HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Shira

Mijn naam is Shira, heldervoelend en wetend medium en healer. Samen met mijn gidsen en dmv de kaarten help ik je bij al je vragen omtrent liefde, werk financiën of wanneer je er even helemaal niet meer uit komt en geen richting meer weet. Maar ook bij vragen over bijv hsp of meditatie kan je bij mij terecht. Ook kan je een foto mailen met je vragen.
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Shira

Ik ben een intuitief coach, medium en kaartlegster en indien gewenst geef ik healing op afstand. Ik wil je graag helpen en een eindje met je meewandelen op jouw weg.
Ik kijk met jou mee naar de situatie en geef je antwoord op al je vragen.
Visualisatie en de wet van de aantrekking kan je bij veel dingen helpen en indien gewenst kan ik je ook helpen met mediteren.

Een warme groet, Shira

Gaves: Afstandshealing, Allround, Coaching, Kaartleggen, Lenormand kaarten, Magnetiseren, Tarot kaarten, Zigeuner kaarten
Talen: Nederlands

Recensies van klanten (3)

Dankjewel shira een fijn en mooi gesprek.. xx
★★★★★ Anonieme gebruiker 04-08-2019
heel fijn gesprek gehad super adviezen gekregen een puur op zuiverheid advies gekregen dank je wel
★★★★★ Anonieme gebruiker 03-04-2019
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Shira om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten