HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Over ons

Onze Mediums en Paragnosten!

 
Je zoekt betrouwbare, discrete én vakkundige meertalige mediums, paragnosten, spiritueel coaches, healers, therapeuten die er elke dag voor je zijn?

Dan ben je van harte welkom met al je vragen die op een verantwoorde ethische wijze beantwoord worden. Dit gebeurt via de helderziende, helderhorende, helderwetende en heldervoelende manier. Concreet betekent het dat op verschillende manieren helderheid wordt gegeven aan jouw vragen via een grote diversiteit aan kaartleggingen (onder meer Engelenkaarten, Tarot, Keltische kaartlegging, Sjamanen en dierenreadingen , Stenenlezingen, Lenormandkaarten enz…) channeling, automatisch schrift, numerologie, astrologie… vragen over jezelf, je relatie(s), werk, financiën, gezondheidsadviezen (geen medische diagnose), Nieuwe Tijdskinderen, hooggevoeligheid en hoogsensitiveit, ascentieverschijnselen, spirituele transformatie en groei en nog zoveel meer.
 
Je kiest bewust voor een spirituele advieslijn omdat je het prettig vindt via dit kanaal je vragen te stellen, je verhaal te brengen, je behoefte hebt aan een luisterend oor, op iemand beroep wil doen die zonder oordeel een heldere, duidelijke kijk heeft op een situatie zodat je zelf een keuze kan maken. Je kan desgewenst een healing op afstand ontvangen ( ook voor kinderen en huisdieren), je kan via het medium een boodschap ontvangen van een overleden dierbare (indien dit in het moment van de vraag mogelijk is), je kan ook terecht voor vragen rond je spirituele groei en nog zoveel meer. Lees rustig het profiel van een consulent voor je aan de chat begint, zodat je geen tijd en credits hoeft te verliezen aan vragen als: ‘ Ben je een medium, wat doe je, wat kan je, enz…’ 

Mediums en Paragnosten staan garant voor een hoge ethiek en concreet betekent dit dat consulenten geen medische diagnose stellen noch uitspraken doen op medisch vlak, geen overlijdens voorspellen, geen rituelen uitvoeren om mensen nader tot elkaar te brengen of uit elkaar te drijven...
 
Je hoeft niet verder te zoeken…want Mediums en Paragnosten dankt het toenemende succes aan de inzet van een gans team, elk met eigen gaven, kwaliteiten, vakkundigheid en professionele achtergrond. Alle medewerkers worden volgens de vermelde kwaliteiten gescreend voor zowel de chatlijn, zodat cliënten vooraf kunnen zoeken naar de consulent(en) die hen naar beste vermogen verder kan ( kunnen) helpen. Je kan bij Mediums en Paragnosten kiezen voor een e-consult of  chatten, door middel van credits die je eerst moet kopen.
 
Mediums en Paragnosten houdt de tarieven voor zowel de chatlijn democratisch en betaalbaar, bovendien bepaal je zelf wanneer je het gesprek beëindigt. Als je kiest voor de chatlijn kan je eveneens het gesprek uitprinten en rustig nalezen. Mediums en Paragnosten is helemaal afgestemd op de mogelijkheden, wensen, verwachtingen van onze cliënten én hierin is deze spirituele lijn uniek, geloofwaardig, betrouwbaar en functioneert ze op hoogstaand niveau.

Medium zijn betekent dat je meerdere gaven hebt waardoor je in staat bent om in de ongeziene geestelijke paranormale wereld te kunnen kijken. Waarneming te doen en dit om te zetten in een boodschap voor de fysieke materiele wereld waarin wij leven. Wat maakt een medium goed of slecht? Waarschijnlijk de maat waarmee een medium door anderen gemeten worden. Een manier van schouwen en vertalen wordt gedaan aan de hand van je vraag en je behoefte, maar de ongeziene wereld past de boodschap af op het medium zijn individuele groei en voortgang. Dit betekent dat een boodschap altijd op een manier gebracht wordt dat je er mee verder kunt. Op een positieve en opbouwende manier. Niet op een kritische oordelende wijze. Dit is de maat waarmee je dient te meten, is het gesprek sterkend, opbouwend, groei ik hier van of raak ik erdoor geblokkeerd.

Paragnosten zijn in staat om een boodschap liefdevol te geven en op een wijze die begrijpelijk is voor je. Paragnosten zullen nooit iets anders vertellen dan de waarheid zoals deze waargenomen en doorgegeven wordt. Paragnosten functioneren als een doorgeefluik, hetgeen betekent dat de informatie zoals gegeven nu een keer niet altijd leuk is om te horen. Maar wel de zuivere waarheid, de waarheid zoals hij is. Zoals hij voor jou bestemd is. En zoals jij deze dient te ontvangen. Toch kan het een moeilijke of een minder fijne boodschap zijn. Bijvoorbeeld, de persoon die je zo lief hebt dien je los te laten. Dat kan hard zijn. Toch kan de paragnost je niet voor de gek houden met een zoethouder. Dat zou gemeen zijn en in tegenstrijd met de wetten zoals gegeven door de kosmos. Paragnosten houden zich aan de wetten van de kosmos en weten dat hetgeen zij oogsten ook gezaaid zal worden. Zij hebben vaak ook meerdere gaven en kunnen dan ook boodschappen die je eigenlijk niet wilde horen omzetten in een les waarmee je verder kunt.

Mediums zijn in staat om contact te leggen met overledenen. Mediums zijn wel paragnost maar een paragnost hoeft niet altijd ook een medium te zijn. Dat is goed om op je in te laten werken voor je belt. Wat is je vraag en met welk doel bel je? Wie past het beste bij die vraag? Heb je een paragnost of een medium nodig? Of wellicht beide. Dat kan natuurlijk zoals ik net uitgelegd heb ook.

In de paranormale, spirituele wereld is een veld van eenheid. Dit betekent dat iedereen met elkaar verbonden is. Groeit de een, dan heeft dit een positieve invloed op het gehele veld en groeien zij allemaal een beetje. Zo is het ook met onze paragnosten. Groeit u dan zijn zij blij en zullen ook zij een beetje meer licht ervaren. Daarom zijn zij erg blij met u belletjes wanneer u een vraag heeft die te maken heeft met het ongeziene spirituele, paranormale en staan zij de paragnosten en mediums zo heel graag voor u klaar. Alles uit liefde en met een respectvolle houding.

 
Mediums en Paragnosten, dé meest veelzijdige all-round spirituele toplijn voor de Nieuwe Tijd voor jou! 
Je bent van harte welkom!
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten