HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

PsychicDaniel

Hallo, ik ben Psichicoc en Medium Daniel, ik heb 25 jaar ervaring in de paranormale en de tarotkaartwereld en als psychisch, intuïtief en empathisch.
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over PsychicDaniel

Psychische en medium `PSYCHIC DANIEL` alleen RAADPLEGINGEN IN CHAT in de Nederlandse taal - voor telefonische consulten beantwoord ik in de Engelse taal, ik wacht op u!
Als je hulp nodig hebt, kun je via chat contact met me opnemen om met mij te chatten. Ik kan je helpen met mijn gave en mijn vermogen als paranormaal, gevoelig, ziener, tarot lezen en met mijn belangrijke Spirit Guide.

Ik heb 25 jaar en meer ervaring in het lezen van tarotkaarten, zoals Psychic, Intuitive en Medium en ik kan je helpen in liefde, huwelijk, gezin, werk, carrière. CONTACTEER MIJ alleen in de chat om uw consulten in het Nederlands te hebben. Ik wil je hulp en je goede adviseur zijn. Bedankt!

Gaves: Contact met gene zijde, Foto lezen, Medium, Pendel, Reiki, Sjamaan, Tarot kaarten
Talen: Nederlands, English

Recensies van klanten (0)

Helaas geen recensies gevonden! Wellicht is deze consulent recent toegevoegd aan de website.

Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met PsychicDaniel om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten