HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacaturesWord affiliate en verdien geld!
...

Nova

Engelenmedium, helder-ziend, -voelend en -wetend paragnost, hsp, soulreader. Bewustwording en boodschappen vanuit de bron die nu voor u van belang zijn, geef ik liefdevol aan u door.
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Nova

Hallo ik ben Nova, leuk dat je een kijkje in mijn profiel neemt. 


Ik help u graag wanneer u vastzit, ergens tegenaan loopt, er niet zelf uit komt, of gewoon even uw verhaal wilt doen zonder oordeel.
Liefdevol, maar eerlijk en oprecht geef ik aan u door wat u nu nodig hebt om te horen. Zodat u weer verder het pad van uw ziel kan bewandelen.

U bent van harte welkom met bijvoorbeeld onderwerpen zoals:

Zelfrealisatie
Hoogsensetiviteit en Ascentie
Persoonlijke groei, spirituele groei, Bewustzijnsgroei
Werk en/of ondernemen
Gezin en familie
Creativiteit
Relaties, liefde, familie, vriendschappen, Zielsconnecties
Synchroniteit, engelengetallen, engelenwerk
Dromen en symboliek

Mede door mijn vele levenservaring ben ik op meerdere vlakken deskundig. U bent ook van harte welkom als het om minder leuke onderwerpen gaat, zoals bijvoorbeeld: Verslaving, misbruik, narcisme en verlies. Ik bied u graag een oprecht luisterend oor.

Ik werk samen met o.a. engelen, aartsengelen, gidsen en werk middels:

-Mediamieke technieken
-Bewustwording
-Praktische oplossingen
-Energetische afstemming
-Orakelkaarten

Met een liefdevolle warme groet,

♥ Nova ♥


Gaves: Allround, Coaching, Dieren fluisteraar, Foto lezen, Kaartleggen, Paragnost, Pendel, Relatie coach
Talen: Nederlands, English

Recensies van klanten (3)

Heel goed
★★★★★ Anonieme gebruiker 27-11-2019
Fijn gesprek
★★★★★ Anonieme gebruiker 12-09-2019
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Nova om een recensie te kunnen schrijven!Blog van Nova

`I want the fairytale!`

We kennen bijna allemaal deze uitspraak uit de film Pretty Woman. Een film waarin een jonge vrouw die in een uitzichtloze situatie op de bodem van haar leven zit, de liefde van haar leven ontmoet. De man ontmoet niet alleen de liefde van zijn leven maar ook de kans om zijn leven weer te gaan leiden in plaats van lijden door steeds maar succesvol te moeten zijn.

Wat we willen is niet altijd wat we nodig hebben
In de praktijk spreek ik veel mensen die opzoek zijn naar hun eigen `en ze leefden nog lang en gelukkig!` Dat is ook helemaal terecht, want iedereen, echt iedereen verdient het om gelukkig te zijn. Maar wat wij soms willen is niet altijd wat we op dat moment nodig zijn, hoe graag ook en hoe logisch dit ook lijkt.
Om een bepaalde versie (die vaak heel anders is dan gedacht) van een sprookje te kunnen creëren, moet het een en ander doorgewerkt, geleerd worden. Anders is er geen ruimte voor dat stukje om bij jou te komen.
Dit houd in dat het niet altijd even leuk of makkelijk is, maar het is wel heel belangrijk.

Het universum kent geen tijd
Ook het concept tijd vinden we lastig, het goddelijke houd zich niet vast aan tijd. `ik ben er helemaal klaar voor, laat maar komen!` en dan willen we het liefst dat het morgen al zover is, of nee vandaag maar! Nog beter! ;). Vervolgens wat velen van ons doen is wachten en verwachten, want we zijn er immers aan toe denken we. En dan gebeurt er.............. H E L E M A A L niets. Of sterker nog, de situatie lijkt zich te herhalen. Misschien in een andere setting, met een ander persoon, maar de film komt bekend voor.
Dit is eigenlijk allemaal een aanwijzing. Een aanwijzing dat we er nog niet helemaal klaar voor zijn om de wens te ontvangen, dat er iets is wat we nog niet ziet of kunnen zien om wel daarheen te schuiven.
Het goddelijke neemt altijd zijn tijd, totdat de tijd en haar ingrediënten helemaal juist zijn om de wens te kunnen en mogen manifesteren. Je hebt er vast wel eens wat over gelezen, dit heet goddelijke timing.

Een zuiver medium leest niet zomaar een verhaaltje voor
Sommige mensen willen alleen maar de sprookjes versie horen en reageren dan negatief wanneer er in een consult naar voren komt dat er eerst werk aan de winkel is voordat ze hun prins of prinses op het witte paard zullen ontmoeten. Dat is best jammer, want het feit dat iemand met een medium hierover spreekt is juist een kans om daadwerkelijk stappen te kunnen zetten om juist dat pad op te wandelen. Maar eerlijk is eerlijk, niet iedereen is daar altijd al aan toe om te horen.
Een zuiver medium zal altijd eerlijk vertellen wat hij of zij voelt, ervaart en doorkrijgt en gaat geen sprookjes voorlezen, tenzij die energie van het sprookje om iemand heen hangt, dan natuurlijk wel :).
Het is prachtig wanneer de energie zodanig is dat deze aansluit bij de wensen die nu mogen manifesteren, Maar wanneer niet, is het minstens zo waardevol en leerzaam. We zijn hier tenslotte om te leren en ervaren.

Ik wens, ik wens...
Het is goed om de wens uit te zetten, heel helder en duidelijk. Wat voor gevoel geeft het? Of diegene? En dat mag het universum in. Vervolgens is het goed geen verwachtingen en uitkomsten te creëren. Er over dromen is wel altijd een goeie! Zo kan het universum ermee aan de gang. En stukje bij beetje komen er kleine veranderingen, aanpassingen, inzichten en kantelpunten wat voor grote veranderingen gaat zorgen. Enige voorwaarde: ervoor open staan, bewust of onbewust.
Een medium kan je hier ook goed bij helpen, bijvoorbeeld een mooie vraag om te stellen is: `wat is nu voor mij de beste stap om naar (mijn hartenwens) te gaan?` Dit is maar één voorbeeld, maar het meest waardevolle in mijn visie is altijd om de vraag in de `wat kan ik doen en of wat kan ik beter laten` te zetten.

Films zijn mooie metaforen
De film pretty woman is zo`n mooi voorbeeld omdat er het een en ander tussen de lijnen door te lezen is.
de vrouw lijd een pittig leven leven maar heeft 1 grote wens en dat is studeren. Die wens komt vanuit haar hart en ziel en wordt gehoord. Vervolgens komt ze in de auto bij een man terecht, waar ze helemaal geen verwachtingen heeft. Er al helemaal niet bij stil staat dat dit anders gaat uitpakken dan anders. Het verhaal krijgt een andere wending en ze kiest ervoor om er in mee te gaan. Ze had ook niet bij die man in de auto kunnen stappen.
langzamerhand begint ze haar eigen-waarde terug te vinden, hij maakt dat weer wakker in haar. Zij omarmt dat hele proces en gaat er in mee. Op het moment dat ze voor de keus komt te staan tussen haar waarde(n) en de wens om van buitenaf geliefd te zijn kiest ze (hoe moeilijk ze het ook vindt) voor haarzelf en haar waarde. Het is een harde keus en pijnlijk maar ze staat mede daardoor helemaal in haar kracht, ze kiest voor liefde! De liefde voor zichzelf. Ze accepteert de situatie en besluit om ZELF wat van het leven te maken. Juist op dat moment, daar precies heeft ze haar les geleerd en is er ruimte voor haar wens. Het universum reageert direct op de ruimte en liefde die ze zelf heeft gecreëerd en al gauw komt de aanvulling voor die ruimte.... De man van haar leven kan plaatsnemen naast haar op de troon, ze krijgt haar sprookje!

Misschien denk je wel: `tja maar das een film, een sprookje.` En ja dat klopt helemaal. Maar net zo wonderlijk als jouw bestaan is, zo wonderlijk zijn de wegen van het universum ook. Als je echt iets wil, vanuit heel je hart en ziel, dan ben jij in staat om jouw eigen sprookje in real time te creëren. Al zul je gaan zien dat jouw `en ze leefde nog lang en gelukkig` waarschijnlijk heel anders uitpakt dan je zelf ooit had kunnen verwachten.

Mijn wens nu voor jou is in ieder geval dat je hier wat voor jezelf uit hebt kunnen halen en dat je alles mag ontvangen wat je ziel nodig heeft in dit leven.

liefs Nova

VERGEVEN DOE JE VOORAL VOOR JEZELF

Je kent vast wel de uitspraak:`vergeving is het begin van heling.` Niets is minder waar.
Ik hoor je al denken:`Ja, lekker makkelijk praten maar heb je enig idee wat diegene me heeft geflikt! Vergeving, dat gaat echt niet.`
Toch is deze gedachte echt super jammer, niet alleen voor de ander maar vooral ook voor jezelf.

VERGEVEN VS. VERGETEN TWEE TOTAAL VERSCHILLENDE DINGEN
Wat veel mensen in verwarring brengen zijn de woorden vergeven en vergeten. We denken vaak dat als we ervoor kiezen om iemand vergeving te schenken. Dit automatisch betekend dat we maar moeten vergeten wat er gebeurt is en/of wat diegene ons heeft aangedaan. Maar dat staat los van vergeving en dat is ook niet de bedoeling van het vergeven.

LEREN
we zijn hier allemaal om te leren en we leren vaak (hoe vervelend dit ook is) door pijn. Wanneer je in een haast onvergefelijke situatie bent geweest, is het dan ook de bedoeling dat je hierin de les ziet.
Als je zou vergeten wat er gebeurd is, dan is de hele situatie voor niets geweest en zal het zich waarschijnlijk herhalen. Het is dan ook ok om te zeggen `tot hier en niet verder alstublieft, dank u wel!` Je mag zelf kiezen of deze persoon nog een rol in je leven krijgt of niet meer, of welke rol. Wat heb je geleerd over/door deze persoon of situatie? Wat er ook voor jou uitkomt, het is ok om daar achter te staan.

VERGEVEN EN VERGETEN
Wat je eigenlijk doet met vergeven is dat je de persoon en/of de situatie los koppelt van jou. Dit heeft altijd wat tijd nodig en soms heeeeeeel veeeeeeel tijd!
Als je er aan toe bent om deze stap te zetten, ben je zover dat je accepteert wat is. Je weet
`het is zoals het is en dat is goed, het is geweest`.
Als het ware haal je de diepgewortelde pijn die als een soort onkruid zich in je hart heeft vast genesteld met wortel en al eruit. Je zegt daarmee: `ik wil deze pijn niet langer meer bij me dragen en bevrijd mezelf hiervan.` Want of je het nu wil of niet, ook met negatieve gevoelens ben je in principe constant met de ander en/of die situatie bezig en dat is nou juist niet wat je wil.
Door iemand te vergeven maak je jezelf los van de persoon, je schenkt die persoon zijn eigen vrijheid en jij de jouwe.

WAAROM VERGEVEN
Je geeft niet langer meer jouw kracht weg en kunt weer je kracht richten op jouw leven, wat jouw dierbaar is. Besef dat iedereen doet zoals die doet omdat hij of zij op dat moment denkt dat dat de juiste keuze is. We zijn allemaal gevormd en we zijn allemaal anders. Soms lopen we een poosje met elkaar en soms is het ineens klaar en gaan we een ander pad op. We kunnen niet voor de ander invullen wat diegene moet doen, dat kan alleen maar voor onszelf. Je kunt alleen maar verantwoording nemen voor je eigen leven.
Dus als je meer vrede en innerlijke rust om een situatie of bij een bepaald persoon wil ervaren, begin dan bij vergeving. En weet je niet hoe? Geef alleen maar aan dat je bereid bent om te vergeven en zet de hulpvraag uit naar het universum.

Lieve groet,
Nova

Ik voel ik voel wat jij niet voelt en het gevoel is… niet van mij?

Je wordt ’s ochtends wakker, rekt je een keer uit en je hebt zin in deze mooie nieuwe dag. Een dag die speciaal voor jou aangebroken is.
Lekker wat eten, gauw je kleding aan wat helemaal aansluit op jouw gevoel. Je en stapt vol enthousiasme en vol goede moed de deur uit. Al fluitend op de fiets (of minstens zingend in je hoofd:) ) ga je naar je werk. Niemand maakt je wat vandaag!
Je zit lekker hoog in je energie. Dan kom je aan op je werk en blijkt je collega helemaal niet zo lekker in haar vel te zitten vandaag.
Je gaat in gesprek, ze knapt duidelijk op en je geeft haar een dikke knuf. Je merkt dat je eigen gevoel ineens toch wat begint te dimmen.
`Geen probleem, mag de pret niet drukken ik heb nog genoeg. En door!`
Je komt in vervolgens in een ruimte waarin de sfeer verre van fijn is. Je blijft er een poosje, want je bent daar nou eenmaal aan het werk.

Lunchtijd! `Pffff fijn dat ik even weg kan, ik trok het haast niet meer.` Je vat energie is aanzienlijk leger. Tijdens deze lunch kom je aan de klets met je collega waar je het zo goed mee kan vinden. Het is een leuk gesprek, maar er vallen je een aantal dingen op aan de persoon. Je doet er verder niks mee en staat er niet langer bij stil. Gek genoeg knap je van het eten wel iets op, maar je lichaam begint aan te geven dat je al werk voor een dag hebt verzet.
“Nog ff en dan kan ik naar huis, doorrrr!”
Je spreekt diverse mensen. Komt in verschillende omgevingen en hebt zoveel spullen door je handen laten gaan. 

Aan het eind van de dag kom je uitgeput, of nee leeggezogen thuis. Van je goede humeur is weinig terug te vinden. Je hebt het gevoel dat je energie voor 10 hebt gegeven.
Niet zo raar want dit is waarschijnlijk ook zo! Alleen zijn we er ons niet altijd bewust van.
Je aait en knuffelt je lieve kat, neemt eerst een douche en ploft op de bank met een hete kop thee. Je bent thuis, veilig. Je knapt weer op en je gemoed begint ook weer beter te worden.


WIJ ZIJN EEN SOORT VAN WANDELENDE FILTERS
We werken met onze zintuigen, deze geven ons informatie om te kunnen handelen en wandelen. Horen, zien, ruiken, proeven, fysiek voelen. Maar we vergeten vaak een zintuig: Energetisch voelen.
We hebben allemaal een prachtige aura, dit is een veld van energie om je heen die je gebruikt als bescherming, mede doorvoelen, vibratiewerk (om het zo maar even te noemen) en nog zoveel meer. Bij de één is het groter als bij de ander, dichter of opener. Dit ligt helemaal aan wat voor persoon het is en hoe die persoon ermee omgaat ennnnn wat die persoon hier te doen heeft.
Onze aura beschermt ons tegen heel veel energieën van buitenaf. Toch heeft alles waar je mee in aanraking komt een bepaalde energie bij zich wat in jouw aura veld kan blijven hangen als je ervoor openstaat. Meestal doorvoel je het razendsnel. Zo snel dat wanneer je je niet niet bewust van bent, je het helemaal niet merkt.
Wanneer je bewustzijn wel verhoogd is, is het goed mogelijk dat je zoveel meer informatie voelt dan een ander. Jij voelt de energie van een ander bewust door je heen gaan.
 Wanneer je dan met die collega praat die niet zo lekker in haar vel zit, pik jij dat gevoel feilloos op. Jouw systeem neemt het op omdat jij de keus krijgt er iets mee te doen. Misschien het ergens wilt oplossen voor de ander. Maar hier is punt, dit kan niet. Het is namelijk helemaal niet van jou en dus ook niet aan jou. Hoe graag we dit soms ook anders zouden willen zien.


MEER VOELEN DAN DE PERSOON ZELF VOELT
Soms lijkt iemand op en top, vrolijk en vol van blijdschap, toch voel jij dat de energie zwaar wordt. Dit kan verwarrend zijn, maar je gevoel zit goed, jouw filter is weer eens “spot on!”
Wat je voor je hebt is iemand met een “alles is super met mij” masker op. Geloof me in deze tijd lopen er zoveel mensen mee rond. Jij voelt wat die persoon diep van binnen voelt. Vaak iets wat diegene verstopt of allang heeft weggestopt, vergeten is als het ware. Maar jij voelt dat wel omdat jij er wel voor openstaat. Zo kan het zijn dat je intens verdrietig voelt, maar niet begrijpt waarom. Of zelfs dat je hoofdpijn of buikpijn krijgt terwijl je helemaal niet ziek bent. Dit komt en zakt ook zo weer ineens af, geen duidelijke oorzaak. Je hebt het opgepikt.
Je bent een wandelend filter en bent in staat te voelen wat andere mensen voelen. Of dit nou is door een persoonlijk contact, via een ding wat je vast pakt of een ruimte is waarin veel energie van dit alles blijft hangen. Het gaat allemaal door jouw filter heen.


HOGE EN LAGE ENERGIE
In het voorbeeldverhaal bovenaan leg ik vooral uit hoe het werkt met lagere energie, maar andersom werkt het natuurlijk ook he :).
Iemand die lekker in het leven staat en verantwoording voor z’n leven heeft genomen kun je ook voelen. Deze energie voelt fijn en niet zwaar. Dit zal je juist energie geven! Het kan voelen als een warm nest, of een gevoel van thuiskomen. Het voelt in iedergeval licht. Net als ruimtes en spullen waar een overload aan liefde in huist. Neem bijvoorbeeld de edelsteen rozenkwarts, hier zit een prachtige liefdes energie in. De steen voelt zacht en harmonieus aan.
Wanneer je dit (hoog en laag) in balans hebt, ben je prima in staat om het allemaal lekker te laten gebeuren. Maar als je dat niet hebt gaat het te veel aan je trekken.


KEN JEZELF
`Waarom kunnen we dat?` Het is bedoeld om je te helpen. Het leert je te herkennen wat van jezelf is en wat niet. Om vervolgens daar op de juiste manier in te handelen of juist niet.
Wanneer je hooggevoelig bent en dit bewustzijn nog niet ontvangen hebt kan dat best een hele uitdaging zijn. Gelukkig zijn er veel tools en praktische oefeningen waardoor je kan leren hier een weg in te vinden.
Wanneer begrepen, is het een hele grote mooie gave wat niet alleen een kado voor jou is, maar zeker ook voor je omgeving en daarmee zelfs de wereld!


Liefs,
Nova

Herken jij je in dit verhaal? Wil je graag je verhaal doen bij iemand die zonder oordeel ernaar luistert? Of zou jij een paar handvatten of tools willen krijgen hier meer balans in te brengen? Neem gerust contact op met mij of één van mijn lieve collega’s bij mediumsenparagnosten en wij helpen je graag verder.

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten