HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Paragnost raadplegen?

Hoe kun je het beste een paragnost raadplegen? Op momenten dat je geconfronteerd wordt met verlies, van een partner, een geliefde, een baan, dan wil je het liefst zo snel mogelijk dingen weten.

Hoe kun je het beste een paragnost raadplegen?

Op momenten dat je geconfronteerd wordt met verlies, van een partner, een geliefde, een baan, dan wil je het liefst zo snel mogelijk dingen weten. De een wil weten of de geliefde weer terugkomt. De ander wil weten wanneer het weer goed komt. Die wil weten wanneer een nieuwe partner komt. Allemaal vragen die je kunt stellen aan een paragnost. Maar hoe kun je nu het beste een paragnost raadplegen?

We geven je hier graag tips voor, zodat je beslagen ten ijs komt en maximaal gebruik kunt maken van je credits. Zorg er altijd voor dat de vragen die je wilt stellen aan een paragnost, van te voren voor jezelf helder zijn. Des te helder jouw vraag, des te helder het antwoord. Wellicht kun je je vragen van te voren opschrijven. Dan kun je ook tijdens het consult de antwoorden er bij neerzetten, met steekwoorden. Kun je het later op je gemak nog eens nalezen en op invoelen. Vaak zit er in een antwoord van paragnosten meerdere diepere betekenissen, die je op het moment van het consult nog niet ziet. Maar naarmate de tijd vordert, ineens wel ziet en je voordeel mee kunt doen.

Wat ook belangrijk is, stel je open voor de paragnost waarmee je belt of chat. Met openstellen bedoelen we, energetisch openstellen. Kan mij voorstellen dat je hierbij denkt. Dat wil ik wel, maar wat bedoel je er mee. En hoe doe ik dat dan. Welnu, energetisch openstellen is je hart niet afsluiten.

Een voorbeeld: Je wilt graag weten of je partner, die na een ruzie is vertrokken weer terugkomt. Je belt de paragnost op. Je noemt je naam en je stelt de vraag. Bam. Die komt binnen. Het enige waar je je voor open stelt is het antwoord, ja of nee. En het liefst natuurlijk een ja. Als je dat antwoord hebt, is het consult voor jou klaar. Heb je iets aan dit antwoord? Nee. Het is namelijk niet gesteld vanuit je hart, maar gesteld vanuit je ego en de angst. Je hart staat dan niet open.

Egovragen hebben goede paragnosten direct door. Sterker nog, ze klappen er zelf ook door dicht. Stel de vragen vanuit je hart, dat als doorgeefluik dient van je ziel. Hiermee zeg ik niet, vertel eerst wat er aan de hand is. En stel dan je vraag. Stel je vraag met een open hart. Dan sta je energetisch open en kan de geraadpleegde paragnost jouw energie feilloos opvangen en mee aan de slag gaan.

Sta ook open voor meer dan alleen een ja of een nee. Inderdaad, dat kost je iets meer credits. Maar alleen een ja of een nee, kun jij niets mee. Je zult je heel even goed voelen, na dit korte consult, als je een ja hebt gekregen. Maar binnen de kortste keren verdwijnt dat goede gevoel snel. Daar is een reden voor.

De reden die hiervoor is dat het leven niet alleen bestaat uit een ja of een nee. Het leven bestaat ook uit een pad dat ieder mens moet bewandelen om de ja te krijgen. Openstellen energetisch betekent dus ook, vragen welk pad er voor jou klaarligt om die ja te kunnen gaan krijgen.

Verder is het van belang, als je een van de paragnosten op deze website wilt consulteren, dat je van te voren goed bepaald hoeveel tijd jij denkt nodig te hebben, om al je vragen te stellen. Je kunt diverse creditpakketten aanschaffen. Voel van te voren goed in wat jij aan tijd nodig hebt. 10 minuten, misschien wel 20 minuten. Bedenk dat de antwoorden en de inzichten die een van de paragnosten jou gaat geven, goud waard zijn. Zeker als jij je goed voorbereid en energetisch openstelt.

Met andere woorden, een paragnost consulteren vraag ook om een voorbereiding van jezelf. Het kost geld en je wilt betrouwbare antwoorden waar je iets mee kunt. Dit wil niet zeggen dat je niet spontaan de telefoon kan pakken om een van de paragnosten te consulteren. Dat kan uiteraard ook. Zeker als je heel veel verdriet hebt. Een betere paragnost, zal de vragen dan voor jou uit je verhaal er zelf uithalen en jou antwoorden geven, die je nodig hebt. Waardoor je weer vertrouwen krijgt in je toekomst.
 

Datum: 28-10-'20

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten