HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Ook voor zakelijke vragen staan mediums en paragnosten voor je klaar

De meeste vragen die aan mediums en paragnosten worden gesteld hebben te maken met de liefde. Maar weet je dat je ook heel goed terecht kunt op de spirituele hulplijn Mediums en Paragnosten met zakelijke vragen.

Vragen over je carrière, je huidige baan, de verandering die je zelf zou willen aanbrengen of het zoeken van een baan, daarbij kunnen mediums en paragnosten je heel goed helpen en inzichten voor meegeven.

Want ons zakelijk leven heeft ook een spiritueel pad. We rollen vaak ergens in en vinden het in een begin een uitdaging. Op een gegeven moment kan die uitdaging wegvallen en voer je je werk uit met twee vingers in je neus. Dat houd je een tijdje vol, maar diep van binnen knaagt er iets. Dat zegt, het is tijd voor verandering, ga je er voor. Maar dat kan eng zijn, want een verandering brengt ook een onzekerheid met zich mee en daar zullen we ons overheen moeten zetten.

Zo komt ook bij het zakelijk leven de spiritualiteit om de hoek kijken. Het kan ook zijn dat je je zorgen maakt of je contract wel wordt voorgezet, hoe fijn is het dan niet een medium of paragnost te raadplegen hoe of de toekomt voor jou er uit ziet. Maar ook hiervoor geldt, spiritualiteit. Want het feit dat jij er zo onzeker over bent, zegt iets over jou. Dat je nog onvoldoende in je kracht staat, dat je het leven nog niet compleet durft te omarmen en daarvoor wel een paar inzichten zou kunnen gebruiken.

Er zijn mensen die zoeken hulp en ondersteuning als ze met zichzelf op zakelijk vlak vastlopen. Ze zijn dan op een dood spoor met zichzelf gekomen. Vaak zijn ze dan nog wel aan het werk, maar dat biedt geen voldoening meer. Ze zoeken dan ook contact met spirituele hulpverleners om te vragen, wat kan ik het beste doen. Ik weet het zelf niet meer. Kun je mij aangeven welk pad er voor mij klaarligt.

Vaak zijn dit mensen van middelbare leeftijd die al zo'n 20 jaar hetzelfde werk doen en er nu achter komen dat ze iets anders willen, maar wat. Ze zijn spiritueel aan het groeien en daar hoort een andere uitdaging bij. Dat is een zoektocht naar zichzelf en niet eens zozeer naar het in eerste instantie vinden van ander werk.

Juist in een periode van een verandering met jezelf, is het veel verstandiger niet van baan te wisselen, maar eerst goed bij jezelf gaan voelen wat jou voldoening geeft, waar je blij van wordt, waar je echte passie ligt.

Vaak komen we daar achter als we al jaren hetzelfde werk hebben gedaan en hadden we dromen en willen we die gaan waarmaken. Maar we weten nog niet goed hoe. Er zijn dan ook vaak beperkende overtuigingen die ons tegenhouden, zoals, dat gaat mij nu niet meer lukken. Daar heb ik de middelen niet voor. Ik weet niet hoe ik het aan moet pakken.

Al die vragen hebben iets spiritueels in zich, zo ook de persoonlijke groei die hier aan ten grondslag ligt, maar ook het loslaten van overtuigingen en die vallen allemaal onder spiritualiteit.

Als je vastloopt zakelijk, als je even niet meer weet of je wel op de juiste plek zit, weet dat mediums en paragnosten je hier ook heel goed bij kunnen helpen en hun spirituele inzichten goud waard zijn, die jou weer op de rit zetten en jij verder kunt met de groei op zakelijk vlak.

Medium Von
 

Datum: 22-05-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten