HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Oververmoeid van toneelspelen

Oververmoeid van toneelspelen. Als jij altijd datgene doet wat een ander van je vraagt en verlangt, is het niet gek dat je op een gegeven moment oververmoeid raakt. Je bent namelijk toneel aan het spelen, zonder je er bewust van te zijn.

Oververmoeid van toneelspelen. Als jij altijd datgene doet wat een ander van je vraagt en verlangt, is het niet gek dat je op een gegeven moment oververmoeid raakt. Je bent namelijk toneel aan het spelen, zonder je er bewust van te zijn. De ene mens stelt zich compleet ten dienste van anderen en wil alles daarvoor zo goed mogelijk doen en vergen het uiterste van zichzelf. De ander zet zich ertegen af en zit met zichzelf in de clinch vanuit frustraties dat hij of zij nooit kan doen wat die zelf graag zou willen doen. Beiden raken hier oververmoeid van. De een, omdat die te veel van zichzelf vergt. De ander, omdat die in zichzelf aan het tegenwerken is.

Zo gek is het dus niet, dat velen rondlopen met een burn out, depressieve gevoelens ervaren, walgen van het woord moeten, maar gaan door. Zolang je niet in de gaten hebt dat je een toneelstuk aan het opvoeren bent, heb je niet in de gaten dat je aan het meewaaien bent met alle winden om je heen. Heb je niet in de gaten dat je niet doet wat goed is voor jou. Dan ligt al snel oververmoeidheid op de loer.

In eerste instantie leggen we de oververmoeidheid neer bij anderen, ons werk, want die vragen en vergen zoveel van ons. Bij onze naasten die verlangen dat we de hele dag voor ze klaarstaan. We worden boos, en gaan de strijd aan. Niet in de gaten hebbende dat juist die boosheid, ons nog vermoeider maakt. Dat de strijd aan gaan ons ook vermoeider maakt. Want alles gaat gepaard met negatieve emoties en die zuigen ons leeg. Totaal op en gefrustreerd, niet meer weten hoe we dit zelf op kunnen lossen zoeken we hulp en komen we terecht op een spirituele hulplijn. We willen weten wanneer we weer zo snel mogelijk aan het werk kunnen. Waarom onze relatie niet loopt, zoals je voor ogen hebt. Waarom het leven zo vermoeiend is. We willen onze toekomst weten. Op www.mediumsenparagnsten.nl besluit je eens met een medium er over te chatten. Je wordt er veel wijzer van, want het medium ziet niet alleen jouw toekomst, ze ziet ook waar de schoen wringt en opent je ogen.

Het ligt niet aan je werk, hoor je, het ligt ook niet anderen, het ligt aan jezelf! Eerst wil je het medium nog even heel duidelijk vertellen dat ze het bij het verkeerde eind heeft, maar iets in jou besluit dat niet te doen. Je gevoel gaf je een seintje en je gaf het medium de ruimte haar verhaal te doen. Jouw gevoel hoorde je eindelijk en ja, na de chat met het medium op www.mediumsenparagnosten.nl zijn je ogen open gegaan. Je begrijpt nu dat jij vol zit met emoties die je in de afgelopen jaren hebt opgestapeld, omdat je dacht dat je moest doen, wat je moest doen. Maar het medium gaf aan dat je helemaal niet moet doen, wat je moet doen. Je moet doen wat goed is voor jezelf, alleen jij durft geen nee te zeggen. Jij legt jezelf het moeten op, met gevolg boosheid. Jij was de mening toegedaan dat je het goed deed zoals je het deed.

Nu weet je beter en ben je blij met een medium op www.mediumsenparagnosten.nl te hebben gechat. Wat een antwoorden en inzichten heb ik gekregen zeg. Dat is echt een top medium. En je besluit nogmaals een chat aan te gaan, want ondanks dat je nu heel veel inziet, kun je nog wel wat ondersteuning gebruiken.

Want het begrijpen is één, maar hoe pas je het toe? Hoe zeg je Nee tegen iemand waartegen je altijd Ja hebt gezegd. Dat moet je maar durven en kunnen. Ook hierin staat het medium je met raad en daad bij. Het geeft je een boost, de chat en zoveel lef en durf, dat niets je meer tegenhoudt om Nee te gaan zeggen, als je Nee voelt. Je bent verbonden met je kompas en daar heeft het medium jou bewust van gemaakt. Weg met dat toneel spelen, hier ben ik en ik mag er zijn!

Je ging chatten voor een toekomstvoorspelling en kreeg er nog zoveel bij, dat was het geld meer dan waard. Nu verdwijnt de oververmoeidheid als sneeuw voor de zon. Nu zie je in dat als je toneel speelt, je daar zo vermoeid van kan raken. Voor jou nooit meer, dankbaar start je nog een chat met jouw medium, om haar te bedanken voor de enorme steun die ze je heeft geboden. Liefs medium Von mediumsenparagnosten.nl
 

Datum: 04-12-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten