HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Paragnosten, Tijd speelt geen rol

Paragnosten, Soms weet je het allemaal even niet meer. Je hebt geen partner, je bent je baan verloren of er gebeuren zomaar dingen zonder dat je weet hoe dat kan. Lampen gaan knipperen, de koelkast gaat zomaar open of dingen lijken verplaatst

Soms weet je het allemaal even niet meer. Je hebt geen partner, je bent je baan verloren of er gebeuren zomaar dingen zonder dat je weet hoe dat kan. Lampen gaan knipperen, de koelkast gaat zomaar open of dingen lijken verplaatst te zijn en je weet zeker dat jij dat niet hebt gedaan. Je ontmoet een man of vrouw, ze lijkt het helemaal te zijn, en je wilt weten hoe dat zich zal ontwikkelen. Paragnosten zijn mensen die werken met de metafysische wereld. Dat is de fijnstoffelijke wereld achter de zichtbare wereld. Zo kan een paragnost bijvoorbeeld helderziend zijn, of helderwetend. Maar ook helderproevend, voelend of ruikend. Via hun zintuigen kan er dan informatie in hen opkomen die zij normaal niet kunnen hebben omdat zij je niet kennen.

Een Paragnost kan dit doen door energie. Het kan met hun eigen energie en gaven maar ook door gebruik te maken van een pendel, een kaartlegging, edelstenen of bijvoorbeeld koffiedik of een bol. Er zijn vele mogelijkheden en goed of fout bestaat daarin niet. Enkel de waarheid die zich openbaard en deze is neutraal. Niet goed en niet verkeerd. Een paragnost kan je antwoord geven op levensvragen die je bezighouden, maar soms ook een stukje healing doen. Bij een healing zal er door de energie van de vraagsteller en de uitwisseling van de healer genezing plaatsvinden, rust en verlichting maar ook kunnen er antwoorden komen die je nodig hebt om verder te komen. Blokkades kunnen opgeheven worden. Er kan letterlijk van alles gebeuren. Vooral in jezelf. Uiteindelijk draait ook alles om jou. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor je eigen proces en daarin bepaal je ook zelf het tempo waarin dat mag gebeuren.
Een paragnost die je antwoorden geeft via de kaarten zal zijn of haar eigen werkwijze hebben en ook zijn eigen kaartenset kiezen. Daarin zijn veel verschillende variaties mogelijk. Soms een tarot of een Lenormand en soms een specifieke kaartenset zoals bijvoorbeeld de engelenkaarten van Doreen Virtue. Je mag dan ook het vertrouwen hebben dat je eigen Engelen, je zullen brengen naar de juiste persoon, en dat de juiste antwoorden door deze Engelen en Lichtmeesters naar jou toe zullen komen. Alles wat je nodig bent staat letterlijk tot je beschikking.

Een paragnost doet paranormale waarnemingen, waarnemingen zoals telepathie of telekinese vallen hier ook onder. Sommige paragnosten doen ook aan waarzeggen of toekomst voorspellen. Zij kunnen verder kijken dan deze wereld en zien of horen of weten dan ook op deze manier de antwoorden op de gestelde vragen. Sommige mensen hebben kennis van vorige levens en weer anderen claimen dat mensen voorkennis hebben bijvoorbeeld door reincarnatie.
De ongeziene wereld opent zich op allerlei momenten. Soms ontwaak je zelf en wordt alles voor jezelf ineens helder. Bepaalde vermogens zullen zich dan ontwikkelen of heb je altijd al gehad en worden ineens wakker. Dat kan heftig zijn. Dan is het fijn hierover met een paragnost te kunnen praten. Ook kan het zo zijn dat je vragen hebt over je ontwikkeling als paragnost. Over dingen die je meemaakt of omdat je blijft steken in je proces. Al deze vragen kun je bespreken met mede-paragnosten. Zij zullen je dan verder helpen op de weg die je ingeslagen bent.
Er zijn ook paragnosten die auras kunnen lezen en kunnen zien hoe het gesteld is met je chakras. Chakras bevinden zich in je lichtlichaam en kunnen paragnosten veel informatie bieden. In elk gebied van je lichaam zit een chakra, een energiewiel. Als er iets aan de hand is met je kan je chakra dit aangeven. Je kunt dan last krijgen van bepaalde klachten. Een paragnost die helderziend is gebruikt vaak zijn derde oogchakra het gebied tussen je ogen. Deze kan dan bijvoorbeeld warm aanvoelen en gaan gloeien.
Wanneer je belt naar een paragnost, probeer dan van tevoren goed te voelen welke paragnost er bij je past. Welke werkwijze en energie past het meest bij de vragen die je op dat moment stelt.

Let goed op dat de paragnost die je gekozen hebt op dit moment werkt. Een paragnost kan je doorverwijzen, ook dan is het goed om te blijven voelen hoe het voor je is. Voel na of je je antwoorden hebt gekregen en of er nergens weerstand achter is gebleven. Stel je open en ontvang hetgeen er voor jou bedoeld is. Alles komt op de voor jou aangewezen tijd op het pad dat jij loopt. Niets is raar en alles heeft een reden. Toeval bestaat niet.
Schrijf de naam van de paragnost op als het een goed gesprek was. Ook het gesprek kort weergeven op papier kan helpen. Soms komt er veel informatie of indrukken op je af. Ga wandelen of douchen na een gesprek of houd korte tijd je handen onder stromend koel water. Na een goed gesprek zul je je verlicht en opgeladen voelen. Daarna zul je mogelijk weer nieuwe stappen zetten in je proces. Bouw regelmatig rustmomenten in. Tijd speelt geen rol. Het is slechts een illusie.
 

Datum: 28-09-'17

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten