HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Mira

Helderwetend spiritueel coach met kennis van psychologie. Indien u problemen heeft kan ik u handvatten geven zodat u uzelf snel weer sterker voelt.
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Mira

Fijn dat u even op mijn profiel kijkt! Mijn naam is Mira. Mijn grote passie is mensen te helpen en te begeleiden op hun levenspad, handvatten te geven om juiste keuzes te maken. Ik ben hier voor u, denk met u mee en heb tijd en aandacht voor uw verhaal. Door middel van woorden en/of beelden welke ik aangereikt krijg, kan ik u hulp bieden.
Als u zelf inzicht zou kunnen krijgen waarom het leven u bepaalde lessen geeft, kunt u meer en voller van het leven genieten. Met al ruim 30 jaar ervaring wil ik u graag helpen dit inzicht te geven. Omdat ik goed op afstand kan invoelen, kunnen we samen snel tot de kern van uw probleem komen. Ik wil u in korte tijd beter laten voelen dus zal ik u tips en trucs aanreiken waarmee u ook zelf aan de slag kunt gaan. Vaak krijg ik ook hulp aangeboden van gene zijde, of helpen mijn gidsen mij om u inzicht te laten krijgen in uw eigen situatie. Als u wilt kan ik u een healing op afstand geven. Door middel van fotoreading kan ik u informatie geven over uzelf, uw geliefde of een andere bekende van u. Ik hoop dat u uzelf de kans wilt geven om deze dingen zelf te ervaren.

Gaves: Afstandshealing, Allround, Coaching, Contact met gene zijde, Foto lezen, Koffiedik kijken, Magnetiseren, Medium, Paragnost, Pendel, Reiki, Relatie coach
Talen: Nederlands, English, Türkiye

Recensies van klanten (0)

Helaas geen recensies gevonden! Wellicht is deze consulent recent toegevoegd aan de website.

Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Mira om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten