Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Paragnost is een verzamelnaam

Paragnost is een verzamelnaam voor personen die in contact staan met de bovennatuurlijke niet stoffelijke geestelijk en spirituele wereld op een paranormale wijze.

Paragnost is een verzamelnaam voor personen die in contact staan met de bovennatuurlijke niet stoffelijke geestelijk en spirituele wereld op een paranormale wijze. Dat wil zeggen de dingen die waargenomen worden innerlijk waargenomen bijvoorbeeld door een beeld die plotseling verschijnt meestal op het derde oog, of een antwoord dat zomaar binnenkomt als een heel zeker weten. Het derde oog. Het derde oog is een oog dat in plaats van naar buiten naar binnen gericht is en het bevindt zich tussen de twee ogen die fysiek zichtbaar zijn en naar buiten gericht zijn. Een helderziende is iemand die het derde oog gebruikt. Paragnosten nemen waar op helderziende helderhorende, helderwetende helderruikende en of heldervoelende wijze. Paragnosten zijn soms ook mediums en kunnen dan als extra ook contact leggen met entiteiten. Entiteiten zijn niet stoffelijke wezens, vaak overleden mensen uit alle tijden. Zij verkeren in een soort energetisch waarnemingsveld die een medium in staat is waar te nemen.
Mediums stellen zich open om als een kanaal te fungeren voor de vraagsteller. Een medium is vaak een paragnost derhalve hoeft een paragnost niet altijd een medium te zijn. Wees je hiervan bewust wanneer je de lijn belt met een vraag. Wees verzekerd dat je de juiste persoon belt. Belminuten zijn duur en het is belangrijk dat je dus goed geïnformeerd bent.
Paragnosten hebben meestal een of meer heldere gaven. Meestal is het een combinatie van gaven. Ook kan een paragnost een instrument als handvat gebruiken om de energie op te pikken of om eerder en gemakkelijker contact te maken met de gidsen, engelen en in geval van een medium entiteiten. Niet zelden worden er kaarten, edelstenen, runen maar ook glazen bollen en of een pendel gebruikt.

Kaartenleggers kunnen door middel van het leggen van de kaarten een antwoord geven op je vraag. Het deck wordt geschud en er wordt een stop-teken gegeven. Vervolgens begint de legger te spreiden en duid hij of zij de kaarten. Er zijn vele soorten kaarten zoals de Lenormand, de Crowley de Raider waite maar ook veel soorten engelen, chakra en orakel kaartendecks. Sommige zijn zeer specifiek en ook soms toegespitst op de bron. Voor korte vragen kun je een kaartje trekken op een website voor uitgebreide vragen en persoonlijk contact kunt je bij onze consulenten terecht. Zij leggen graag en accuraat.

Edelstenen hebben een zeer specifieke werking en indien een paragnost een edelsteen gebruikt heeft dit ook een reden. Je kunt hier gerust eens naar vragen. Een paragnost die een steen gebruikt of bijvoorbeeld een glazen bol zal prima kunnen uitleggen waarom hij of zij dit als instrument kiest.
Hoe dan ook mag je er als beller op vertrouwen voor de volle honderd procent dat een antwoord komt zoals bij je past. Zoals goed is voor jou op dat moment en zoals je het dient te ontvangen. Dat wil echter niet zeggen dat een antwoord gemakkelijk zal zijn of dat je het meteen snapt. Soms wijst de tijd het uit en is er een eureka moment. Dan ineens ontvang je het bewustzijn. Aha dat is het en soms is het zo dat je even door mag vragen aan de paragnost: goh het is mij niet helemaal duidelijk. Dat is prima. Het schept duidelijkheid. Het schept vertrouwen wanneer een beller tevreden ophangt. Daarvoor zijn wij de consulenten, paragnosten en mediums van paragnost Eddie er om je duidelijkheid en helderheid te verschaffen. Om je antwoorden en inzichten te geven en om je te helpen op je pad. Ook voor een luisterend oor. Een moment voor jezelf.

Paragnosten en lichtwerkers kunnen in staat zijn om met hun ontwikkelde heldere bewustzijn antwoord te geven op vragen die te maken hebben met spiritualiteit. Spiritualiteit heeft dan ook te maken met de niet stoffelijke geestelijke wereld. We zien dat hoe meer mensen zich ontwikkelen door bijvoorbeeld te leren omgaan met spiritualiteit hoe dichter zij bij de vijfde dimensie komen. Dit is de dimensie waar mensen enkel nog vanuit liefde leven en waarnemen. Wij, de paragnosten van Waarzeggers nemen je graag bij de hand om je te begeleiden op dit pad. Dankzij onze eigen ervaringen kunnen wij ons prima inleven in je situatie. Lichtwerkers. Lichtwerk is een woord dat zichzelf al verklaard. Werken met het licht. Licht is liefde, kennis, wijsheid en kracht. Alle consulenten van onze bellijn zijn lichtwerkers. Meestal hebben zij een gevoel van diepe verbinding met hun medemens en de natuur maar ook met de niet stoffelijke wezens vanuit de bovennatuurlijke wereld die hen ook vanaf gene zijde verder begeleiden. Hoe meer licht je ervaart hoe dichter bij de hogere dimensies je zult raken.
Het is dan raadzaam om te leren hoe je je kunt beschermen immers hoe hoger het licht hoe groter ook de kracht van het duister is dat je ziet en je wil aantrekken. Het duister is hetgeen nog niet verlicht is. Het zijn die stukken in je zelf waar de liefde nog niet woont of in onvoldoende mate. Het is dat deel in jezelf dat nog kennis nodig heeft. Zodra dat in het bewustzijn gebracht is zal het donker zijn functie verliezen. Naast Lichtwerk met mensen zijn er ook lichtwerkers die zich inzetten voor dieren. Zo kan je ook Lichtwerk doen voor de natuur. Voor de wereld en de maatschappij. Wat het doen van Lichtwerk betreft zijn er vele mogelijkheden.
Reiki bijvoorbeeld is een vorm van Lichtwerk die prima geschikt is om voor de natuur te doen en voor de planeet. Wereldvrede en herstel zijn thema’s waar veel Lichtwerkers zich voor inzetten. Voor het brengen van bewustzijn op de planeet zodat mensen weer gaan leven vanuit het gevoel van eenheid en in verbinding.

Op onze Waarzeggers bellijn werken lichtwerkers en paragnosten in allerlei soorten en maten en ieder met hun eigen kwaliteiten. Zo hebben we kaartleggers maar ook mensen die met runen werken. We hebben ervaren fotoreaders maar ook reikimasters. Paragnosten en mediums zijn er en ook coaches.
Dus heb je een vraag over je ontwikkeling en zie je zelf even niet hoe nu verder blijf dan niet in je blokkade hangen maar bel met onze consulenten. Je bent op aarde met een doel en wij hebben jouw Licht ook nodig. Daarom is het van belang dat het helder schijnt en helderder gaat schijnen. Dat maakt dat wij ons stevig willen inzetten om je te helpen. Betrouwbaar en accuraat begeleiden wij je naar je volgende stap.
 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.