HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker
...

Merlijn

Medium voor antwoorden op uw vragen
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultNu niet beschikbaar
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Merlijn

Medium voor antwoorden op uw vragen. Ook healing en coaching

Gaves: Afstandshealing, Allround, Coaching
Talen: Nederlands

(0)Blog van Merlijn

Openstaan voor liefde? Dit zijn de 6 belangrijke handvatten

Het openstaan voor liefde is niet voor iedereen gemakkelijk. Vooral niet als je erg gekwetst ben door die persoon. Als we teleurgesteld raken, is de natuurlijke neiging om de liefde op te geven. Maar als we onszelf niet toestaan ​​om ons weer open te stellen voor liefde, kunnen we de goede dingen in het leven missen en kunnen we de kans missen om de liefde te vinden waar we echt naar streven. Hier zijn tien manieren om je te helpen weer open te staan ​​voor liefde.

Laat het hartzeer los
Zoals ze zeggen, je kunt de toekomst niet bereiken als je gefixeerd blijft op het verleden, dus laat alle gevoelens van wrok of pijn los en realiseer je dat je die ervaringen moest doormaken om te evolueren en te leren. In het begin zal het nog erg lastig zijn om die liefdesverdriet te vergeten, maar het hoeft niet de eerste gedachte te zijn die in je opkomt als je weer iemand ontmoet. De persoon die in het verleden je hart heeft gebroken, heeft je in het heden niets te bieden, dus waarom zou je hem je toekomst laten bepalen?

Vergeef anderen die jou pijn hebben gedaan
Wanneer iemand je pijn heeft gedaan zijn de emoties (en daarmee bedoel ik dus alles behalve blijen emoties) naar die persoon soms ondraaglijk. Hoe moeilijk dit ook is, maar de enige manier om dit te doorbreken is door die persoon te vergeven.

Onthoud dat jouw pijn koesteren hetzelfde is als jezelf keer op keer injecteren met gif en verwachten dat de ander lijdt. Pijn is alleen van invloed op de persoon die het voelt, en het zal een donkere wolk boven je hoofd houden totdat je die gevoelens hebt opgelost.Onderdeel van het loslaten van het verleden is het vergeven van degenen die je pijn hebben gedaan, dus bied persoonlijk, schriftelijk of gewoon in je hoofd je vergeving aan die mensen aan. Bedank ze voor wat je tijdens je relatie hebt geleerd en wens ze het beste in hun toekomst. Dan kun je jezelf eindelijk bevrijden van die emotionele ketens en je hart echt openen voor liefde.

Heb geen verwachtingen over toekomstige relaties
Het leven verloopt bijna nooit zoals verwacht, dus anticiperen op hoe het zich zal ontvouwen kan later tot grote teleurstellingen leiden. Geen enkele relatie zal ooit perfectie bieden, dus ga geen relaties aan met vooropgezette ideeën over hoe jouw partner op een bepaalde situatie zal reageren of hoe lang de relatie zal duren. Je kunt nooit iets helemaal voorspellen, van mensen tot het weer, tot hoe je leven er zelfs over 5 minuten uit zal zien.

Geniet gewoon van de rit en neem het leven zoals het komt in plaats van bepaalde situaties uit het leven te wensen of te eisen; onthoud dat het universum je altijd zal geven wat je nodig hebt, ook al verschilt dat van wat je op dat moment wilt.

Concentreer je eerst op het liefhebben van jezelf
De eigenlijke eerste stap om iemand aan te trekken die van je houdt, is door dat gevoel in jezelf aan te sterken. Hoe kun je van anderen verwachten dat ze van je houden als je niet eens zo over jezelf denkt? We geven allemaal een bepaalde vibratie af, en anderen worden ofwel aangetrokken of afgestoten door die energie op basis van hun eigen frequentie.

Dus om degenen met een hogere, meer liefdevolle vibratie aan te trekken, moet je die energie zelf afgeven. Je trekt aan wat je bent, dus houd hier rekening mee als je klaar bent om jezelf weer open te stellen voor liefde.

Vergelijk niet iedereen die je ontmoet met je exen
Als je een potentiële partner ontmoet, ben je misschien geneigd om hem figuurlijk naast je ex te plaatsen en elk aspect met elkaar te vergelijken. Dit zal er echter alleen toe leiden dat je ofwel bitterheid koestert over je relatie uit het verleden, of gelooft dat niemand je ooit kan bieden wat je ex deed. Beide manieren van denken zullen alleen maar tot wanhoop leiden, dus bespaar jezelf van onnodig verdriet door vergelijking helemaal te vermijden.

Elke persoon biedt iets unieks en waardevols aan de wereld, dus accepteer mensen gewoon zoals ze zijn zonder ze te hoeven inschatten en elk onderdeel van hen te bekritiseren. Je ex zal waarschijnlijk eigenschappen hebben die je in een toekomstige partner wenst, maar in plaats van je daarop te fixeren, focus je gewoon op de mogelijkheden die de toekomst in petto heeft. Wanneer je dit doet zal je uiteindelijk je weg vinden naar iemand die je verdient.

Ga weer openstaan voor liefde
Het is normaal (zelfs gezond) om een paar muren op te hebben staan, maar het helemaal afsluiten van je hart is nooit goed. Diep van binnen wil je namelijk zielsveel die liefde ontvangen, maar er een ander deel de overhand neemt over jouw gevoel. Het deel dat bang is om zich open te stellen en weer gekwetst gaat worden. Toch moet je proberen om dit gevoel los te laten. Doe je dit niet, zul je alleen maar spijt en ellende krijgen.

Het weer open kunnen staan voor liefde is een proces die je zelf moet bewandelen. In het begin zal het best zwaar zijn, maar als je dit volhoudt zul je uiteindelijk hier ook weer de vruchten van plukken. Je zult je lekkerder in je vel voelen en je zult merken dat ook de juiste persoon weer op je pad komt.

Wil jij af van negatieve gedachten? Doe de elastiek-truc!

Een slimme truc om je onderbewuste te manipuleren.
Ik vertel je eerst hoe je het moet doen.

Daarna leg ik je uit waarom het werkt!

Dat zijn gedachten en stemmetjes die je hoort als je iets doet of wilt gaan doen. Stemmetjes die zeggen dat je moet stoppen omdat het je toch niet lukt.
Stemmetjes die roepen dat je stom of dom bent om met iets te starten. Kortom, stemmetjes die je belemmeren. Die je tegenhouden!

Die gedachten en stemmetjes komen niet uit de lucht vallen. Het zijn de gedachten
en stemmetjes van belangrijke mensen uit je jeugd die ooit eens een mening over je hadden. En die gedachten ben je “onbewust” gaan geloven. Dat is onhandig want het zijn niet jouw gedachten. Dus je kunt ze beter niet hebben.

Dit moet je doen!
Schrijf op een papier elke negatieve gedachte die je hebt. Laat het als een waterval komen. Blijf schrijven tot er niets meer komt. Of je er 10 of 100 ontdekt, het is allemaal oké. Leg het papier op een speciaal plekje en vergeet het! Heb vervolgens altijd een elastiekje om je pols. Of in je tas of zak zodat je het snel om je pols kunt doen.

Zodra je een negatief stemmetje in je hoofd hoort, wéét je dat het om een negatieve gedachte gaat die je niet meer wilt hebben. Trek nu aan de binnenkant van je pols het elastiekje zover mogelijk van je pols af. Zeg nu hardop (dat kan ook hardop in gedachten!) de negatieve gedachte in ik-vorm. Bijvoorbeeld: “Ik ben dom!” En laat het elastiekje los. Het knalt tegen de binnenkant van je pols en geloof me, dat doet pijn! Herhaal dit nog 2 keer. Dat doet helemaal zeer.

Doe dit met elke belemmerende gedachte. Ook met de overtuigingen die je al hebt gehad. Elke negatieve gedachte, keer op keer!

Op een gegeven moment komen de stemmetjes niet meer! Misschien niet binnen één week, maar ze zullen stoppen!


Waarom werkt het?
Iedere cel in je lichaam beweegt tussen 2 uitersten. En dat zijn PIJN PLEZIER. Alles in je wil plezier (bv voeding) en weg van de pijn (bv honger). Je onderbewuste is de kapitein en zal er alles aan doen om je weg van de pijn te houden.

Met de elastiek-truc legt je onderbewuste de associatie, het verband, tussen de gedachte en de pijn. “Ik ben dom” en meteen de pijn. Je onderbewuste zal op een gegeven moment de gedachte “Ik ben dom” niet meer toelaten!

TIP Plezier! Je kunt de truc versterken door telkens na de Pijn, Plezier te pakken door het tegenovergestelde te zeggen “Ik ben slim”, en je pols een kus te geven. Je onderbewuste vervangt dan “Ik ben dom” in “Ik ben slim”!

LET OP! Als je huid te beurs wordt, pak dan je andere pols of de bovenkant!

Rouw verwerken? Verdriet een plekje geven? Doorlééf je verlies!

Wil jij jouw rouw verwerken? Wil jij jouw verlies een plekje geven? Eigenlijk wil je dat niet. Als je jouw verlies doorlééft dan kom je verder.

In deze blog lees je over dat je jouw verlies niet ‘verwerkt’. Dat je dat ‘ook geen plekje geeft’. Dat je dat waarschijnlijk ook niet echt wilt. Wat ik heb ervaren is dat, als je jouw verlies doorlééft, je dan verder komt. Anders, met meer diepgang, met de ander die je zo lief is heel dichtbij.

Als ik het maar een plekje geef, dan …
Hoe vaak hoor je het? Je moet het eerst verwerken en een plekje geven, dan kun je verder. Of zeg je dit tegen jezelf? ‘Ik heb geen zin om iets op te pakken. Dat kan ik nog niet, mijn verdriet is nog steeds zo zwaar. Als ik het maar eenmaal verwerkt heb, een plekje heb gegeven, dan kan ik weer doen wat ik moet en wat ik wil.’

Ik geloof dat je een verlies niet ‘verwerkt’ en het ook geen ‘plekje geeft’
Je verwerkt je verlies niet en je geeft het ook geen plekje. Het verlies dat je hebt geleden los je daar niet mee op. Je wilt het verlies ook niet oplossen. Je wilt het gevoel van verbondenheid niet kwijt. Je wilt de heftigheid van je emoties kwijt. Dat wel. Zeker als die emoties jou helemaal in de greep hebben en jij je radeloos voelt.

Een verlies verwerken vind ik zelf niet zo passen bij zo’n ingrijpend proces dat jou volledig verandert. Verwerken doe je in een productieproces. Daar vermaal je het, je maakt iets onherkenbaar, je lost het op, je vermengt iets met andere ingrediënten. Is dat wat je in een rouwproces doet?

Als je iets een plekje geeft, dan leg je iets weg. Je stopt het in een kast. Je doet de deur dicht, je ziet het niet meer. Je hebt iets opgeborgen. Het is uit het zicht. Het is weg en klaar.

Is dat wat je doet in een verliesproces?

Het gaat over doorléven van jouw verlies
Wat je doet is doorléven van je rouw, je verdriet en alles wat je voelt. Dat doe je diep van binnen. Dat gevoel komt naar buiten, dat is zo sterk, dat houd je niet tegen. Dat hoeft ook niet. Juist doordat je het uit, ervaar je het nog sterker. Schaam je niet voor je rouw. Iedereen krijgt daar vroeg of laat mee te maken. Het is een emotie die er is, omdat je een hart in je lijf hebt.

Je wilt de ander niet kwijt, je wilt niet van je verlies af. Je wilt de ander juist dichtbij. Dat is fysiek niet meer mogelijk. Daar zit de rouw. De diepe rouw van het gemis, dat je iemand niet meer kunt vasthouden, dat je daar niet meer mee kunt spreken, geen dingen meer samen mee kunt doen. Je mist de ander intens met heel je hart en ziel. Juist door het doorléven van jouw emoties en gevoelens voel jij je dichtbij de ander, die je verloren hebt en waar je van houdt.

In dat rouwen en doorléven ervaar je dus juist dat jij je diep verbonden voelt. Dat gevoel van diepe verbondenheid wil je niet kwijt. Dat wil je juist behouden. Dat geef je geen plekje, je koestert het juist. Dat houd je zo dichtbij als maar mogelijk is. Dat verwerk je niet tot iets dat onherkenbaar is. Je wilt het behouden als een rijke liefdevolle herinnering. Wat je wilt is dat de heftigheid van het rouwen een keer minder wordt, dat het je niet meer zo overvalt op vooral ongelegen momenten.

De weg er doorheen is de weg eruit, Door te rouwen verdiep jij jezelf.
Je doorlééft je verlies over wat er niet meer kan zijn en nooit meer zal komen. Die gevoelens zorgen ervoor dat jij verandert juist door het gemis. Zodat de rouw jou niet meer beheerst. Als het gevoel van rouw jou beheerst, dan heb je de angst dat je ook nog jezelf verliest. Dat wil je niet.

Doorléven is dat de rouw jou niet meer belemmert om te doen wat jij waardevol vindt. Dat de rouw jou niet meer overvalt en jij je weggeslagen voelt.

Wat ik je van harte toewens is dat je de weg door die pijn, het verdriet en alle emoties, dat je daar op jouw eigen manier doorheen gaat. Met de ander dichtbij, in je hart. Dan voel je uiteindelijk dat naast jouw intense gemis, jouw leven ook rijker wordt.

Door te rouwen verdiep jij jezelf, je leven wordt rijker, met meer diepgang. Je wordt een ander mens, met de ander in jouw hart. Je gaat door een dal, ja dat is heftig en zwaar en je komt er ook weer uit. Vertrouw daarop.

DOORBREEK JE BEPERKENDE PATRONEN

Geniet je van je leven? Heb je het gevoel dat je 100% jezelf durft te zijn en dat je alles wat in je leeft aan ideeën en emoties naar buiten durft te brengen? Malachiet is een must have edelsteen als je worstelt met emotionele geremdheid en terugkerende blokkades. Misschien herken je jezelf in onderstaande situaties:

- Je hebt negatieve gedachten over jezelf en je eigen prestaties
- Je weet dat je het anders zou kunnen of willen doen, maar je durft niet of je weet niet hoe
- Je valt ondanks je goede voornemens toch snel terug in vertrouwde (maar beperkende) patronen
- Je hebt het gevoel dat je altijd voor anderen klaar moeten staan en zelf niet mag genieten of ontspannen
- Je hebt de neiging om je te conformeren aan de wensen en verwachtingen van je man, vriendinnen, werkgever etc.
Al deze punten zijn kenmerken van beperkte vrijheid. Dit heeft niets te maken met fysieke gevangenschap, maar wel met het onbewust afstaan van je vrije wil en authenticiteit. Sommige mensen in je omgeving zijn wellicht erg dominant of hebben een krachtige uitstraling, waardoor jij gewend bent om je wat meer op de achtergrond op te stellen. Hierdoor kun je vergeten dat jij óók de baas bent, over jouw energie en leven!
Jij hebt de regie, op ieder moment. Jij bepaalt het verloop en de afloop. Je mag meedoen, en medeschepper zijn. Lavasteen (een combinatie van de elementen Aarde en Vuur) kan je helpen om dit in te zien en hier een actievere houding in aan te nemen om zo je vrije wil opnieuw te claimen.

BESCHERM JEZELF TEGEN NEGATIVITEIT

Ben jij soms ook erg gevoelig voor de sfeer in een ruimte of de energie van andere mensen? Labradoriet is een must have edelsteen als je erg gevoelig bent voor indrukken en emoties. Hieronder leggen ik uit waarom. Misschien herken je jezelf in onderstaande situaties:

- Je ziet je collega of kennis en je `weet` direct dat er iets helemaal mis is met haar zonder dat zij iets heeft gezegd
- Je loopt een kamer in en het voelt onveilig of je `weet` dat er ruzie is gemaakt
- Na een gesprek met iemand raak je de hele dag een onbestemd of verdrietig gevoel niet meer kwijt
- Je hebt het gevoel dat je altijd voor anderen klaar moeten staan en zelf niet mag genieten of ontspannen
- Je hebt moeite om je te concentreren op jezelf als je onder de mensen bent

Al deze punten zijn kenmerken van hoog sensitiviteit. Dit heeft niets te maken met overgevoelig zijn, maar met een verhoogd waarnemingsvermogen voor prikkels, indrukken en energie. Sommige mensen zijn erg opmerkzaam en gevoelig, en nemen hierdoor snel energie of emoties over van anderen. Dat kan nuttig zijn, want je bent daardoor heel erg goed in het aanvoelen en helpen van andere mensen. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je eigen persoonlijkheid en ontspanning wordt overschaduwd door de `energetische rommel` van de mensen om je heen, hoeveel je ook van ze houdt!

De edelsteen Labradoriet helpt je om een energetisch schild van positiviteit en kracht op te bouwen, dat negativiteit afketst en terugstuurt naar de afzender.
De steen reinigt je aura en versterkt je uitstraling, zodat je minder beïnvloedbaar bent. Labradoriet kan je helpen om energie die niet van jou is, snel weer los te laten.
Zo kun je midden in het leven staan, zonder dat de wereld je overweldigt.

Het universum, je gidsen horen je!

Elke keer verbaasd het me weer! Dan ben ik weer zo verbijsterd hoe energie, gedachte en krachten werken.
Vandaag merk ik aan mezelf dat het niet lekker loopt in mezelf.
Je kent dat wel, dat onrustige gevoel waar je echt wat down van word. Het is ook weer een poort dag en de maand November staat al zo enorm in het teken van jezelf spiegelen met wat je dwars zit.
Oude trauma`s die nu weer de kop op steken of tegen een beslissing aan lopen waar je nog niet helemaal weet hier naar te handelen. Vriendschappen waarvan je niet meer geheel weet hoe het nou zit of misschien wel wat onrust binnen je familie of op de werksfeer.
Ik ga dan die spiegel aan en wil gewoon van mijzelf weten wat het nu precies is zodat het niet mij in een neer waarste spiraal gaat brengen. Want we weten allemaal, dat als dit eenmaal gaat, er zoveel meer dingen negatief beinvloed raken.
Nu heb ik in de auto , hard op gepraat ( nu kan ik dan sowieso wel met mezelf praten ) en rechtstreeks naar het universum, mijn gidsen en de goden waarmee ik graag werk gericht. Duidelijk uitgesproken wat mijn gevoel is en daarbij ook echt de wil toon dan ik dit wil door breken. Door heel goed uit te leggen wat mijn wens hierin is , hoop ik dan aan te geven hier in wat ondersteuning te kunnen krijgen.
En dat is dus nu weer het bijzondere eraan, eenmaal thuis kreeg ik telefoon met een oplossing!
Hoe mooi werkt dit toch? En ik raad het jullie allemaal aan, jezelf in deze tijden goed te spiegelen, open te zijn naar jezelf, duidelijk te zijn in wat je wilt, visualiseer dit ook goed! Dat is namelijk enorm belangrijk!
Mocht je vragen hebben, hoor ik ze graag!
Veel liefs Veronique x

Hou van jezelf

Ja jij bent mooi....
Zoals je bent als je in de ochtend op staat , je haar ongekamd, zonder kunstgebit of je baard van een week !
Je bent uniek en je mag er wezen!
Je hoeft je niet te verschuilen omdat je misschien te dik bent of juist te dun..

Jij doet er toe, elke dag...

Ongeacht je huidskleur of geloof!
Je bent mooi omdat je een mens bent..
Ook jij maakt mensen blij en je word gewaardeerd juist om wie je bent.
Voel je vrij en accepteer je zelf...

Je bent het waard!!
Geef jezelf deze dagen het mooiste kado wat jezelf kan geven.

Zelfliefde!

Natuurlijk gaat dat niet ineens, maar begin er mee...vandaag!
Ook al ontwijk je de spiegel, loop er toch even snel langs en kijken snel..
En zeg maar : Ik ben het waard, ik mag er zijn❤️
Ik weet dat dit kan omdat het mezelf na 30 jaar ook gelukt is..

Geef je zelf niet op want je bent het waard!

Liefs Veronique

Lief Zelfbeeld

❤Zelfbeeld❤
Zelfbeeld is iets wat we allemaal hebben, positief maar ook negatief. Een verkeerd zelfbeeld . En dat is voor vele een dagelijkse struggle, waar je de hele dag door last van kan hebben. Het kan je een gevoel van onzekerheid geven en je vasthouden in een vicieuze cirkel. Het is een zwaar beladen gevoel.
We hebben ons zelfbeeld opgebouwd in de loop van ons leven, gebaseerd op onze levenservaringen en trauma`s.
Vast gekleefd aan onze energie en aura.
Ergens beseffen we dat ons zelfbeeld ons kan misleiden en onze visie op het leven kan vertroebelen zodat we ons eigen kunnen beperken.
Misschien moeten we eens beginnen om haar/hem eens stukje bij beetje te veranderen? En haar te begrijpen en te vergeven?!
Daarom dacht ik een brief aan haar te gaan schrijven, zodat we elkaar wat meer gaan begrijpen❤❤Lief zelfbeeld❤
Al jaren sta je aan mijn zijde en wat hebben we regelmatig een strijd met elkaar. Soms voel je als een ` sta in de weg` en lijk je me bewust te belemmeren om stappen te zetten die uit mijn comfortzone zijn. Je geeft me een gevoel van angst, paniek en boosheid. Het gevoel van niet goed genoeg zijn en dat ik het niet kan. En dan word ik zo ontzettend boos op jou en wil ik je weg stoppen en niks meer met je te maken hebben.
Maar toch zijn er momenten dat we elkaar wel begrijpen en ik besef me dat jouw gevoel gebaseerd is op alles wat er in mijn leven gebeurd is.
Ik wil je daarom zeggen dat het `oké ` is dat je je zo voelt, dat ik je begrijp en omarm!
Want je bent een belangrijk deel van mij, een heel groot deel!
Ik vergeef het je omdat ik van je hou en je accepteer zoals je bent.
Laten we samenwerken en niet direct in het gevoel hangen wat ons vroeger is overkomen en daarom onze handen in 1 slaan.
Samen open staan voor nieuwe wegen, het pad van avontuur bewandelen, ook al zit die vol met hobbels en bobbels, maar samen met jou kan ik dat aan!
Met jou wil ik groeien en bloeien!
Liefs Veronique ❤

Wist je dat...

Wist je dat een chakra eruit ziet als een soort trechter met brede opening aan de voorkant van het lichaam. Het uiteinde van een chakra bevindt zich op of dichtbij de ruggegraat en zorgt voor de geleiding van energie door het gehele chakrasysteem. Als 1 van deze chakra`s gebrekkig functioneert dan heeft dat ook zijn weerslag op de andere chakra`s, want dan kan de energie niet vrijelijk door alle energiecentra`s stromen. Dit heeft weer gevolgen op je gezondheid. Wil je meer weten hierover of over je situatie hier en nu. Neem contact op met mij en schroom niet voor de vraag die je wilt stellen, want daar ben ik voor om je de handvatten te geven en je te adviseren. Tot straks en liefs Anna

Praten en Luisteren

Als je praat,herhaal je meestal wat je al weet.
Als je luistert, leer je vaak iets nieuws

Veranderingen

Wees niet bang voor veranderingen.
Je zult je daarmee misschien iets goeds verliezen,
maar waarschijnlijk krijg je uiteindelijk iets terug dat veel waardevoller is

De beste dag van je leven

De beste dag van jou leven dat is,

Waarop jij besluit dat jou leven van jou is en dat jij degene bent die jou leven vorm geeft
Volg het pad van jou dromen, niet de weg van andermans verwachtingen
Geloof erin, dat is de start
Als er iets is dat bergen kan verzetten, dan is dat het vertrouwen in je eigen krachtWijsheid van een boom

Laat af en toe een frisse wind door je bol waaien
Sta stevig en rechtop
Laat je niet kaal plukken
Groei en bloei je hele leven
Laat los wat je niet meer nodig hebt
Drink veel water
Vergeet niet waar je wortels (Roots) liggen
Wees buigzaam maar laat je niet breken
wees tevreden met je natuurlijke schoonheid
Haal je voedsel zoveel mogelijk vers uit de natuur daar pluk je de vruchten van
Je takken kunnen ver reiken als je wortels diep verankerd zijn
Bied een schuilplek voor hen die het nodig hebben
Geniet van het uitzicht


Ik voel ik voel wat jij niet voelt en het gevoel is… niet van mij?

Je wordt ’s ochtends wakker, rekt je een keer uit en je hebt zin in deze mooie nieuwe dag. Een dag die speciaal voor jou aangebroken is.
Lekker wat eten, gauw je kleding aan wat helemaal aansluit op jouw gevoel. Je en stapt vol enthousiasme en vol goede moed de deur uit. Al fluitend op de fiets (of minstens zingend in je hoofd:) ) ga je naar je werk. Niemand maakt je wat vandaag!
Je zit lekker hoog in je energie. Dan kom je aan op je werk en blijkt je collega helemaal niet zo lekker in haar vel te zitten vandaag.
Je gaat in gesprek, ze knapt duidelijk op en je geeft haar een dikke knuf. Je merkt dat je eigen gevoel ineens toch wat begint te dimmen.
`Geen probleem, mag de pret niet drukken ik heb nog genoeg. En door!`
Je komt in vervolgens in een ruimte waarin de sfeer verre van fijn is. Je blijft er een poosje, want je bent daar nou eenmaal aan het werk.

Lunchtijd! `Pffff fijn dat ik even weg kan, ik trok het haast niet meer.` Je vat energie is aanzienlijk leger. Tijdens deze lunch kom je aan de klets met je collega waar je het zo goed mee kan vinden. Het is een leuk gesprek, maar er vallen je een aantal dingen op aan de persoon. Je doet er verder niks mee en staat er niet langer bij stil. Gek genoeg knap je van het eten wel iets op, maar je lichaam begint aan te geven dat je al werk voor een dag hebt verzet.
“Nog ff en dan kan ik naar huis, doorrrr!”
Je spreekt diverse mensen. Komt in verschillende omgevingen en hebt zoveel spullen door je handen laten gaan. 

Aan het eind van de dag kom je uitgeput, of nee leeggezogen thuis. Van je goede humeur is weinig terug te vinden. Je hebt het gevoel dat je energie voor 10 hebt gegeven.
Niet zo raar want dit is waarschijnlijk ook zo! Alleen zijn we er ons niet altijd bewust van.
Je aait en knuffelt je lieve kat, neemt eerst een douche en ploft op de bank met een hete kop thee. Je bent thuis, veilig. Je knapt weer op en je gemoed begint ook weer beter te worden.


WIJ ZIJN EEN SOORT VAN WANDELENDE FILTERS
We werken met onze zintuigen, deze geven ons informatie om te kunnen handelen en wandelen. Horen, zien, ruiken, proeven, fysiek voelen. Maar we vergeten vaak een zintuig: Energetisch voelen.
We hebben allemaal een prachtige aura, dit is een veld van energie om je heen die je gebruikt als bescherming, mede doorvoelen, vibratiewerk (om het zo maar even te noemen) en nog zoveel meer. Bij de één is het groter als bij de ander, dichter of opener. Dit ligt helemaal aan wat voor persoon het is en hoe die persoon ermee omgaat ennnnn wat die persoon hier te doen heeft.
Onze aura beschermt ons tegen heel veel energieën van buitenaf. Toch heeft alles waar je mee in aanraking komt een bepaalde energie bij zich wat in jouw aura veld kan blijven hangen als je ervoor openstaat. Meestal doorvoel je het razendsnel. Zo snel dat wanneer je je niet niet bewust van bent, je het helemaal niet merkt.
Wanneer je bewustzijn wel verhoogd is, is het goed mogelijk dat je zoveel meer informatie voelt dan een ander. Jij voelt de energie van een ander bewust door je heen gaan.
 Wanneer je dan met die collega praat die niet zo lekker in haar vel zit, pik jij dat gevoel feilloos op. Jouw systeem neemt het op omdat jij de keus krijgt er iets mee te doen. Misschien het ergens wilt oplossen voor de ander. Maar hier is punt, dit kan niet. Het is namelijk helemaal niet van jou en dus ook niet aan jou. Hoe graag we dit soms ook anders zouden willen zien.


MEER VOELEN DAN DE PERSOON ZELF VOELT
Soms lijkt iemand op en top, vrolijk en vol van blijdschap, toch voel jij dat de energie zwaar wordt. Dit kan verwarrend zijn, maar je gevoel zit goed, jouw filter is weer eens “spot on!”
Wat je voor je hebt is iemand met een “alles is super met mij” masker op. Geloof me in deze tijd lopen er zoveel mensen mee rond. Jij voelt wat die persoon diep van binnen voelt. Vaak iets wat diegene verstopt of allang heeft weggestopt, vergeten is als het ware. Maar jij voelt dat wel omdat jij er wel voor openstaat. Zo kan het zijn dat je intens verdrietig voelt, maar niet begrijpt waarom. Of zelfs dat je hoofdpijn of buikpijn krijgt terwijl je helemaal niet ziek bent. Dit komt en zakt ook zo weer ineens af, geen duidelijke oorzaak. Je hebt het opgepikt.
Je bent een wandelend filter en bent in staat te voelen wat andere mensen voelen. Of dit nou is door een persoonlijk contact, via een ding wat je vast pakt of een ruimte is waarin veel energie van dit alles blijft hangen. Het gaat allemaal door jouw filter heen.


HOGE EN LAGE ENERGIE
In het voorbeeldverhaal bovenaan leg ik vooral uit hoe het werkt met lagere energie, maar andersom werkt het natuurlijk ook he :).
Iemand die lekker in het leven staat en verantwoording voor z’n leven heeft genomen kun je ook voelen. Deze energie voelt fijn en niet zwaar. Dit zal je juist energie geven! Het kan voelen als een warm nest, of een gevoel van thuiskomen. Het voelt in iedergeval licht. Net als ruimtes en spullen waar een overload aan liefde in huist. Neem bijvoorbeeld de edelsteen rozenkwarts, hier zit een prachtige liefdes energie in. De steen voelt zacht en harmonieus aan.
Wanneer je dit (hoog en laag) in balans hebt, ben je prima in staat om het allemaal lekker te laten gebeuren. Maar als je dat niet hebt gaat het te veel aan je trekken.


KEN JEZELF
`Waarom kunnen we dat?` Het is bedoeld om je te helpen. Het leert je te herkennen wat van jezelf is en wat niet. Om vervolgens daar op de juiste manier in te handelen of juist niet.
Wanneer je hooggevoelig bent en dit bewustzijn nog niet ontvangen hebt kan dat best een hele uitdaging zijn. Gelukkig zijn er veel tools en praktische oefeningen waardoor je kan leren hier een weg in te vinden.
Wanneer begrepen, is het een hele grote mooie gave wat niet alleen een kado voor jou is, maar zeker ook voor je omgeving en daarmee zelfs de wereld!


Liefs,
Nova

Herken jij je in dit verhaal? Wil je graag je verhaal doen bij iemand die zonder oordeel ernaar luistert? Of zou jij een paar handvatten of tools willen krijgen hier meer balans in te brengen? Neem gerust contact op met mij of één van mijn lieve collega’s bij mediumsenparagnosten en wij helpen je graag verder.


Mijn gaves uitgelicht

Ik wil graag iets meer vertellen over mijzelf en hoe ik uiteindelijk tot de ontdekking kwam dat ik een lijntje met de spirituele wereld had. Het begon in 1996 toen ik al meerdere dromen kreeg die toch een betekenis leken te hebben. Ik heb toen een droomjournaal gekocht waarin ik al mijn dromen in kon opschrijven. Ik begon mijn dromen op te schrijven met de dag en datum erbij en begon er een bepaald patroon in te zien. Sommige dromen die ik had zijn ook uitgekomen en bleek dus dat er sprake was van helderziende dromen. Niet veel later ontdekte ik ook mijn gave voor magnetiseren. Mijn moeder was gevallen van de fiets en bleek een gekneusde enkel te hebben. Ze klaagde over dat haar voeten koud aanvoelde, waarop ik zei uit een automatische impuls, ik leg mijn handen wel op je voeten en niet veel later voelde ze dat haar voeten warm begonnen te worden en dat de doorbloeding beter werd. Dat voelde voor haar heel fijn aan. Sindsdien help ik ook mensen met diverse lichamelijke klachten zoals: nekpijn, rugpijn, hoofdpijn en doorbloedingsproblemen in handen en voeten. Ik ben blij dat ik met mijn gave(s) mensen kan helpen hiermee.

Energie

Iedereen is energie. Alles is energie. Je voelt het vaak in een kamer met meubelen, zelfs als je in het donker loopt, voel je vaak waar iets staat. Dit is ook met mensen. Ieder mens heeft zijn eigen energie. Sommigen voelen goed bij jou, anderen niet. Wat ik heb geleerd in de laatste jaren is dat wanneer iemand zijn energie niet goed voelt voor jou, dat dit ook vaak zo is. Dit betekent absoluut niet dat je te maken hebt met een slecht mens, welnee. Alleen jullie energiestromen zijn ongelijk, afwijkend of tegengesteld. Wat voor mij heel belangrijk is en wat ik graag met jullie wil delen, vraag je af in een contact: Zie je mij? Hoor je mij? En interesseer je je echt voor wat ik zeg. Iedereen heeft zijn eigen levenspad. Dit is niet persé spiritueel. Iedereen betekent iets in deze wereld. Of je er nu je doel van gemaakt hebt om moeder te zijn, te schilderen, te coachen, op een chatlijn te werken, dat maakt niet uit. Als het jouw doel is en het maakt jou gelukkig is het jouw energie die een ander zal voelen en verblijden.
Liefs Kes

Medium

#medium #paragnost #reikimaster #verleden #heden #toekomst #inzichten #relatieadvies #mediums #paragnosten #engelen #aartsengelen #reiki #zielenchat #kaartleggen #inzichtkaarten #engelenkaarten #orakelkaarten #sjamaan #sjamanisme #tarot #tarotkaarten #pendelen #werkadvies #liefdesvoorspellingen #jaarleggingen #mediumchat #ontwikkeling #spiritueel #paranormaal #spiritualiteit #paranormalekinderen #hetzesdezintuig #zesdezintuig #zonnevlecht #edelstenen #edelstenentherapie #voorspellingen #horoscoop #horoscopen #jaarhoroscoop #helderzienden #helderziend #heldervoelend #hsp #gidsen


Antwoorden en Inzichten

Vaak ben je opzoek naar antwoorden en inzichten als je niet meer goed weet welke kant je op moet. Je wilt antwoorden op de vragen waar niemand een antwoord op heeft, je wilt inzichten in bepaalde situaties waarin je niet goed weet wat je ermee moet. Antwoorden en inzichten heeft elk persoon nodig. Iedereen heeft in intuïtie, sommige luisteren hier vaker naar, anderen wat minder. Als je naar je eigen gevoel luistert, dan vind je vaak je antwoorden en inzichten in jezelf. Het is erg lastig om dit gevoel zuiver te kunnen waarnemen als het jezelf betreft.

Laat dit je niet onzeker maken, dit is heel normaal.
Deze negatieve gedachten, verdoezelen je onderbuik gevoel. Dit is precies de combinatie die het ons erg lastig maakt om naar onze eigen gevoel te luisteren.

Je kent het vast wel, die tegenstrijdigheid in jezelf. Je denkt het een maar voelt het ander. Dit zijn vaak de momenten dat je opzoek bent naar antwoorden en inzichten.
Deze momenten zijn niet raar, maar volledig normaal. Op dit soort momenten is het erg belangrijk dat je met beide benen op de grond blijft staan en terug te gaan naar je onderbuik gevoel. Het is de kunst om op dit soort lastige momenten te luisteren naar jezelf. Je voelt de antwoorden en inzichten vaak al in jezelf.

Liefs Deborah

Psychic Medium Geis chat consultancy voor klanten die Olandase spreken.

Hallo allemaal, ik ben Paranormaal - Medium en Cartomante, helderziende, intuïtieve Geis. Ik heb al vijfentwintig jaar ervaring in de wereld van tarotlezen en ik heb zeker de juiste ervaring om je elk probleem op te lossen. Naast een Intuïtieve Helderziende Helderziende Ziener ben ik al jarenlang mijn leidende geest die in mij leeft en naar zijn stem en zijn suggesties luistert, ik kan u helpen begrijpen hoe uw toekomst kan zijn in liefde, huwelijk, gezin, werk en geluk. Ik heb deze blog geschreven omdat ik Nederlandse klanten wil laten weten dat je via chat op de Mastermedium-site contact kunt opnemen voor je Nederlandstalige consulten en ik zal proberen je te helpen met het juiste advies met mijn bevoegdheden en mijn lezing van de Tarot. Dus wanneer je contact met me wilt opnemen via de chat, zal ik je antwoorden in je Nederlandse taal. Ik studeer Nederlands en het zal zeker enige tijd duren en daarom kan ik alleen telefonisch telefonisch spreken, maar ik kan je nog steeds helpen via de chat door je in het Nederlands te antwoorden.

Ik herinner me dat ik vijfentwintig jaar ervaring heb met tarotlezen, ik ben een gevoelig, medium, helderziende, ziener, intuïtief. Ik heb jarenlang het geluk gehad om de geest van leiding met mij te hebben en ik geloof dat ik de kracht en de ervaring heb om je te helpen! Neem nu contact met mij op via de chat en ik zal u in uw Nederlandse taal antwoorden, bedankt. Psychic Geis.

Psychic power and my spirit guide.

*English
I remember that in my past, when I was young, I thought I was fifteen years old to try different energies or presences in the house where I lived with my family. I heard voices coming from the empty house or when I was in different places when I was traveling around my country. Well, little by little I realized I had an extra-sensory capacity, I could dream and have premonitory dreams - I could look or touch a person and understand what could happen in his present or future. At first I was afraid of all this but then growing up and knowing many people in the paranormal world I knew I had a special gift and was not afraid of it. With my psychic power, I can help you understand how your future as a couple will go with your partner, your marriage, cohabitation, family, work. I am sure I have a psychic gift but I am also sure that I have a dirty guide with me and around me. Through his advice I can understand and advise you on how your life will go. My guiding spirit has been with me for a long time and we have grown together so his energy is also my strength to give you good advice. In my path as Psychic, furtune-teller, clairvoyant, intuitive and medium, I have made also a path of study about the tarot to learn as to read the tarot for a good divination. I have readed in my past time much tarot`s books and so I could learn and knowledge the tarot`s wolrd. I use during my devination twenty-two Arcana mjor but sometime I use twenty-six Italin minor card that in the past time a ols psychic woman teached to me as to read this tarot deck. Well, when you have need to know your future about your relationship or job and another issue of your life contact me via chat or telephone. I can help you to speack English language or in Italian lenguage but for who is Dutch citizen I can help you only for a consultation via chat in this time. I am stay to learn Dutch language.

I wish you have a nice day at all! Psychic.

*Italiano
Ricordo che nel mio passato, quando ero giovane, pensavo di avere quindici anni per provare diverse energie o presenze nella casa in cui vivevo con la mia famiglia. Ho sentito voci provenienti dalla casa vuota o quando ero in posti diversi mentre viaggiavo per il mio paese. Bene, a poco a poco ho capito di avere una capacità extra-sensoriale, di sognare e di avere sogni premonitori: potevo guardare o toccare una persona e capire cosa poteva accadere nel suo presente o nel suo futuro. All`inizio avevo paura di tutto questo ma poi, crescendo e conoscendo molte persone nel mondo paranormale, sapevo di avere un dono speciale e non ne avevo paura. Con il mio potere psichico, posso aiutarti a capire come il tuo futuro di coppia andrà con il tuo partner, il tuo matrimonio, la convivenza, la famiglia, il lavoro. Sono sicuro di avere un dono psichico, ma sono anche sicuro di avere una guida sporca con me e intorno a me. Attraverso il suo consiglio, posso capire e consigliarti su come andrà la tua vita. Il mio spirito guida è stato con me da molto tempo e siamo cresciuti insieme così la sua energia è anche la mia forza per darti un buon consiglio. Nel mio percorso di Psichico, furtune-teller, chiaroveggente, intuitivo e medio, ho anche fatto un percorso di studio sui tarocchi per imparare a leggere i tarocchi per una buona divinazione. Ho letto nel mio passato molti libri di tarocchi e così ho potuto imparare e conoscere il mondo dei tarocchi. Io uso durante la mia devozione ventidue Arcani più ma a volte uso ventisei carte minori di Italin che nel passato una donna psichica mi ha insegnato a leggere questo mazzo di tarocchi. Bene, quando hai bisogno di sapere il tuo futuro sulla tua relazione o lavoro e un altro problema della tua vita contattami via chat o telefono. Posso aiutarti a parlare in inglese o in italiano ma per chi è cittadino olandese posso aiutarti solo per una consulenza via chat in questo momento. Sto restando per imparare la lingua olandese.

Ti auguro una buona giornata a tutti! Sensitivo

*Dutch
Ik herinner me dat ik in mijn verleden, toen ik jong was, dacht dat ik vijftien jaar was om verschillende energieën of aanwezigheden uit te proberen in het huis waar ik met mijn gezin woonde. Ik hoorde stemmen uit het lege huis komen of wanneer ik op verschillende plaatsen naar mijn land reisde. Wel, beetje bij beetje begreep ik dat ik een buitenzintuiglijke vaardigheid had, om te dromen en voorgevoelige dromen te hebben: ik zou iemand kunnen zien of aanraken en begrijpen wat er in zijn heden of in zijn toekomst zou kunnen gebeuren. In het begin was ik bang voor dit alles, maar toen, toen ik veel mensen in de paranormale wereld groeide en kende, wist ik dat ik een speciaal geschenk had en ik was er niet bang voor. Met mijn paranormale kracht, kan ik je helpen begrijpen hoe je toekomst als koppel zal gaan met je partner, je huwelijk, samenwonen, familie, werk. Ik weet zeker dat ik een paranormaal begaafd geschenk heb, maar ik weet ook zeker dat ik een vuile gids bij me heb en om me heen. Door zijn advies kan ik u begrijpen en adviseren over hoe uw leven zal verlopen. Mijn leidende geest is al heel lang bij me en we zijn samen gegroeid, dus zijn energie is ook mijn kracht om je een goed advies te geven. In mijn reis als paranormaal beginner, helderziende, helderziende, intuïtieve en gemiddelde, deed ik ook een tarotstudie om te leren tarotkaarten te lezen voor een goede waarzeggerij. Ik heb in mijn verleden veel tarotboeken gelezen en daardoor kon ik leren en leren over de tarotwereld. Tijdens mijn toewijding gebruik ik nog tweeëntwintig Arcana`s maar soms gebruik ik zesentwintig minor Italin-kaarten die ik in het verleden heb geleerd om dit tarotdek te lezen. Als je je toekomst over je relatie of baan en een ander probleem in je leven wilt weten, neem dan contact met mij op via chat of telefoon. Ik kan je helpen in het Engels of Italiaans te spreken, maar voor degenen die de Nederlandse nationaliteit hebben, kan ik je nu alleen helpen met een chathulpgesprek. Ik blijf de Nederlandse taal leren.

Ik wens jullie allemaal een goede dag! Psychic.

Loslaten

Wijze woorden van een groot man **Nelson Mandela**

Loslaten...

Loslaten betekent niet dat het me niet meer uitmaakt,
het betekent dat ik het niet meer voor iemand anders kan doen.
Loslaten betekent niet mijzelf afsluiten,
het is het besef dat ik een ander niet kan beheersen.
Loslaten betekent machteloosheid toegeven,
wat betekent dat ik het resultaat niet in handen heb.
Loslaten betekent niet in het middelpunt staan en alles beheersen,
maar andere toestaan hun eigen weg te gaan.
Loslaten betekent niet treiteren, schelden of ruzie maken,
maar zoeken naar eigen tekortkomingen en die verbeteren.
Loslaten betekent niet alles naar eigen had zetten,
maar elke dag nemen zoals hij komt.
Loslaten is niet spijt hebben van het verleden,
maar erdoor groeien en leven in het hier en nu.
Loslaten betekent niet oordelen,
maar de ander toestaan mens te zijn.
Loslaten betekent niet ontkennen,
maar accepteren.
Loslaten betekent niet zorgen voor,
maar geven om.
Loslaten betekent minder vrezen en meer beminnen.


**Nelson Mandela**
Wijsheden....

Dit zijn geen dingetjes van mijzelf, maar wel dingen waar ik zelf veel aan heb gehad en nog
steeds heel veel aan heb...…. en wil het dus ook met jullie delen:


Wijsheid:
`Jij weet wat heel goed, wat wel en niet goed voor jou is!
Maak de reis in jezelf en ontdek een ontluikende kracht!!`


`Kijk dat wat er is recht in de ogen,
verder hoef je niets te doen`


`Diep in jezelf zit een wijze vriend
die je het pad laat zien`


`Je kunt niet meer geven
dan de ander wil ontvangen`


`Als je niet bereid bent een berg te beklimmen
zal je nooit van het uitzicht geniete


`Ik wilde een muur om me heen bouwen,
om het verdriet tegen te houden,
maar ik weet dat ik dan ook
de vreugde buitensluit,
dus heb ik een besluit genomen:
Ik ga die muur maar niet bouwen`


`Vaak ben je je eigen grootste vijand
Omdat je je vaker laat leiden door je angst,
dan door liefde.
Omdat je je zwakheden ziet, maar niet je kracht.
Omdat je regelmatig je eigen grenzen
niet respecteerd.
Omdat je jezelf niet de liefde geeft,
die je van een ander verwacht.
Omdat je vergeet dat je helemaal goed bent,
zoals je bent!!!!`

LOVE TO YOU ALL
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten