Mediums en paragnosten
Mediums en paragnosten

Paragnost is een verzamelnaam

Paragnost is een verzamelnaam voor personen die in contact staan met de bovennatuurlijke niet stoffelijke geestelijk en spirituele wereld op een paranormale wijze.

Paragnost is een verzamelnaam voor personen die in contact staan met de bovennatuurlijke niet stoffelijke geestelijk en spirituele wereld op een paranormale wijze. Dat wil zeggen de dingen die waargenomen worden innerlijk waargenomen bijvoorbeeld door een beeld die plotseling verschijnt meestal op het derde oog, of een antwoord dat zomaar binnenkomt als een heel zeker weten. Het derde oog. Het derde oog is een oog dat in plaats van naar buiten naar binnen gericht is en het bevindt zich tussen de twee ogen die fysiek zichtbaar zijn en naar buiten gericht zijn. Een helderziende is iemand die het derde oog gebruikt. Paragnosten nemen waar op helderziende helderhorende, helderwetende helderruikende en of heldervoelende wijze. Paragnosten zijn soms ook mediums en kunnen dan als extra ook contact leggen met entiteiten. Entiteiten zijn niet stoffelijke wezens, vaak overleden mensen uit alle tijden. Zij verkeren in een soort energetisch waarnemingsveld die een medium in staat is waar te nemen.
Mediums stellen zich open om als een kanaal te fungeren voor de vraagsteller. Een medium is vaak een paragnost derhalve hoeft een paragnost niet altijd een medium te zijn. Wees je hiervan bewust wanneer je de lijn belt met een vraag. Wees verzekerd dat je de juiste persoon belt. Belminuten zijn duur en het is belangrijk dat je dus goed geïnformeerd bent.
Paragnosten hebben meestal een of meer heldere gaven. Meestal is het een combinatie van gaven. Ook kan een paragnost een instrument als handvat gebruiken om de energie op te pikken of om eerder en gemakkelijker contact te maken met de gidsen, engelen en in geval van een medium entiteiten. Niet zelden worden er kaarten, edelstenen, runen maar ook glazen bollen en of een pendel gebruikt.

Kaartenleggers kunnen door middel van het leggen van de kaarten een antwoord geven op je vraag. Het deck wordt geschud en er wordt een stop-teken gegeven. Vervolgens begint de legger te spreiden en duid hij of zij de kaarten. Er zijn vele soorten kaarten zoals de Lenormand, de Crowley de Raider waite maar ook veel soorten engelen, chakra en orakel kaartendecks. Sommige zijn zeer specifiek en ook soms toegespitst op de bron. Voor korte vragen kun je een kaartje trekken op een website voor uitgebreide vragen en persoonlijk contact kunt je bij onze consulenten terecht. Zij leggen graag en accuraat.

Edelstenen hebben een zeer specifieke werking en indien een paragnost een edelsteen gebruikt heeft dit ook een reden. Je kunt hier gerust eens naar vragen. Een paragnost die een steen gebruikt of bijvoorbeeld een glazen bol zal prima kunnen uitleggen waarom hij of zij dit als instrument kiest.
Hoe dan ook mag je er als beller op vertrouwen voor de volle honderd procent dat een antwoord komt zoals bij je past. Zoals goed is voor jou op dat moment en zoals je het dient te ontvangen. Dat wil echter niet zeggen dat een antwoord gemakkelijk zal zijn of dat je het meteen snapt. Soms wijst de tijd het uit en is er een eureka moment. Dan ineens ontvang je het bewustzijn. Aha dat is het en soms is het zo dat je even door mag vragen aan de paragnost: goh het is mij niet helemaal duidelijk. Dat is prima. Het schept duidelijkheid. Het schept vertrouwen wanneer een beller tevreden ophangt. Daarvoor zijn wij de consulenten, paragnosten en mediums van paragnost Eddie er om je duidelijkheid en helderheid te verschaffen. Om je antwoorden en inzichten te geven en om je te helpen op je pad. Ook voor een luisterend oor. Een moment voor jezelf.

Paragnosten en lichtwerkers kunnen in staat zijn om met hun ontwikkelde heldere bewustzijn antwoord te geven op vragen die te maken hebben met spiritualiteit. Spiritualiteit heeft dan ook te maken met de niet stoffelijke geestelijke wereld. We zien dat hoe meer mensen zich ontwikkelen door bijvoorbeeld te leren omgaan met spiritualiteit hoe dichter zij bij de vijfde dimensie komen. Dit is de dimensie waar mensen enkel nog vanuit liefde leven en waarnemen. Wij, de paragnosten van Waarzeggers nemen je graag bij de hand om je te begeleiden op dit pad. Dankzij onze eigen ervaringen kunnen wij ons prima inleven in je situatie. Lichtwerkers. Lichtwerk is een woord dat zichzelf al verklaard. Werken met het licht. Licht is liefde, kennis, wijsheid en kracht. Alle consulenten van onze bellijn zijn lichtwerkers. Meestal hebben zij een gevoel van diepe verbinding met hun medemens en de natuur maar ook met de niet stoffelijke wezens vanuit de bovennatuurlijke wereld die hen ook vanaf gene zijde verder begeleiden. Hoe meer licht je ervaart hoe dichter bij de hogere dimensies je zult raken.
Het is dan raadzaam om te leren hoe je je kunt beschermen immers hoe hoger het licht hoe groter ook de kracht van het duister is dat je ziet en je wil aantrekken. Het duister is hetgeen nog niet verlicht is. Het zijn die stukken in je zelf waar de liefde nog niet woont of in onvoldoende mate. Het is dat deel in jezelf dat nog kennis nodig heeft. Zodra dat in het bewustzijn gebracht is zal het donker zijn functie verliezen. Naast Lichtwerk met mensen zijn er ook lichtwerkers die zich inzetten voor dieren. Zo kan je ook Lichtwerk doen voor de natuur. Voor de wereld en de maatschappij. Wat het doen van Lichtwerk betreft zijn er vele mogelijkheden.
Reiki bijvoorbeeld is een vorm van Lichtwerk die prima geschikt is om voor de natuur te doen en voor de planeet. Wereldvrede en herstel zijn thema’s waar veel Lichtwerkers zich voor inzetten. Voor het brengen van bewustzijn op de planeet zodat mensen weer gaan leven vanuit het gevoel van eenheid en in verbinding.

Op onze Waarzeggers bellijn werken lichtwerkers en paragnosten in allerlei soorten en maten en ieder met hun eigen kwaliteiten. Zo hebben we kaartleggers maar ook mensen die met runen werken. We hebben ervaren fotoreaders maar ook reikimasters. Paragnosten en mediums zijn er en ook coaches.
Dus heb je een vraag over je ontwikkeling en zie je zelf even niet hoe nu verder blijf dan niet in je blokkade hangen maar bel met onze consulenten. Je bent op aarde met een doel en wij hebben jouw Licht ook nodig. Daarom is het van belang dat het helder schijnt en helderder gaat schijnen. Dat maakt dat wij ons stevig willen inzetten om je te helpen. Betrouwbaar en accuraat begeleiden wij je naar je volgende stap.
 

Victoria
Boxnummer: 000361
Victoria
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Cassandra
Boxnummer: 000172
Cassandra
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Amrita
Boxnummer: 000340
Amrita
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Merel
Boxnummer: 000291
Merel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Henk Jan
Boxnummer: 000302
Henk Jan
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Jo An
Boxnummer: 000176
Jo An
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Relationship Expert
Boxnummer: 000242
Relationship Expert
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Mandy
Boxnummer: 000218
Mandy
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Delayha Nyari
Boxnummer: 000241
Delayha Nyari
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Quin
Boxnummer: 000321
Quin
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Medium Layla (2)
Boxnummer: 000182
Medium Layla (2)
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Test Box
Boxnummer: 000203
Test Box
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Cher
Boxnummer: 000286
Cher
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Manuela
Boxnummer: 000530
Manuela
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Yvonne
Boxnummer: 000292
Yvonne
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Baya
Boxnummer: 000322
Baya
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Angelique
Boxnummer: 000303
Angelique
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Spiritueel coach Sky
Boxnummer: 000181
Spiritueel coach Sky
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Paragnost Marco
Boxnummer: 000199
Paragnost Marco
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Christel
Boxnummer: 000150
Christel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Casandra
Boxnummer: 000192
Casandra
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Truthful Insights
Boxnummer: 000244
Truthful Insights
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Linda
Boxnummer: 000306
Linda
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Medium Arlette
Boxnummer: 000161
Medium Arlette
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Valentino
Boxnummer: 000329
Valentino
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Medium Yvonne
Boxnummer: 000173
Medium Yvonne
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Super Psychic
Boxnummer: 000243
Super Psychic
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Willem
Boxnummer: 000207
Willem
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost en Healer Kim
Boxnummer: 000248
Paragnost en Healer Kim
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Angel
Boxnummer: 000140
Angel
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Bob
Boxnummer: 000238
Bob
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
 Hope
Boxnummer: 000471
Hope
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Lou
Boxnummer: 000247
Lou
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Medium Angie
Boxnummer: 000178
Medium Angie
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Clarisa
Boxnummer: 000193
Clarisa
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Medium Florance
Boxnummer: 000228
Medium Florance
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Natasja
Boxnummer: 000251
Natasja
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Ingrid
Boxnummer: 000277
Ingrid
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Ben Ben
Boxnummer: 000227
Ben Ben
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Angel Mary
Boxnummer: 000220
Angel Mary
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min