HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacaturesWord affiliate en verdien geld!
...

Nancy

Ik wil je helpen om nieuwe inzichten te verwerven zodat jij weer ten volle kan stralen en je eigen unieke zelf kan zijn. Specialisatie : zielsliefde. Ik kan je ook helpen helen of een afstemming op je zielsverwant maken.
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Nancy

Paragnoste, heldervoelend, helderziend, hoogsensitief, intuitief en eerlijk. Ik werk met de engelen, tarotkaarten, orakelkaarten en pendel. Ervaringsdeskundige zielsrelaties/tweelingzielen. Ik kan U ook helpen helen op energetisch niveau.
Reiki, emotioncode.

Ik kan ook een uitgebreide afstemming maken op je zielsverwant of tweelingziel via channeling. Dan krijg je een boodschap vanuit het hart van je geliefde. Dit doe ik via emailconsult. Graag kreeg ik daarvoor namen en geboortedata en eventueel foto.

Gaves: Allround, Coaching, Kaartleggen, Lenormand kaarten, Medium, Paragnost, Pendel, Reiki, Relatie coach, Tarot kaarten
Talen: Nederlands, English

Recensies van klanten (8)

Voelt dingen goed aan,, Ze verdiend meer dan 5 sterren Dankjewel xxx
★★★★★ Anonieme gebruiker 21-10-2019
Lieve vrouw. Chat op een manier dat je rust geeft en geeft meer inzicht in de situatie. Ik raad gevoelige mensen zeker aan contact met haar op te nemen. Zij brengt informatie op een manier dat je ermee kunt omgaan. Typt snel.
★★★★★ Anonieme gebruiker 09-09-2019
my god kippenvel van deze vrouw echt geweldig!!!!aanwinst voor hier...ben nog onderste boven van dank je!!!
★★★★★ Anonieme gebruiker 31-08-2019
Ze wist precies wat ik zocht en waar ik me bevind en zei me goed te doen wat nodig was wat fijn dat ik dit mocht ervaren
★★★★★ Anonieme gebruiker 06-08-2019
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Nancy om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten