een overledene dit nadat hij of zij in het Licht aankomt. Vergelijk het maar met een geboorte. Je wordt geboren in het Licht, en dan heb je net als een baby eerst nog veel rust nodig om te herstellen van hetgeen je pas hebt meegemaakt. Het was een hele reis. Onze mediums kunnen vrij snel en helder contact maken met de overledenen en vele van uw vragen beantwoorden. Wij zijn er voor jou!

Mediums hebben bovennatuurlijk contact met andere tijden, situaties en of werelden en dimensies. Zij zijn in staat zaken waar te nemen die met het blote oog niet voor iedereen zichtbaar zijn. Mediums kunnen contact maken met mensen die in het hiernamaals zijn. Entiteiten genoemd. Ook kunnen mediums entiteiten die nog in een bepaalde ruimte zijn en daar verstorend werken begeleiden naar het Licht. Soms zijn entiteiten erop uit om helemaal niet te vertrekken en dan heeft ook het medium de hulp nodig van gidsen en engelen.

Er zijn veel engelen elk met hun eigen taak en veel mediums kennen hen en weten welke taak specifiek bij welke engel hoort. Meestal komt bij het ophalen van een entiteit de Engel Michael en of Sandalphon kijken. Zij begeleiden de ziel en de entiteit dan naar de voor hen aangewezen plek. Je kunt dan ook letterlijk de ruimte voelen veranderen in energie als een dergelijke zuivering heeft plaatsgevonden. Daarna zal een medium meestal ook een healing toepassen op de mensen die in het huis wonen of op de plek aanwezig waren. Mediums kunnen je een healing of een reading geven of een combinatie ervan. Een healing is het herstellen van je energie van je aura en je lichtlichaam.
Een reading is het lezen van je energie en met een reading kun je verstoringen, blokkades en andere zaken opsporen. Je aura vertelt een medium heel veel vooral wanneer het medium naast een medium ook een paragnost is. Aan de hand van je aura is je gevoel, ziekte en allerlei andere zaken feilloos vast te stellen. Elke aura heeft zijn eigen kleuren en elke kleur zegt iets. Hierover kun je ook veel lezen op het internet.

Mediums die een reading voor je verzorgen kunnen dit aan de hand van hun zintuigen doen maar ook kunnen zij hulpmiddelen gebruiken zoals orakel kaarten, tarot, en edelstenen maar ook bijvoorbeeld een glazen bol of runen. Daarvoor zijn veel uiteenlopende middelen die het medium ter beschikking staan. Mediums weten meestal zelf wel wat het beste bij hen past en hebben dan ook meestal wel een combinatie van dergelijke zaken tot hun beschikking. Een kaart lezend medium kan even goed werken als een medium dat iets anders gebruikt. Het middel dat gebruikt wordt is slechts een middel om in de juist energie te geraken Het zegt niets over de kwaliteit van het medium.

Soms vragen mediums iets aan je. Het is zaak daar kort antwoord op te geven omdat het medium verder helpt. Je mag erop vertrouwen dat het medium het juiste antwoord geeft. Vaak hoef je alleen een kanaal te zijn en zal de bovennatuurlijke wereld zorgen dat je het juiste antwoord krijgt. Dat gaat vanzelf, zodra een medium zich openstelt. Hij of zij weet dan zelf wat te gebruiken wat te zeggen en hoe te handelen.
Voor sommige mensen is het iets vaags maar de ervaring leert dat het altijd komt zoals juist is voor de vraagsteller en de mediums die de reading of healing of legging verzorgen. Dat vraagt vertrouwen. Onze mediums zullen er alles aan doen om je vragen zo concreet en helder mogelijk te beantwoorden en het je naar de zin te maken. Zij vertellen je de waarheid en daar heb je recht op. Wees welkom bij onze accurate mediums.

Heb jij dat ook? In je omgeving is iemand overleden en je gelooft in meer tussen hemel en aarde. Je hebt er geen rust mee dat iemand overleden is. Voor jou gevoel was het nog niet klaar. Je bent blijven zitten met vragen waar je graag een antwoord op zou willen. Nog zo graag zou je die ene persoon die je zo mist nog even spreken. Wat moet je dan doen?
Herken jij dat ook: flikkerende lampen in huis of zelfs knappende lampen, een koude stroom langs je benen terwijl je net je favouriete film wilde gaan kijken? Dan is het bellen van een spirituele hulplijn wellicht een uitkomst voor jou. Er zijn veel situaties denkbaar waar het een uitkomst kan zijn om er eens met een paragnost of medium te praten. Het is raadzaam om goed te kijken op de website van de spirituele hulplijn naar degene die je wenst te bellen om te zien welke consulenten er beschikbaar zijn en welke gaven en kwaliteiten hen geschikt maken voor een vraag.

Zo hoef je voor een vraag over een overledene alleen maar te kiezen voor een medium en voor het vragen van een toekomst voorspelling bijvoorbeeld een helderziende. Een consult met een spiritueel consulent van een spirituele hulplijn kan je verlossen van zaken die je reeds lange tijd bezig houden en kunnen je daarom ook emotioneel maken en raken. Oude gevoelens kunnen bovenkomen waarvan je dacht ze allang verwerkt te hebben. Dat kan schrikken zijn wanneer je er niet op voorbereid bent.
Mediums, paragnosten en helderzienden van de spirituele hulplijn schrikken er niet van. Zij zullen proberen je op je gemak te stellen omdat zij zich zeer goed voor kunnen stellen hoe je je voelt. Onze spirituele hulpverleners begrijpen je en snappen ook de emoties die soms vrijkomen. Mocht je behoefte hebben om nog even na te praten over de emotie doe dat dan gerust tot je voelt dat het goed is en je het kunt los laten.

Zorg dat je tijdens een consult niet gestoord wordt. Ga even in een ruimte zitten waar je ongestoord kunt zijn, en zet je mobiel, radio en televisie maar ook de pc uit. Dit zijn ook zaken die straling mee brengen en van invloed zouden kunnen zijn op het consult. Zet een pakje tissues klaar en een glas water. Ga even naar het toilet. Wanneer je het nummer draait let dan goed op dat je het goede nummer kiest en houd pen en papier bij de hand. Adem diep in en probeer ook tijdens het consult op je ademhaling te letten. Mensen vergeten soms door te ademen of halen niet diep genoeg adem. Dan kan het gebeuren, zeker in combinatie met de spanning dat je gaat hyperventileren. Schrijf de dingen op op een notitieblok zodat je het naderhand nog even kunt nalezen. Een goed medium of paragnost geeft je kort en helder antwoord op je vraag zonder zelf al te veel informatie nodig te hebben.
Soms moet je even om duidelijkheid vragen en als het antwoord niet helemaal zo lijkt te kloppen is het goed om dit aan te geven.
Het is namelijk zo dat de waarnemingen afgestemd zijn op je energie en soms verteld een medium of paragnost niet wat hij ziet maar geeft een interpretatie. Wanneer hij of zij dan zegt wat hij ziet dan klopt het meestal wel. Eigen interpretatie zorgt soms voor onduidelijkheid. Na een consult van een consulent van paragnost Eddie is het goed om even rustig te blijven zitten met twee voeten stevig op de grond. Daarnaast kan het fijn zijn om daarna even de frisse lucht in te gaan.
Het kan zijn dat je na een healing ineens andere behoeften hebt, bijvoorbeeld andere eetgewoonten maar ook denk ik aan veel naar het toilet moeten. Dat is allemaal heel natuurlijk en heeft te maken met het proces. Het is allemaal goed zoals het is en het zal allemaal goed komen. Alles heeft een reden, niets is voor niets. Onze top spirituele hulp verleners staan voor u klaar met goede consulten, raad en handvaten waar je mee verder kunt.

Herken jij dat? Het gevoel dingen eerder te hebben meegemaakt? Een soort deja vuz? Alsof je dingen in het leven al eerder wist dan het nu waar het in te lijkt ontstaan? Herken jij dat er dingen in je huis gebeuren zonder dat hier een aanleiding voor lijkt te bestaan? Bijvoorbeeld lampen die kapot gaan. Soms zelfs meerdere tegelijk of kasten die open en dicht gaan? Het gevoel dat er iemand staat zonder dat er iemand is? Of zie jij iets in een boek of een film voorbij komen waarvan je weet dat het een boodschap voor je is zonder directe verklaring? Heb jij of loop jij tegen andere dingen aan die vergelijkbaar zijn met het bovenstaande? Bel dan eens met een paragnost.

Een paragnost is iemand die kan invoelen door gebruik te maken van bovennatuurlijke gaven zoals helderziendheid of helderwetendheid. Deze paragnost kan zaken die met het blote oog niet zichtbaar zijn maar daarom nog wel gebeuren verhelderen. Een paragnost krijgt boodschappen binnen door zijn of haar gaven die gepaard kunnen gaan met deze situaties. Ook als je een open vraag hebt over iets dat je graag wilt weten kun je een paragnost bellen. Een paragnost kan een kijkje nemen in je verleden, heden maar ook toekomst. Onthoud hierbij dat alles nu begint en alles nu afspeelt. Zaken in het verleden hebben het nu gevormd, en keuzes in het nu worden de basis voor je toekomst. Basis voor een paragnost is een helder bewustzijn. Ook daarbij, wanneer je je graag verder wilt ontwikkelen op weg naar een helder bewustzijn kan een paragnost van dienst zijn.

Een paragnost zal altijd rekening houden met je proces, met de mate waarin je je ontwikkeld hebt en je altijd proberen verder te helpen. Een paragnost houdt zijn licht hoog voor jou. Kenmerk van een paragnost is dat een paragnost zich bewust is van zichzelf. Met andere woorden, voorbij de dualiteit en in de eenheid verbonden met de Bron, God of Al dat is. Een paragnost zal je handvaten en middelen reiken waarmee je door kunt, een blokkade kunt overwinnen of inzichten en antwoorden of adviezen krijgt. Soms ook gewoon een luisterend oor. Een woord van steun of troost. Waarvoor kun je een paragnost raadplegen? Een paragnost kun je raadplegen voor zaken die gaan over het verleden, heden en of toekomst. Over je eigen ontwikkeling maar ook over processen. Als je iets dwars zit of je hebt iets meegemaakt. Je voelt een aanwezigheid die je niet verklaren kunt. Je wilt graag meer weten over spiritualiteit en of bovennatuurlijke zaken.

Je bent verliefd en wilt weten hoe hij over jou denkt. Je wilt graag weten hoe het zal gaan met je sollicitatie of je bent iets kwijt dat je graag terug wilt. Je bent wat onzeker, rusteloos of hebt last van andere emoties en gevoelens. Je bent hoog gevoelig en kunt hier hulp bij gebruiken. Je voelt je anders dan anderen of buitengesloten. Een greep uit de zaken waarvoor een paragnost zich kan inzetten en dienstbaar wil maken. Onze topparagnosten staan voor je klaar en helpen je meer dan graag verder. Jouw geluk is ons geluk, want samen komen we verder.

Zit je met jezelf in de knoei? Heb je het gevoel dat je er niet bij hoort in de wereld? Het gevoel dat er meer moet zijn dan waar de mensen zich zo druk over maken? Ben je zelf ook in meer of mindere mate helderziend of heb je een andere gave zoals heldervoelendheid en helderwetendheid? Kun je helderruiken? Helderhoren? En weet je niet precies wat je met jezelf aan moet? Heb je vragen over dingen die er in je jeugd gebeurd zijn? Wil je weten hoe jouw toekomst zich zal ontwikkelen? Heb jij een ontmoeting gehad met iemand waarvan je voelt hoe de ander zich voelt, zelfs als jullie niet samen zijn? Heb je iemand getroffen en lijkt je leven totaal veranderd? Heeft een ontmoeting je leven helemaal op de kop gezet. Dan kan het maar zo zijn dat je een ontmoeting hebt gehad met een ziel uit je zielenfamilie.

Zoveel als je een aardse familie hebt heb je ook een zielenfamilie. Met deze persoon kun je zielsverwantschap delen zoals een soulmate een tweelingziel of een tweelingvlam. Dit zijn zeer intense verbindingen die voor heel veel chaos en onzekerheid kunnen zorgen. Lang niet altijd monden deze verbindingen uit in een aardse relatie. Dat kan voor heel gevoelens en emoties zorgen die je graag delen wilt. Soms het liefst met iemand die je niet persoonlijk kent zoals een paragnost op een spirituele hulplijn.
Paragnosten kunnen je helpen met al deze verbindingen en gevoelens of emoties. Zij staan werkelijk nergens raar van te kijken en geen vraag in deze is hen vreemd. Sommige verbindingen zijn al in verre eerdere levens ontstaan en dat kunnen paragnosten glashelder maken. Ook in het heden kunnen zij schouwen of de toekomst. Mocht je een voorspeling willen vragen waar een derde persoon bij betrokken is dan is het wel zo dat de paragnost zal vragen of er toestemming voor bestaat om de energie van deze persoon te lezen. Paragnosten kunnen de toekomst verfijnd waarnemen vooral als het gaat om het ontwikkelen van je zelf. Waar gaat het heen? Wat kun je verwachten? Wat is je levensdoel? Welke obstakels zijn er overwonnen en welke nog te nemen?

Zo maar een greep uit wat een helderziend, helderwetend of heldervoelend paragnost voor jou kan doen. Daarom is het zaak niet te lang rond te lopen met vragen. Een kort telefoontje naar onze paragnosten geven je al helderheid over dingen waar je lang mee kunt blijven zitten. Soms vragen mensen waarom een voorspelling niet uit komt. Het antwoord hierop is vrij eenvoudig te geven. Een voorspelling of waarneming wordt ingevoeld in de energie die er nu ligt. Maar er zijn altijd keuzes. Daarmee is energie dan ook veranderlijk. Toch is het meestal zo dat de voorspelling vrij accuraat uitkomt. Vooral als er geen derde persoon bij betrokken is.
Onze paragnosten hebben vaak meegemaakt dat de voorspellingen boven alle verwachtingen vrij accuraat uitkwamen. In de kosmos worden zij geholpen door gidsen, geesten en engelen. Daar kun je ook zelf als beller om vragen. Mijn gidsen, mijn engelen en mijn geesten, ik sta achter de voorspelling mij reeds gedaan, wilt u mij helpen opdat dit zo zal geschieden als de paragnost heeft gezegd? In liefde en licht. Zo bevestig je je eigen consult.

Paragnosten van onze lijnen staan paraat om u te helpen bij al uw spirituele en bovennatuurlijke vragen en gaven, om u de weg te wijzen of gewoon een luisterend oor mocht u behoefte hebben uw verhaal eens anoniem te doen. Liefde voor onze medereizigers hebben wij hoog in het vaandel. Want zonder liefde is er niets.
9 = Toekomst voorspellen is het inzichtelijk of helder maken en verklaren van zaken die nog niet fysiek aanwezig zijn en die staan te gebeuren. Het is een gave waarbij contact wordt gemaakt op buitenzintuigelijke wijze met de paranormale of bovennatuurlijke wereld. Veel mediums, helderzienden en paragnosten zijn in staat om de toekomst te voorspellen. Ook astrologie is een vorm van het voorspellen van de toekomst waarbij gebruik wordt gemaakt van de maan, zon en hemellichamen. Het toekomst voorspellen kan plaatsvinden door het gebruik maken van helderziendheid, een beeld of een visioen die binnenkomt door het derde oog, dat zich tussen de ogen bevindt. Ook helderwetendheid, helderhorendheid en helderruikendheid zijn gaven waardoor iemand in staat is om op bovennatuurlijke wijze het ongemanifesteerde voorspellen.
Instrumenten om de toekomst te voorspellen. In sommige gevallen zal een paragnost of medium een instrument als handvat gebruiken om de toekomst te voorspellen. Zo is er bijvoorbeeld de glazen bol, runen maar ook edelstenen en kaarten.

Er zijn veel soorten edelstenen maar ook verschillende kaartensets en orakelkaarten en welke set iemand gebruikt is afhankelijk van hem of haar zelf. Of iemand een instrument gebruikt of niet zegt niets over zijn gaven. Het kan best zijn dat iemand dankzij het gebruik van het instrument verfijnder kan invoelen en daarmee gedetailleerder informatie kan verschaffen.
Een glazen bol is meestal een bergkristal waarin men kijkt om een leegtepunt te creëren, de gedachten leeg te maken waardoor het contact met de spirituele wereld zich gemakkelijk kan openen. Dan komen er beelden en of visioenen binnen die men kan lezen. Er zijn vele soorten orakels en kaartensets en de meest bekende zijn de Tarot en de Lenormand kaarten. Wanneer er een specifieke vraag is is de tarot een uitkomst. Een kaartlegging kun je voor de nabije toekomst doen maar ook is een jaarlegging bijvoorbeeld mogelijk en zelfs een levenslooplegging.

Goed om te weten is dat de energie die gelezen wordt de energie is specifiek voor een persoon en wanneer je nog iemand anders, een zogeheten derde persoon wilt readen, wilt lezen dan is het van groot belang dat de persoon hiervoor zijn of haar toestemming heeft gegeven. Doe je dat niet dan overtreed je de regels van de kosmos en dat heeft vaak gevolgen.
Toekomst voorspellen is wel iets waarbij tijd niet altijd even goed kan worden weergegeven. Dat komt omdat het universum geen tijd kent. De spirit wereld is ver boven onze 3 D wereld en kent geen tijd noch dualiteit maar enkel een eenheid en eenheidsveld. Toch is het bijvoorbeeld met behulp van astrologie nog goed mogelijk om een helder beeld te creëren.
Op onze lijn zal een toekomst voorspeller er alles aan doen om een blik in de toekomst zo zuiver mogelijk te vangen en weer te geven. Ook hebben onze paragnosten en toekomst voorspellers respect voor al het leven. Zij hebben een liefdevolle houding en werken waarheidsgetrouw. Niet iedereen kan er even goed tegen de waarheid te horen zelfs al bellen zij zelf. Onze toekomstvoorspellers zullen u goed weten uit te leggen wat zij ervaren en u advies, antwoord en inzichten kunnen geven hoe u hier mee om kunt gaan.

Een ander woord voor waarzeggers is waarzeggerskunst. Het is de kunst om de waarheid te zeggen ook al ligt die in het verleden of de toekomst. Waarzeggers worden vaak gezien als een soort zigeunerachtige mensen met een glazen bol waarin zij kunnen kijken om de toekomst te voorspellen. Zo zijn waarzeggers veelal neergezet ook in films en overige media. Wat is waarzeggerij exact? Waarzeggerij is het voorspellen van de toekomst bijvoorbeeld door gebruik te maken van rituelen. Een van de oudste vormen van waarzeggerij is Belomatie. Het is het bestuderen van de vlucht van de pijlen door centaurs. Zij hebben ontdekt dat pijlen altijd een verschillende route nemen. Een andere vorm van waarzeggerij is bijvoorbeeld koffiedik kijken. Sommige waarzeggers kijken in het koffiedik. Het prutje dat overblijft nadat het water door de koffie als koffie in de pot gestroomd is. Weer anderen waarzeggers kijken in een kant klaar gezet kopje. Het is iets dat veelal voorkomt in de oosterse culturen.
Ik heb nu een aantal vormen van waarzeggerij genoemd toch zijn er nog vele anderen. De manier waarop men aan waarzeggerij doet is verschillend. Zo kennen we astrologie de toekomst voorspellen aan de hand van de sterren, droomsymbolen en droomuitleggers, wichelroede, kermis waarzeggers maar ook iriscopie en kaartleggen, tarot en de pendel.

Psychometrie is ook een zeer bekende vorm van waarzeggerij. Psychometrie is het lezen van een foto of het vasthouden van een sieraad door een medium of paragnost met als doel het komen tot het antwoord van een vraag of een situatie te lezen of om contact te maken met een overledene. De paragnost, helderziende of medium verkrijgt zijn antwoorden door de energie van het voorwerp of de foto te lezen. Psychometrie is een gave die verder te ontwikkelen is bijvoorbeeld door reiki en je energielichaam.
De waarzegger vertaald de vrij gekomen energie naar de boodschap voor de vraagsteller/beller. Hoe meer en beter een paragnost zich hier in traint hoe specifieker de informatie wordt die vrijkomt op een bepaald moment. Waarzeggerij wordt ook gedaan door helderzienden. Zij maken gebruik van hun bovennatuurlijke gaven om de toekomst te voorspellen. Aan de hand van een vraag komt er informatie door bijvoorbeeld door beelden om antwoord te geven op de vraag van de vraagsteller. Helderzienden, helderhorenden, heldervoelenden en helderwetenden maar ook helderruikenden zijn paranormaal begaafde mensen die vaak in staat zijn de waarheid te zeggen. Wil je ook graag een consult om achter de waarheid te komen. Dat kan!! Onze top waarzeggers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden over allerlei processen maar ook adviezen of inzichten te geven.

Anderen maken er zelfs foto’s van. Aura’s worden gevormd door het lichtlichaam. Een lichtlichaam is je niet stoffelijke lichaam van licht gemaakt waarmee je wordt omgeven. Een aura kan een bepaalde kleur vertonen. Elke kleur zegt iets over gevoelens, emoties en of karaktereigenschappen van een persoon. Wanneer je in staat bent dit te kunnen waarnemen kun je aan de hand van deze informatie veel te weten komen over een persoon of diens toestand op dat moment. Aura’s lezen. Het gebied rondom het hoofd is vaak het gemakkelijkst waar te nemen. Wanneer je wilt leren om aura’s te lezen dien je je te concentreren op het punt zo dicht mogelijk aan het lichaam. Zodra je iets ziet kun je dat uitbreiden. Meestal begint men bij het hoofd om dat te leren omdat dit zogezegd het punt is dat voor de mensen het gemakkelijkste waarneembaar is. Het kost tijd en energie om dit te leren. Je zult merken dat wanneer je je hiermee bezig houd het energie zal kosten.

Kleuren. Er zijn veel kleuren en elk van de kleuren zegt iets over de karaktereigenschappen of de emotionele toestand van dat moment. Kleuren zijn bijvoorbeeld groen, geel, paars, blauw, indigo, wit, lila grijs bruin zwart.
Betekenis van de kleuren: Een korte en algemene beschrijving van de kleuren: Groen: Bescherming, evenwicht, natuur, zelfbeheersing en hoger denken. Donkergroen: Jaloezie. Geel: Wijsheid, kennis, sociaal, zonnevlechtchakra en hoger inzicht. Donkergeel: Lager instinct, wantrouwen en lafheid. Paars: Mediumschap of hogere wensen. Blauw: Vergeestelijk, emotie, wijsheid, religie Indigo: Kennis, gevoel ,wijsheid, intrigerend, mediumschap Wit: Extase, hoge wijsheid, reinheid, maagdelijkheid, helderheid, ontspanning en steunt het Licht. Lila: Zeer vergevorderd geestelijk leven. Grijs: Twijfel, angst, onrust en gedistingeerd leven en domheid. Bruin: Nuchter, eerzucht, lage vorm van begeerte. Zwart: Dood en vernietiging.
Een aura healer. Een aura healer is iemand die in staat is om de verbinding te maken en herstellen met de Bron. Helderzienden zijn soms in staat om aura’s waar te nemen en om aan de hand van de aura je dingen te vertellen die je graag zou willen weten. Toch is het zaak om wanneer je iets wilt weten over een derde persoon je eerst toestemming vraagt. Je zou zomaar de grens kunnen overtreden.

Helderzienden en mediums van onze bellijn weten wanneer ze dit wel of niet kunnen doen en zullen je dat dan ook vertellen wanneer je een gesprek voert. Wordt dit aangegeven dan is het niks persoonlijks maar dus vanwege de kosmische wetten. Deze dien je te respecteren.

Onze helderzienden en mediums zullen hun uiterste best doen om je zo gedetailleerd mogelijke informatie te geven. Dit kan ook aan de hand van een foto. Deze kun je van tevoren insturen. Wij staan je graag te woord met hun diensten en hulp, maar ook voor een luisterend oor. Wij werken betrouwbaar en efficiënt.
 

Datum: 26-06-'17

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten