HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Raema

Ik ben een allround medium, coach, heldervoelend en helderwetend. Via je geboortedatum en foto krijg ik boodschappen voor je door van Aartsengelen en gidsen. Dit op elk vlak van je leven.
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent.
Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!

Over Raema

Als kind ontdekte ik dat mensen en situaties kon aanvoelen. Hierdoor heb ik ook mezelf beter leren kennen. Door verschillende workshops en trainingen te volgen ben ik thuis gekomen in de filosofie van Louise Hay. Teacher worden van Louise Hay is één van de volgende stappen in mijn leven. Naast medium ben ik ook een Life/spirituele coach.

Wat doe ik als Medium:

Aan de hand van jouw geboortedatum en foto kan ik via deze weg boodschappen doorkrijgen en antwoorden op je vragen. Daarnaast ook de blokkades waar je mee zit. Door de boodschappen die ik krijg komen er ook al eens overleden personen bij. Ik richt me vooral op het hier en nu, bij vragen rond toekomst kijk ik natuurlijk ook wat ik voor je mag doorkrijgen. Ik werk samen met mijn gidsen en aartsengelen.

Coaching:
Zit het leven je tegen, weet je geen blijf met jezelf, blijft die ene persoon maar lastig doen, vlot het je niet in je Prive leven of op het werk,...
Heb je je al eens afgevraagd hoe dit allemaal komt? Wat je eigen aandeel erin is?
Wat heeft je opvoeding te maken met de problemen die je nu ervaart in je leven?
Samen ga ik met je op weg om te kijken waar je tegen aanloopt in het leven en welke mogelijkheden er bestaan om het beste uit jezelf te halen.
Ieder moment in je leven draagt bij tot de moeilijkheden die je nu ervaart, maar ook tot de fijne momenten die je ervaart in het hier en nu.


Gaves: Allround, Coaching, Foto lezen, Kaartleggen, Medium, Relatie coach
Talen: Nederlands

Recensies van klanten (0)

Helaas geen recensies gevonden! Wellicht is deze consulent recent toegevoegd aan de website.

Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Raema om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten