HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Mieke

Hoogsensitief heldervoelend Transformatiecoach, Engelenmedium, ongeveer 35 jaar actief ten dienste van mensen, kinderen, dieren.
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Mieke

Hoogsensitief, heldervoelend spiritueel Nieuwe Tijdsadviseur, ongeveer 35 jaar actief ten dienste van mensen, kinderen, dieren. Dat ik een Nieuwetijdsvolwassene ben, en met mij velen, zorgt ervoor dat ik me gemakkelijk kan inleven in mens ( kind) en dier.

Mijn grote liefde voor Engelen - en waarom ik met Engelen samenwerk- heb ik meegekregen via mijn grootmoeder zaliger, en ik heb dit mijn hele leven als heel normaal gevonden.

De ethiek in mijn werk is heel belangrijk, dus inkijken op anderen, medische diagnoses stellen, toekomstvoorspellingen geven volgens oude zienswijzen, doe ik niet.

Respect voor Spirit is van het allergrootste belang in mijn werk.

Mijn doel is jou die inzichten en handvatten aan te reiken die jou echt verder helpen in jouw leven, afgestemd op jouw zielsdoel. Ik kan jou een zicht geven op komende tendenzen, afgestemd op hetgeen ik mag zien voor jou allerhoogste welzijn en dat kan ook anders zijn naar hetgeen jij verwacht of hoopt te vernemen. Vertrouwen in Spirit en de leiding die ik hierbij vanuit mijn helderweten en - voelen mag geven is mijn sterkste gave. Het leven in de Nieuwe Tijd vraagt groeien in bewustZijn en oude paradigma`s te ontgroeien, en in partnerschap te streven naar gelijkwaardigheid en vertrouwen op een diep niveau. 
Heb je ook gewoon behoefte om je hart te luchten, dan kan dit uiteraard ook, in het volste vertrouwen. Ik ben graag jouw sparringspartner.
Het werken en lesgeven met/ aan jongeren, kinderen, volwassenen en de laatste jaren met dieren is mijn rode draad, mijn zielsmissie, We maken een prachtige overgang van het Vissentijdperk naar Aquarius ( 2000-4000) en dat die overgang enerzijds bijzonder boeiend is en tegelijk heel intens voor ons allen, is voor ons als aards spirituele mensen niet te ontkennen. Het karma mogen we nu afwerken zodat we het leven kunnen leiden ( niet langer het lijden in stand houden) dat afgestemd is op onze blauwdruk.
Zoveel jaren geleden ben ik ook ergens begonnen, na mijn klassieke opleidingen die me wel een stevige basis hebben gegeven, om vanuit die basis mijn spiritualiteit in verbinding met mijn aardse leven kon verbinden.
Dit is ook wat ik iedereen van harte gun, zodat spiritualiteit geen leeg begrip blijft, geen roze wolk als vlucht van het leven wordt, doch werkelijk geïntegreerd mag worden in jouw leven.

Wil je een eerlijke reading en ben ook jij bereid om eerlijk en oprecht te zijn in een consult, dan ben jij van harte welkom. Een consult is gebaseerd op vertrouwen en transparantie en niet op ` testen `

Ik neem ook mijn verantwoordelijkheid vanuit zelfrespect om een consult te beëindigen als dit niet het geval is.


Soms krijgen klanten niet het antwoord dat ze wensen te lezen, maar dit is niet de bedoeling van een reading.


Wil je meer informatie omtrent mijn aanbod
www.miekecoigne.com


Gaves: Allround, Coaching, Dieren fluisteraar, Foto lezen, Medium, Pendel, Reiki, Relatie coach, Tarot kaarten
Talen: Nederlands, English

Recensies van klanten (19)

Mieke, Ze was duidelijk naar mijn toe
★★★★★ Anonieme gebruiker 07-01-2019
Mieke, Ze voelt je meteen aan. Is Super!
★★★★★ Anonieme gebruiker 05-01-2019
Mieke bedankt voor je eerlijke antwoorden. Hier kan ik iets mee x
★★★★★ Anonieme gebruiker 27-12-2018
Mieke, Super !!!
★★★★★ Anonieme gebruiker 04-10-2018
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Mieke om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten