HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Paragnost Jo-An

Paragnost, Intuïtief, heldervoelend. Graag help ik je bij vragen over de liefde. Ik voel in op naam en geboortedatum, ook kan ik foto lezen. Voel je vrij en welkom om je vragen aan mij te stellen. Wil je liever een e-mail consult, dan ontvang ik graag een geboortedatum van u en de persoon in kwestie, ook een naam en gerichte vragen waar ik op kan kijken. Ik kijk niet algemeen, graag uw vragen over de liefde. Hartelijke groeten, Jo-An
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Paragnost Jo-An

Ik sta zuiver en helder in het leven. Graag help ik je op weg met mijn gaves, helderhorend, heldervoelend en helderwetend. Stel uw vraag over de liefde aan mij. Mijn antwoorden zijn eerlijk en zuiver. Of wilt u liever een luisterend oor? voel u vrij en welkom om jezelf bij mij te uiten. Ook ben ik een gediplomeerd Lifecoach, motivatiecoach, om u spirit en handvatten in het leven mee te geven.

Wees welkom en chat met mij of stuur een e-mail!
Ook ben ik te bereiken op top-paragnosten.nl wilt u liever telefonisch contact.

Wil je liever een e-mail consult, dan ontvang ik graag een geboortedatum van u en de persoon in kwestie, ook een naam en gerichte vragen waar ik op kan kijken. Ik kijk niet algemeen, graag uw vragen over de liefde.

Hartelijke groeten,

Jo-AnGaves: Coaching, Foto lezen, Paragnost, Relatie coach
Talen: Nederlands

Recensies van klanten (41)

Heel fijn gesprek gehad met Jo-An, erg lieve vrouw met veel kunde en wijsheid. Ze heeft me advies/verheldering gegeven en een stukje rust m.b.t. de situatie waar ik nu in zit. Zeker een aanrader!
★★★★★ Anonieme gebruiker 28-01-2021
Jo-an is een topper! Ze voelt alles goed aan echt heel accuraat:) ben super blij haar gesproken te hebben! Ook had zij mij een tijdsindicatie gegeven wanneer iets weer goed zou komen en ook daar had zij gelijk in:)
★★★★★ Anonieme gebruiker 14-01-2021
Fijne gesprek en het komt allamaal goed.
★★★★★ Anonieme gebruiker 13-12-2020
Beste Jo-An, bedankt voor jouw uitgebreid antwoord op mijn mail. Ik las het een aantal keren. Jouw eerlijkheid apprecieer ik enorm. Veel liefs x
★★★★★ Anonieme gebruiker 09-11-2020
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Paragnost Jo-An om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten