Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Patronen transformeren

Patronen transformeren, Transformeren is een woord dat we heel veel te horen krijgen of lezen in artikelen, in tijdschriften, in boeken. In essentie gaat het om een patroon patronen die niet in liefde zijn te herkennen, te erkennen

Patronen transformeren, Transformeren is een woord dat we heel veel te horen krijgen of lezen in artikelen, in tijdschriften, in boeken. In essentie gaat het om een patroon patronen die niet in liefde zijn te herkennen, te erkennen, onder ogen te zien. Vaak is er de overtuiging dat het heel moeilijk en zwaar is en zelf jarenlang kan duren om patronen te veranderen. Dit is een ingevoegd programma in ons onderbewustzijn en dat geloven we.
Onze ziel komt om de hoek kijken om ons te helpen. Onze ziel steunt ons in onze ontwikkeling. Je kunt je ziel gemakkelijkheidshalve beschouwen als je meest intieme vriend. Hoe meer je naar die vriend luistert, hoe gemakkelijker je dingen kunt veranderen in je leven.
Je ziel heeft ook de kracht om die dingen te veranderen die jij graag anders wilt zien. Maar natuurlijk kan je ziel dit niet alleen, jouw ziel vraagt om samenwerking want je zult heel veel impulsen voelen en kansen krijgen om dingen te veranderen. Ook hier is het belangrijk die impulsen te herkennen en er op een goeie manier mee om te gaan.
Hoe doe je dit? Heel eenvoudig. Je ziel wacht op jouw toenadering en op dat moment stem je je af op welke manier jouw ziel met jou zal communiceren. Je vraagt je ziel om je een teken te geven waardoor jij onmiddellijk weet dat deze jou iets wil zeggen of duidelijk maken.
Doe dit elke dag, maak elke dag contact met je ziel. De tekentjes komen meestal op de momenten dat je met je dagelijkse activiteiten bezig bent. Er zijn geen vastomlijnde momenten waarop je met je ziel kunt communiceren, want herinner je dat je ziel, als je meest intieme vriend, altijd en overal aanwezig is.
Om overtuigingen die niet in overeenstemming zijn met liefde, mag je leren te vertrouwen op de signalen van je ziel. Meestal via de gevoelswaarnemingen die je doorkrijgt heb je toegang tot de informatie die naar jou wordt gestuurd. Zonder dit vertrouwen geraak je niet bij die informatie die jou helder laat weten, zien, voelen, horen, ervaren.
Neem enkel waar wat jouw ziel je doorgeeft. Je ziel communiceert met jou via gevoelens. Benoem wat je voelt, neem hiervoor maar rustig je tijd. Vraag je ziel of deze jou die emotie laat voelen die verbonden is aan een bepaalde overtuiging. Herken je bijvoorbeeld afhankelijkheid, machteloosheid, afgescheidenheid enzovoort? Geef de overtuiging vrij aan je hart voor transformatie. Hou er rekening mee dat de diepere lagen verder aan de oppervlakte komen die in ons onderbewustzijn geprogrammeerd werden. We hebben allemaal diep geprogrammeerde lagen, zonder uitzondering.
Je leven verandert met elke stap naar transformatie en het is een heel actieve weg met heel veel stappen, ontelbare stappen, dus de vraag wanneer het ooit stopt, is niet aan de orde. Je bent op weg en onderweg en alles wat je verder ontdekt wat niet resoneert met liefde, zal je helder en duidelijk worden.
Alles wat ons in ons leven ‘overkomt’ (niet vanuit het slachtofferbewustzijn) is terug te voeren op ons bewustzijn.
We zijn gemakkelijk en snel geneigd om mensen die ons gekwetst hebben te veroordelen en in realiteit zijn ze alleen maar een spiegelbeeld waarbij ze ons laten zien wat er nog niet in onszelf in liefde IS.
Met die inzichten kunnen we meer verantwoordelijkheid voor onszelf nemen, want niemand anders dan wijzelf kunnen verandering creëren in ons leven.
We hebben dit zelf in eigen handen en uiteraard kunnen we nog steeds anderen de schuld blijven geven, maar in dit geval weigeren we de verantwoordelijkheid voor onszelf te dragen én wijzen we onze scheppingskracht radicaal af.

Inspirerende hartegroet
Mieke Box 49
www.miekecoigne.com
 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.